Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 30 April 2014

Ingatkan resit..rupanya...

Selamat pagi semua cantik2 manis..alhamdulillah hari ni diberikan kesihatan yg baik..tetiba pulak internet kat rumah ni laju je..pelik juga..so gunakan sebaiknya..lebih2 lagi azwa tg tdo..hehhe...xde apa nk cerita sngt..sj nk share je..hari tu dah share kat instagram..ni nk share kat blog..


Cik mah dapat MC...??.bukan ke cik mah suri rumah...

Mmglah pelik juga...masa tu ingtkan nurse tu nk bg resit lepas bg ubat...tp sblm2 ni xde pulak nurse bg resit...ye lah semua dah masuk claim company en suami kan...masa tu pulak mmg ngah sakit...telinga ni xberapa nk dengar..selesema n batuk...n asthma...fuhhh..lengkap ha...

Bila dah amik tu tgok2...la dktr ni bg MC...xde pulak die tanya...ish2....

Tersenyum2 tunjuk kat en suami...

"abang..syg MC esok...sape nk jaga azwa???"

Hahahha....senyum je en suami..

Tetiba malam tu makin teruk batuknya n selesema n berbunyi dada ni...mmg xle nk tdo...tp azwa rilex je tdo...xdngr agaknya umminya batuk kuat...

Esoknya en suami terpaksa EL..sbb nk menjaga cik mah n azwa..mmg xlrt sngt nk angkat azwa..p mandikan die lagilah xmampu...sbb br jalan 2 3 tapak dah mengah...

Petang tu p klinik lagi..n amik gas yg lebih kuat ngan ubat...alhamdulillah lepas tu dah okey...rasanya 13 tahun dah xkena asthma...tp sejak preggykan azwa hari tu dtg blik n ada lagi sampai sekarang....

Moga2 cepatlah hilang..cian ank ummi n cian juga kat abah...

Cehhhh...tadi ckp xde apa nk cerita..ni dah terlebih cerita...

Excited sbb dapat MC...hahahha..

TQ

PUAN MAH






Monday, 28 April 2014

Cantik manis yg join Giveaway by Tasbih cintaku.

selamat pagi cantik manis...

alhamdulillah...berjaya juga lncarkan Giveaway by tasbih cintaku hari tu..dah tutup pada 19 april 2014 hari tu...xramai yg join pun..tp bersyukur sngt masih ada yg sudi join..terima kasih diucapkan..untuk senarai pemenang cik mah akan umumkan nnti ye..internet kat rumah lembab..sb wat masa ni pkai broadband..klau laju je tu upload..maksudnya kat rumah mamalah..hehehe..pkai unifi adik..

ni antara senarai peserta Give away by tasbih cintaku...


cik jelita

miszsheyla

NFAM

cik rad

sya mimie

shahida rahim

hafiza aizzawa

meazrynn

sheila

terima kasih ye sudi join...insyaallah akan segera diumumkan pemenangnya..


TQ

PUAN MAH

Friday, 25 April 2014

Review:manual autumnz breastpump..

Selamat pagi cantik manis...semoga semunya sihat2...cik mah n azwa alhamdulillah sihat...beberapa hr lepas cik mah kena serangan asthma lagi...huhu...cian azwa n abah...abahnya kena amik cuti...kali ni teruk juga serangan asthmanya...

Hari ni tgok pada tajuk pun dah tahu kan..cik mah nk review sikit manual autumnz BP yg cik mah beli masa expo...

Cik mah start guna masa hr ketiga xsilap,.nk merangsang susu kuar..alhamdulillah...suction BP ni xsakit pun...sangat lembut n mmg xsakit..baru perasan hari tu..suction ada dua..lyg kuat n x..klau nk kuat sikit...alihkan penarik pada level 2...

Sngt ok bg cik mah..sambil pump sambil exercise la kan tgn ummi...hehe...slalu cik mah akn pump pg2...2 3 botol storage boleh dpt..syukur rezeki azwa...

Tp tetiba hr isnin hr tu nk pump,..mcm xjadi...padahal tahu masa tu susu penuh...tp pelik..pump2 mcm bunyi angin...xpelah..pump juga ngan kepayahan...

Bgtau en suami yg BP tu mcm problem je...huhu...en suami suruh tukar yg bwh tu..bila tukar br okey...la rupanya koyak..nasiblah ada spare ms beli set manual BP ni...sedih...mcm ne le koyak ek...


Ke cik mah ni yg ganas ek?

Mommies2 yg pkai manual BP ada masalah ni x?

Klau yg spare ni rosak nk cari kat mana pulak ye?

