Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 28 February 2013

Putih lagi berseri....


 jeng2....salam 1 malaysia...ewah2...semngt pulak 1 malaysia...hehhehe...ni sudah beberapa bulan lamenya tersimpan didalam laci...sj beli awal...sbbnya n xpayh dah nk pk2..sementara ingt puan mah pun beli...puan mah merujuk pada inilah...

3D CREST WHITESTRIPS




puan mah beli dari kak kina yg ex-b2b yg sngt kreatif tu....klau yg berminat le r tgok kat fb kak kina ni...

so....puan mah nk tunjukkanlah buktinya yg puan mah dah berjaya menjadikan gigi puan mah putih lagi berseri tau...en suami pun...beli awal tp baru nk pkai..mmg terbukti hasilnya....jeng2...

xde lah pulak gmbar yg dekat2...hehe...ni pun jadilah..mmg le sengih2 lebar tau..xpayh risau2..



cumanya..rasa mcm gigi sensitif sikit lepas pkai...bila minum ais rasa sengal2 je..hehhee...tp 2 hari lepas tu okay je...

TQ

PUAN MAH





alang-alang...

xtau nk tulis tajuk entry apa..hahhaha...kena dah kot ngan cerita....alang-alang nk cerita bilik pengantin..puan mah ceritakan sekali bj nikahlah..sbbnya..xde pun gmbar bilik je..sbb pengantin sibuk gedik2 nk juga ade kat gmbar..hahaha...xtaulah klau kat OP ade ke x....pengantin kan seorang yg budget...  + mengada2 nk wat semua sendiri...hahahha...so..bilik pengantin hasil dekorasi mama n puan mah...hehehe


ni yg dah siap di deko..tp mama still xpuas hati...mama kata kain yg tgh tu x berapa nk sesuai...alamak...nk pkai kain yg mana ni nk ganti ek...

pk punya pk..ingt ada kain yg wat tirai masa mjlis tunang dulu...boleh ni pkai semula...

bw dari rumah n digosok secantik oleh mira aqilah..adik sepupu ku yg rajin...yg kain2 putih ni semua pakusu yg gntungkan...yg bunga tepi n jurai2 tu dari sepupu pada sepupu..hehhe..tq pina..xsempat lagi nk p anta pulangkan...

selepas di alter2...

kain merah siap digantung di tgh2...

chak....pada cantik manis yg menanti cerita baji nikah puan mah..maaf..gmbar dari OP untuk bj saja mmg xde ye...so..puan mah amik sendiri je...hahhaha...boleh lah kan..kenang kenangan...


bebola pink tu juga dari pina..tq pina...wat bilik pengantin puan mah jadi makin comel...
nmpk juga x hanger yg esklusif tu...nasib ingt nk guna hanger comel ni...

bj ni xserabut n mmg yg seperti puan mah harap2 kan...sesuatu yg simple tp sngt cantik...ade pearl2 yg tergantung di hujung baju dan hujung pergelangan tangan...


ni dari pndangn depan...sisi katil ade meja...1 meja tu letak frame yg menang masa pre wedding tu ngan bunga yg puan mah watkan untuk Afzal.n pakusu bersusah2 bw naik lampu tinggi tu untuk jadikan deko bilik..wowwww..tq pakusu.....yg sebelah lagi ade bunga2 merah yg mama gubahkan..bunga ni pun yg recycle dari bunga hntaran tunang,,ade lebih juga rupanya..xingt pun...sbb rumah pakusu mana ade bunga2...hehhe..tq mama..mama mmg pntang klau xde bunga..xcntik katanya...


ni ngan mak mertua....masa ni kira bakal la..belum lagi masa tu ijab kabul..hehehe...semngt mak mertua puan mah nk bergmbar ngan menantunya ini...itulah die pasu tu nk tunjuk kat tepi tu...sorry gmbr ni sngt xok tp nk juga tunjuk sbb goyang2 tuan kkamera..hehehe

oh ye...cadar pengantin pulak dari along..pinjam dari along je...warna krim...
yg dekat kepala katil tu pulak yg puan mah punya masa guna untuk mini pelamin tunang hari tu juga...lekat ngan selotape je pun...nmpk lagi berseri2...merah kan...


pandangan baju dari bawah...suka dengan kain ni...xrasa panas bila pkai..n sangt2lah selesa...kain sesimplenya..sbb bj dah ade pearl2 yg cantik..so mmg sngt selesa bila pkai...nk berjln pun senng...berlari apatah lagi..hahhaha...ops....



ops...untuk karpet..pkai yg biasa2 je..sbb ruang xbesar tp karpet semua besar2...warna hijau je ade yg kecik untuk letak kat tepi..untuk merah yg puan mah guna masa tunang dulu letak kat depan katil...sorry xde juga gmbar..hehhee..

puan mah bersama bilik dan bj nikah...bj nikah ni dari kak zetty...mmg sngt2 puas hati dengan hasilnya...mmg xsngka secantik ni..padahal ni kira free n custom baru dari pkej yg puan mah amik..kiranya penyewa pertama...seminggu sebelum mjlis..bj jadi longgar..sbb??? ele nk ckp pengantin kurus lah tu..hahhaa...mungkinlah kot..tdo xcukup n macam2 nk siapkan..giler ngan DIY kan...hehhee...



tadaa...gmbar bj nikah puan mah dari FB kak zetty...kak zetty pinjam ye gmbar...

t esok2 puan mah story tentang tudung n veil pulak ye..sbar ye cantik manis...

TQ

PUAN MAH..

Wednesday, 27 February 2013

kami xmain-main....

selamat pagi cantik manis...

maaf xmenyempat nk cerita perihal rumah...sekarang bz ngan projek tempahan dari B2B...seronok bila diberi kepercayaan..insyaAllah akan wat yg terbaik...


ingt lagi x tentang kisah rumah puan mah dulu....sngt2 hepy bila dapat rumah tu...walaupun just en suami je yg tgok...tp skrg ni sbnarnya duduk dirumah mama je....

alahai apa dah jadi....tgok pada tjuk semula...

sepatutnya hari yg puan mah ckp nk amik kunci...tuan rumah kata die outsation..okay xpe...ahad pulak die dah blik..tp die kata die sakit....okey..xpe lagi..then isnin...die kata die masuk hospital..ooo...simpati...

then selasa mesej XJADI SEWAKAN RUMAH!!!!!

Ya Allah dugaan..masa tu lagi dua minggu tarikh majlis...sakitnya hati ni....die ckp xnk sewakan wat masa terdekat....kenpalah mcm ni..ingt kami main2 ke ape?????

geram sangt2...sudahnya tepon xberbalas...

klau nk naikkan harga pun g la tau...ingt kami ni xmmpu ke????adoi....xphm sngtlah....mcmlah kami ni xle nk berunding kan....


sudahnya..mama kata xpyh stress2 pk kan hal rumah...setelkan hal kawin dulu masa tu...so...brang2 yg dah beli????? penuh bilik pengantin..serabut...

pada BFF terima kasih kerana selalu membantu tika kami sngt2 memerlukan...tumpang barang rumah BFF lagi..dari brng kawin smpailah ke barang rumah...ish2...

sudahnya...duduk di rumah mama tersayang...hahahhahaha...hikmahnya xdpt rumah..dapat duduk ngan mama....


seperti yg mama selalu idam2 kan...

mama nk kami ni pengantin baru duduk ngan mama paling2 pun seminggu...hehehe...

doa mama termakbul...tgok2...doa seorang mama pasti akan Allah tunaikan...cewahhh..tb2 je kan...

tp ada benarnya...



demi menggembirakan mama..kami duduk dulu dirumah mama...lagipun bilik mmg untuk puan mah je...horay2....