So far..pkai autumnz breastpump ni xde masalah...xdelah bunyi2 bising masa pam susu...nk guna n cuci pun senng juga...just tanggalkan semua part pastu bersihkan je...t lain kali kita cerita bab2 bersihkan barang ye...


Sambil2 pam susu...sambil2 update blog semntara azwa nyenyak tdo tu..hehe

Mommies yg tau kat ne nk cari spare part ni gtau ek...bantulah cik mah.kot2 lps ni koyak lagi..

TQ

PUAN MAH



Wednesday, 23 April 2014

Pandai anak ummi ni...

Selamat pagi cantik manis...alhamdulillah..terima kasih pada yg dah join Giveaway by tasbih cintaku..insyaallah..cik mah akn umumkan pemenang...sekrng dlm penilaian ye...

Hari ni nk cerita tentang bby azwa..lama rasa xshare cerita kan...azwa mmg anak ummi yg pandai..ummi bersyukur sngt...

Nk cerita kisah mengajar azwa minum susu dari botol...

Seperti yg cantik manis tau..cik mah beli botol yg kecik je..1 jenis je pun..jenama avent..untuk newborn...then mmg niat nk ajar azwa minum susu dr botol masa azwa 20 hari...tp asyik tertngguh je..hehehe...umminya nebes sebenarnya...mcm2 persoalan bermain2...hehehe

Ni secara xsengaja..tetiba je...mlm tu azwa mcm nk dukung je...ingtkan xkenyang minum susu...risau juga...masa ni 35 hari berpantang..ltakut juga susu xkuar...sbb beriya benar azwa isap susu kan...sbbkan risau tu..umminya pun try pam kat botol..cik mah pkai pam autumnz....t cikmah review ye....okey..pam sikit je..sbb nk tgok susu kuar ke tidak..tgok2...ala 1ounz juga..membazir klau buang...so kebetulan masa tu abah yg pegang azwa..so ummi suruh abah try bg azwa minum susu yg dari botol tu..

Masa mula2 tu azwa mcm pelik..sbb puting avent tu mybe keras sikit kan...lepas abahnya tolak sikit kedalam mulut...amboi...terus pandai anak ummi minum susu dari botol...hehhe....pandainya anak ummi...tapi..ada tumpah2 sikit kat tepi mulut tu...hehe...laju je anak ummi minum ye..

Alhamdulillah,.pertama kali ajar azwa minum dari botol berjaya...lps je habis susu tu..terus azwa melekat je tgok muka abah..mesti azwa pelik..eh...np plak abah yg bg susu...abah ada susu juga ke??.hahahha

Mmg xberkelip azwa tgok muka abahnya...pndainya ye..skali awa minum ngan botol pling bnyk 5 ounz..slalucik maham 4 ounz lbih je...tu pun kdng ada juga sikit yg azwa tinggalkan..

Alhamdulillah..lpas dr tu..snnglah...sblm kuar kemana2...cik mah akan pam dulu susu untuk azwa...so..snng...bila kuar minum dari botol je...Cik mah pam sebotol je...klau xcukp susukan dlm kereta je...

Lagi 1 cerita...slalu klau kuar mesti pam sisu yg fresh untuk azwa...tp hr tu sj nk try susu ebm..suh mama kuarkan dr freezer sbb rumah mama ada freezer n tumpang simpan susu...

Pandai ank ummi ni..tau ek beza susu EBM n susu fresh..hehe..mula2 tu azwa tolak2 ngan lidah die xmo minum,ah tu...tp mak toknya pujuk2...

Mak tok pujuk...ckp ni susu ummi juga...xbaik membazir tau...penat ummi pam...azwa kan pandai...last2 minum juga...rasanya azwa tunggu suhu susu tu sm ngan susu umminya yg slalu minum tu kot...

Amboi2..pandai ye...

Ni gmbr azwa first time. Minum susu EBM...



Ni masa mak tok yg susukan azwa ngan first ebm...

Alhamdulillah..azwa xcerewet ngan botol n puting botol susu..ada dua jenis puting botol yg cik mah beli..dua2 azwa okey n boleh minum...tq anak ummi sbb xcerewet...ummi syg azwa...

TQ

PUAN MAH




Saturday, 19 April 2014

Giveaway by tasbih cintaku

Sticky post
selamat malam...minta maaf sngt2 lambat sngt post tentang GA yg cik mah dah janjikan...azwa nk melekat je ngan umminya...so ummi xsempat nk taip entry...hehehe

so inilah dia GA yg dijanjikan...


Cik mah nak berikan Giveaway Kupon bernilai RM10 kepada 3 cantik manis blogger terawal yang buat review di blog cantik manis tentang Tasbih Cintaku dan 3 review yang paling kreatif & menarik akan menerima hadiah dari cik mah...