pada yg nk menyewakan rumah...jgnlah wat mcm ni..kami sebagai penyewa ni bukan main-main..ingt main rumah-rumah ke mcm masa budak2 dulu..ini x..kami serius tau...

puan mah pasti...Allah akan berikan yg terbaik...n pasti lebih baik dari rumah sebelum ni...

yg xle thnnyer adalah...bila survey2 je tgok kat mudah tu...tuan rumah tu ade je..di buka semula untuk disewa..dari harga RM650...kepada RM950...amik haaaa....ckp je lah hari tu nk naikkan sewa..ni mcm2 berjuta alasan bg...

bersyukur sngt ade mama yg sedia membantu n BFF yg slalu bersusah senang bersama...
pada cantik2 manis yg tgh cari rumah..berhati2 lah ye...zaman sekarang ni macam2 cara n alasan untuk menipu ada...bersyukur sbb xla smpai melayang2 duit tertipu...


TQ

PUAN MAH



turun padang....

selamat pagi cantik manis...ni antara review2 yg boleh direview..hhahaha...sbbnya samalah mcm pengantin baru yg lain..gmbar pada OP....hehehe...so yg ade dlm simpanan je boleh review ye...nnti dpt gmbar dari OP..puan mah tempek je...xpyh cerita2 lagi ek..hehehe...

ni sebenarnya xde pun dlm perancangnnya...sbb tetiba seminggu sebelum mjlis..mama ckp nk amik cendol dari m.cik nora...m.cik nora ni ialah belah pakteh puan mah...tp kami still rapat..walaupun xla rapat mcm adik beradik kan...

mama yg tempah n uruskan semua ni bersama ayah...tq pada mama n ayah...n pling2 best...
mama n ayahlah yg sponsor cendol ini....amik untuk 300 pax...

mmg sngtlah laku cendol ni masa mjlis puan mah...mana xnya...panas betul hari tu..bersyukur sngt...


tadaa....ni yg cik mah pernah ceritakan dulu tu...yg biru ni mmg sekian lama dah wat tau...yg kertas putih tu pun lame dah siap design...pastu bunga tu last minute br dapat idea bila ingat bunga Nona EX-B2B wat....nasib ade tuto..semngt tau cik mah wat n olah2 nk letak kat tempat ni...

untuk yg lain pun sama je...ade guestbook, candy dan juga buffet...

berbalik pada tajuknya...kali ni tuan tanah kedaung...hehhee...m.cik nora turun padang tau...sbbnya..slalunya hntar anak2 buah je...xpun ade juga yg kita boleh setup sendiri..kira family2 kita yg akan wat...klau xsilaplah..maaflah ye klau tersilap...hehehhe...


jeng2...itulah die tuan tanahnya...rugi tau sape yg xrasa cendol masa majlis puan mah..mmg sedap sngt...lain dari yg lain....n pling best n terharu...m.cik nora siap bw blik lagi yg puan mah wat ni tau..katanya senng nnti nk guna untuk mjlis lain..hehehhe...warrrrghhhh...terharu....


riuh rendah di cendol corner ye...hehehe





so pada sesiapa yg berminat nnti...bolehlah contact sendiri ye ngan m.cik nora...

disertakan bersama contact number untuk cantik2 manis yg berminat....

m.cik nora: 0122060714

FB m.cik nora



gmbar cendol ni amik dari B2B linda yg dtg masa mjlis..tq linda...ade juga gmbar cendol..   :)



terima kasih sebb menyediakan cendol yg sngt sedap masa mjlis hari tu...semua suka n sngt2 puas hati....so...entry ini sebgai penghargaan...