Kupon RM10 ini nanti cantik manis bolehlah guna untuk redeem:
  • Sewaan barang di tasbih cintaku
  • Diskaun belian untuk setiap barang dari tasbih cintaku.

Sebagai contoh, cantik manis beli kraft paper dari tasbih cintaku yang berjumlah RM100, maka dengan ada kupon ini (RM10), cantik manis hanya perlu bayar RM90 sahaja. 

hanya 3 peserta terawal sahaja akan layak secara automatik untuk kupon voucher RM10 ini.



cara-cara nak join?

1- Like Tasbih cintaku  FB fanpage n mestilah follower cik mah. ye...

2- Buat entry bertajuk..." Blogger Giveaway by Tasbih cintaku ".n pastekan logo kat atas ni ye kat entry cantik manis...

3-Cantik manis hanya perlu buat 1 post/entry di blog cantik manis, dan buat review/cerita mengikut kreativiti cantik manis sendiri tentang Tasbih cintaku.
Panjang post anda mestilah tidak kurang dari 150 patah perkataan. 
Pastikan cantik manis masukkan gambar yang berkaitan tasbih cintaku tidak kurang dari 3 gambar.gambar boleh amik dari fanpage tasbih cintaku atau blog cik mah ye..

4-Selepas siap buat entry, pastikan cantik manis letakkan link entry/post anda di ruangan komen dibawah ya!.bg yg xde malu2 nk post entry...bolehlah email kat rahmah2287@yahoo.com ye entry cantik manis...n cik mah akan sharekan di fanpage tasbih cintaku...

5-Tarikh akhir submit adalah selewat-lewatnya pada 19 APRIL 2014 jam 11.59pm. Dan 3 pemenang dengan entry paling kreatif akan menerima hadiah tajaan tasbih cintaku.Nama pemenang akan diumumkan di blog dan fanpage Tasbih Cintaku..

TQ


PUAN MAH




Wednesday, 16 April 2014

3 hari lagi sebelum tamat


selamat pagi cantik manis...

hari ni xle nk cerita pnjng...bnyk keje nk siapkan...tempahan tasbih..alhamdulillah memberangsangkan...

3 hari lagi je sebelum tamat GIVEAWAY cik mah by tasbih cintaku...jemputlah ye join...huhu...walaupun baru 3 orang je join...agak sedih disitu..k lah...majoklah...huhu...



jemput ye...klik sini untuk join...

TQ

PUAN MAH

Thursday, 10 April 2014

Kertas recycle untuk kad kahwin...

latest info:cik mah ada dah khidmat print n design kad kahwin utk kraft paper ni..

selamat pagi cantik manis...semoga semuanya sihat2 ye...huwaahhh..sedih...update blog tercicir2 rasa...mcm2 nk story...tpnya laptop xde...adik ngah btulkan laptop die..ni pun pinjam laptop keje die kejap...

maaflah klau agak bosan ngan entry cik mah.xhabis2 ngan kad kahwin punya cerita lagi...tp cik mah terpanggil nk wat entry ni...sbbnya ramai sngt yg tanya...

ceritanya ramai yg baca dari blog cik mah berkenaan kad kahwin cik mah yg cik mah DIY dulu tu..mesti cantik manis ingt kan...ni antara linknya...xlarat eh nk godek2 entry lama..bnyk pulak..

lepas tu...yg bestnya ramai juga bride to be yg semngt nk DIY...wah...ni yg bgus ni...kita mestilah berjimat cemat..lebih2 lagi bab2 kad kahwin ni kan...dieorang beli kertas kraft dari cik mah untuk DIY kad kahwin...then...ada jugalah yg tnya hrga kertas tu include print skali ke???cik mah design kad sendiri ke???berapa ek harga design cik mah wat???

dear,bride to be...

cik mah hanya jual kertas je.kertas kosong je..cik mah xde lagi lah perkhidmatan print2 kad kahwin..xsempat lagi..maaf sngt2...cik mah xdesign sendiri pun...cik mah tempah last minit punya keje..hehe...dekat IEDA...kosnya bergantung pada design cantik manis...boleh discuss ngan ieda untuk lebih lanjut klau berminat...ha...ieda ada wat perkhidmatan print skali klau berminat...

kad kahwin cik mah guna kertas kraft..ada juga panggil kertas recycle..apa2 je lah ek...