TQ

PUAN MAH

Tuesday, 26 February 2013

Diperkenalkan....


selamat tengah hari cantik manis...kenyang dah???mestilah kan....teruskan menreview apa yg ada dlm simpanan n dari gmbar2 yg di tag di fb....hehehe...

sebelum tu..minta maaf berjuta2 sbb puan mah mmg xde gmbar masa make up...tidak mahu ade simpanan..hahhaha...ntah..sbb xminat kot....tau2 je nk tgok muaka dah bertukar...hahhaha....so..gmbar just ade setelah di make over je ye..yg belum make over tu..ala yg biasa2..mcm gmbar pre wedding tu...nk tgok kat cn ye...hehhee

ni pun kira 1 kisah lagi...bnyk lagi kisah yg xsempat nk diceritakan...hahhaha...smpai ade yg dah pun terlupa...

rasanya ni lagi 3 minggu sebelum mjlis..mama tnya siapa yg akan makeup untuk mjlis berinai nnti????

selamba je jawab...adik makeup sendiri je lah...jimat..hahha

ops...mama pun ckp...pandai ke?????

hahhahahaha...gelak2 sendiri..habis tu????

klau amik berapa ye???

xtaulah...dlm RM150 ada dah kot...xtau lah...

okay mama bg RM150...t adik cari sendiri..

yeah....sayang mama....

teruslah pk2...mana ek nk cari ni...try cari kat fb...semuanya pling pun dlm RM250...alamak...boleh je..cuma gedik xmo bdget lebih...hehehe...

terus ingt my BFF ade cerita die ade amik makeup untuk mjlis puan mah...die just amik yg simple je..so minta BFF tnyakan...n deals....yeah...alhamdulillah syukur sngt masa tu....

smbil2 tu ushalah FB mereka...wowww..boleh tahan juga...

Rya Zanoura Hijab



dtg berdua..cik za n cik zu..adik beradik....mmg sngt awal mereka dtg..takut jem t lmbat katanya..mmg bguslah...so...masa tu dlm 5 lebih...ajak mereka makan dulu...sementara tu puan mah ngah uruskan adik2 sedara tersyang untuk menyiapkan doorgift...smbil2 tu masukkan telur dlm net untuk bunga telur tu...then..dlm pukul 6 petang jumaat tu...terus je p mandi2 n bersedia untuk make up...


puan mah mmg berserah hbislah..maklumlah xtau lah ape ke jenis makeup ni...ade juga mereka tnya mcm mana yg puan mah nk...mmg xtaulah kan jawabnya...so mereka berdua adik beradik decide......lebih kurang sejam lah mekaeup...bila siap je nk pkai bj n shawl tu mmg eh terkejut sndiri..hahhaa...puan mah ke ni????



huhhh...mmg lega giler...suka sngt2....ala2 arab dah jadinya....suka sngtlah...n gaya shawl ni pun mereka yg tolong pkaikan..klau ikut puan mah...biasa2 je sudah..hahah..

lepas je siap2...semua excited nk tgok n semua pun suka...mama lah pling2 suka...alhamdulillah....

terima kasih sngt2 sbb membuat puan mah rasa bgaikan permaisuri mlm tu..hehhee...ewahhhh...

smbil2 tu nk cerita jugalah...mereka juga ade bisnes lain selain makeup...ade juga shawl & home made choc...




gmbar2 ni puan mah amik di fb mereka...silalah ye cantik mais ke fb mereka..mana tau ade jumpa yg berkenan di hati....

alhamdulillah mmg hepy sngt ngan mereka...xdelah stress menunggu makeup...siap bergurau2 n bergmbar2 lagi...seronok...tq juga pada my bff sbb sudi deals kan ngan cik za n cik zu ni...tq2..

TQ

PUAN MAH


klik...klik....klik.

selamat pagi cantik manis...

alhamdulillah mjlis sudah selesai dengan lancar....syukur sngt2...

masa zaman anak-anak dara dulu...cewahhh...cerita mcm dah tua dah kan..padahal kawin seminggu pun xlagi..heheheh...

sj je...wat cantik manis tergelak...(cewahh bdget mcm maharaja lawak pulak...)

ingt lagi x entry yg super panjang ni...

alhamdulillah puan cik mah berjaya menjadi antara 5 blogger yg kreatif...ewah2....

mmg bukan senng nk jadi kreatif...perlukan kesungguhan n masa n idea...

tadaaaa...



tahniah juga pada cantik manis yg lain ye....rezeki kita...tahniah juga pada yg join GA...kita bersaing secara sihat kan...

oh ye...sperti biasa...RM50 ni puan cik mah gunakan untuk sewa kamera palaroid ...mmandang booking dari supercun sudah penuh...maka teringat mila B2B yg xlama je lagi tu..hehehe...


puan mah sewa dari mila..


chakkkk!!!


terima kasih pada Supercun wedding mmilih puan mah sebagai salah seorang pemenangnya...

so adalah rezeki nk menyewa kamera ni..nk beli xsempat...

then puan mah ada beli filem untuk kamera palaroid ni dari azreen...blogger juga...amik dekat azreen 4 kotak...so ade 40 kepinglah kan...dpat jumpa azreen tp xsempat nk sembang2..sbb hujan n nk cepat p amik sepupu...hehehee...tq azreen..



so...ni nk tunjuk sikit gmbar2 yg dah di klik...klik...klik...masa wedding cik mah...sngt suka sbb ade props skali...horay2....

gmbar ni amik dari fb linda...di guestbook corner yg ade kamera palaroid skali...tq linda snapkan gmbar...kat frame tu nama en suami dah tertanggal dah...ciannyer...



terima kasih pada yg sudi memeriahkan mjlis puan mah...

TQ

PUAN MAH



Monday, 25 February 2013

posto..posto...


tgah hari dah...marilah lunch smbil berblog....ele..dari pagi pun berblog...hahhahaha....
ni sambungan dari yg dah jnji sebelum ni nk review tentang bunting,banner n penunjuk arah....

semua ni dari 


pada yg dah selalu ikut perkembangan puan mah mesti dah tau kan...yg design kad kawin puan mah tempah dari ieda...

so dah alang2 menempah design kak kawin...teruslah tempah ieda designkan bunting + banner...

kononnyer dah amik pakej ngan vendor lain...tp sbb mcm xsempat nk printkan..jadinya ieda bg cik mah special price...price tu xle lah ckp ye...hehehhe...special katakan...


ni design banner cik mah....yg gantung betul2 depan khemah..tp syg sikit..sbb gmbar mata en suami terlindung oleh khemah punya kain..ala2...xpe2...en suami maintain macho..hahahha

lepas itu pulak ada bunting...ni ade dua...1 letak kat hujung jalan masuk..1 lagi xtau kat ne...mana ntah adik2 n sepupu letak..konfius...



lepas itu penujuk arah....oh ye...yg doodle ni puan mah tempah je...special nk guna untuk penunjuk arah...ewahh....yg ni under pakej tu ade 5...so ieda tetap bg 5 juga..tq ieda...bukan kecik tau...besar ni....



untuk design bunting RM30 
design banner pun RM30 juga...


then total ade 8 ni...1 banner besar punya...2 bunting pnjng...dan 5 lagi penunjuk arah...ieda pos je ke puan mah...wow..smngt tunggu posmen tau..ops..semngt tunggu posmen smpai ponteng keje 25 januari..hahahha....




ni yg gantung dekat khemah masa mjlis..ala cian dekat en suami...xnmpak pun mukanya...ala2...patutnya gantung bawah sikit...hehehhe...

eh itu die ayah cik mah..nmpak segak berbaju pink...coollah ayah..sporting berbaju pink...tu tu tu..nmpk x button badge....tu nnti cik mah review ye...tunggu...

yg lagi 1 bunting mak mertua dah bawa blik kg..smpai2 kg terkejut tgok ade kat ruang tamu bergntung...hahahha..en suami kata mama amik masa terjatuh..hehhee...ala2...
baik hati mak mertua ku....

yg penanda arah lain dah buka..tp xsemua pun..syangnya..just ade 2 atau 3 je...huhuhu....sedih sebnarnya..sbb masa xsempat...tp syukurlah..ade juga kenangan...

mmg puas hati ngan hasil dari ieda..tq ieda..n maaf sbb lmbat byar baki...sorry sngt.pengantin baru bz terlebih..

TQ

PUAN MAH

Sri payung katering:semua suka!!!


selamat pagi...isnin dah...cepatnyer kan...seronok hari2 yg dilalui sekarang ni bersama en suami tersayang lagi tercinta....mesti semua pengantin2 baru tau kan mcm ne rasa..pada bakal2 pengantin..sabar ye...cantik manis semua pasti akan melalui saat2 indah ni xlama lagi...

teringat ada lagi yg belum review...so nk review mkanan semasa mjlis resepsi puan mah....review makanan + kek je dulu ye...khemah2 n lain2 tu nnti ek...hehehe...sj je kan xnk sekalikan..sbbnya t xde apa nk update kat blog klau dah cerita sekali gus...hahha...

Katering untuk majlis puan mah iailah SRI PAYUNG KATERING...

mesti ingat lagi kan entry ni...


gmbar ni amik dari laman web sri payung ye...nk tgok klik sini....


alhamdulillah dlm pukul 9 lebih pagi sabtu tu...team kak ros...tuan tanah pada sri payung dah smpai n start bertugas menyusun2 meja...sarung2 kerusi n meja n lain2 lagi....

paling best sbb kak ros pun ade...siap turun padang lagi...seronok tgok mereka wat keje...

mmg xsempatlah masa tu nk tgok tempat buffet....

so masa makan beradap untuk pengantinlah...puan mah sempat nk jeling2 je kat deko2...semuanya cantik...ade fresh flower tau kat meja makan...xbnyk pun deko...tp mmg cantik..itu yg puan mah minta juga sebnarnya...

maaf ye..xberapa ingt dah minta lauk ape...ele bukan minta pun..kak ros yg cdngkan...hehehe...just minta pun nasi minyak je...my feveretlah klau p kenduri kawin ni...

yg kat gmbar2 bwah ni semua lauk di meja pengantin ye...nk tunggu lauk di buffet xtau ade x...xtau OP ade x amik gmbar...hehee...so meh layan ni je lah ek...
 ade udang yg sngt besar tau...sempat makan sekor je..ade juga pajeri nenas n buah2 campur...deko makanan biasa2 je...xkisah pun sbb jnji makanan tu sedap..dah klau deko tu cantik sngt....syg pulak dah nk makan..hehhe
 ade ikan siakap....isi mmg sngt2 lembut n sedap...bnyk kali minta ikan kat pengapit..haha..pengantin mkn xingt dah...ada ayam mas merah...ni mmg makanan pling sedap hari tu...semua suka sngt2 ngan ayam ni....semua ckp sngt2 sedap...Pakusu siap meratah ayam je xmkn dah ngan nasi..hehhee...then ade juga daging masak hitam...ni pun sedap sangat...daging lembut n senng nk makan...
 itu ayam lagi ye...sedapnyerlah ayam tu...en suami makan bnyk tau...hahaha..ada acar buah juga..juga sedap...last ada kuah dalca...nyum2...suka..ada carrot n mmg rasa mcm mama masak..hahahha

secara keseluruhannya..mmg puas hati ngan makanan dari sri payung katering hari mjlis hari tu....
dengan pelayan2 yg sngt rajin n cekap bekerja...

teruskan pulak pada kek....

kek yg diidamkan sebnarnya mcm ni....awal2 dah gtau kat kak ros...tp mungkin kak ros lupa kot...huhuhu...sedih..tp xpe...kek yg ade pun cantik juga + sedap sngt...


kat bawah ni lah gmbar kek puan mah...bukan setingkat je ye yg boleh makan..kesemua tingkat boleh makan ngan sedapnya tau....motif ckp semua tingkat le makan..sbb ade je katering yg puan mah tnya masa kat pameran pengantin tu..katanya 1 tingkat je yg le makan...means..yg tgh2 je le makan ye...yg 2 lagi tipu semata2...

yg lebih sadis..sbbnya bukan ke ckp bg kek 3 tingkat percuma...ele...ckplah kek setingkat percuma dua lagi tipu je..hahhaha...

tp SRI PAYUNG x ye...semua tingkat di makan ngan sedapnya....


np ek muka puan mah mcm tu???...hahhaha...pengapit sedia menjalankan tugas...tq pada pengapit2 puan mah....kek warna putih + pink + biru...ala...biru sikit je....



mula2 tu mcm sedih juga bila tgok..tp xpe..hal kek pun nk sedih2...mengada je kan..xla sedih pun..serius..semua ketidakpuas hati hilang begitu sahaja...selagi apa yg terjadi xla seburuk mana kan...n boleh diterima..so puan mah terima je...alhamdulillah kek sedap...haha...xhabis2 ckp sedap...

ni sepintas lalu di meja ptong kek ye...gmbar dari tepi je..nk tgok gmbar dari depan silalh tunggu gmbar dari OP ye..hehehe...ade kek lagi 1 tu sbb smbut besday anak pakusu n anak pakjang....dua2 sama umur n lahir pun dekat2 je....tetiba nk ckp juga..lapik meja potong kek tu pun cantik tau..hahaha...sempat lagi..pelayan yg ade masa potong kek tu pun sngtlah bgus...mmg terlatih lah...ewahhh....

makanan mmg licin habis...rasanya smpai pukul 4.30 dh hbis...minta maaf pada kakak angkat yg dtg mas tu..mknan dah xde dah....sempat borak pun kejap je...maaf sngt2...xsngka ramai yg dtg...alhamdulillah juga sbb mmg cukup semua mknn n mjlis sngt2 berjalan lncar...

pape pun...syukur sngt...tunggu gmbar2 lain nnti ye...

TERIMA KASIH SRI PAYUNG

mmberikan yg terbaik semasa mjlis puan mah tempoh hari...

pada cantik manis yg dtg terima kasih juga...suka x ngan makanan hari tu..???hehehe

TQ

PUAN MAH

Friday, 22 February 2013

Review terkumpul....

selamat pagi cantik manis semua...semoga semuanya sihat hendaknya....xlama lagi ramai bakal jadi EX-B2B kan...hehehe....semoga semua persiapan berjalan lncar ye...

hari ni puan mah dah mengumpulkan beberapa review dari blogger lain..terima kasih diucapkan..n seronok dapat jumpa cantik manis semua...

ada sesuatu untuk cantik manis yg sudi menreview majlis puan mah..t tinggalkan alamat ye...akan puan mah poskan...

REVIEW


Tahniah cik mah! dari honeylala...bakal sepupu...cewahhh...ade juga ek title mcm ni...

soorrryy ;-) dari linda...



WEDDING PUAN RAHMAH  dari diyana

fresh from oven! dari ct noorhaniza

perkahwinan blogger. dari ct noorhaniza

Wedding Blogger Cik Mah = Makan Day!!! dari orked violet @ sya

Kak Mah's Weddding ! ^^  dari eymann eddynna


update baru dari blogger...


cepat2 tau tinggalkan alamat...pm kat fb pun boleh juga...tq ye...pada yg mungkin puan mah terlpaspndang silalah mklumlah untuk tuntut hadiah istimewa..hehehe

sambil2 tu tunggu review dari sha vanila kita ni....xsbar..hehe..dah 3 minggu tau puan mah kawen..hahaha



jeng jeng..teaser sikit gmbar p honeymoon...mesti semua dah tau kan...konon2 xde honeymoon..tb2 je ade..tu lain story ek..hehhe

TQ

PUAN MAH

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...