Oh ye..buat bride to be juga...ieda bukan shj watkan design kad kahwin cik mah..tp ieda juga wat kan banner n bunting mjlis kahwin cik mah...nk tau entry sini ye..


ni penunjuk arah yg ieda wat kan...comey sngt.....suka!!!

oh ye...kena masukkan skali ni...

ada juga bride to be yg bertanya..cik mah wat doodle tu sendiri ke???

x bride to be ku syg...cik mah tempah je...bab2 melukis ni memg letak tgn...xbrapa nk pandai...hahaha

so...pada yg bertnya..cik mah tempah dari athirah....blogger juga tau...

klau berminat boleh tgok kat sini...tempahan doodle..

cik mah dah tempah dua kali dah ngan athirah...1 masa doodle wedding n 1 lagi yg masa preggy...xsbr nk tempah untuk gmbar ngan baby azwa pulak..heheh...

cik mah mmg puas hati ngan hasilnya n cantik sngt2...just bagi details apa yg kita nk..then athirah akan bg harga,,jika setuju semuanya...le terus athirah wat..then tunggu bila siap..semuanya dari email je..senngkan...



ni cik mah tempah masa preggy..

okey...rasa puas hati ni dpt menyalurkan info yg penting sngt buat bride to be yg berminat....

sekarang ni promote diri sendiri pulak..hahah..

seperti biasa klau cantik mnais berminat nk DIY n dapatkan kertas kraft atau kertas recycle ni..le email cik mah...rahmah2287@yahoo.com..whatsapp 0176626152...atau like pages fb tasbih cintaku...atau add friend kat sebelah kanan tu ye..


ni antara tempahan dari bride to be beberapa bulan lepas n baru2 ni juga..


2 paket kertas kraft..


5 paket kertas kraft


5 paket kertas kraft


10 paket kertas kraft..yg ni ke sabah tau...dpt free gift tasbih cintaku,,,


yg ni 7 paket pulak...dpt free gift juga..

1 paket tu ada 50pcs berat kertas kraft 1 helai 175gsm...


so..marilah kita sama2 DIY ye bride to be..sngt2 indah mom2nt DIY ni...rasa nk DIY juga ni nnti untuk mjlis aqiqah azwa..heheh...idea mcm2 dah ada..sempat ke tidak je...


cik mah harap cik mah dah dpt berikan info buat B2B semua...


TQ

PUAN MAH



Wednesday, 9 April 2014

Merah & pink pilihan di hati..


selamat pagi....
alhamdulillah rezeki azwa sentiasa ada...pakusunya..aka adik cik mah yg sorang tu..mmg excited nk anak sedaranya nikuar masa bezdaynya...12 feb...mmg masin betul mulutnya...12 feb 2014 baby azwa dilahirkan..ikutkan masa pun lebih kurang je...pakusunya 12.45 pagi...secara pembedahan...baby azwa 12.58 pagi..secara normal..

so..pakusunya dah janji nk bg hadiah special untuk anak sedara gegirl pertamanya...

sebelum tu mmg cik mah dah survey pun..cuma xterpikir pun nk beli lagi...mungkin kerana Allah dah tentukan rezeki azwa akan datang...

masa tu saja2 p QQ baby...pastu sambil2 tgok tu terkenan pulak ngan merah pilihan hati ni...

tadaaaa

aksi2 azwa...


hadiah dari pakusunya adalah CARSEAT JENAMA BEAN

harga RM249...ada 4 position boleh tukar2...sesuai untuk dari newborn sampai 4 tahun...tempat duduknya sngt2 sedap..span kiri kanan bawah belakang..mmg save sangt2 rasa bila letak azwa dlm tu...

azwa pun dah pandai dah duduk dlm tu..slalu letak je dlm tu kejap lepas tu lena dah....sukalah tu...

cik mah beli masa azwa dah 3 minggu lahir...mmg niat nk ajar azwa duduk dlm tu selama yg boleh..klau boleh smpailah 4 tahun..sbb senng nk travel.lebih2 lagi balik kg en suami kat besut..jauh tu perjalanan...

sayang ank ummi sbb pandai sngt duduk kat carseat tu...pilih warna merah sbb en suami punya warna kesukaan...n yg 1 lagi warna grey..xmenarik sngt..yg biru pulak dah habis dah...so..merahlah pilihan di hati...

terima kasih pakusu...

next pulak cerita pink...

masa ni family makteh datang rumah nk tgok azwa...baru seminggu masa tu...

along call tnyer barang baby apa yg xde lagi...

alamak blur lah masa tu..xkanlah nk minta2..seganlah ummi..cewahhh..ummi ni pemalu tau...ewahhh...

so...along dtg tgok baby azwa ckp xbw hadiah...

la susah2 je...dtg tgok pun dah seronok tau...
masa tu along terkejut tgok hamper azwa yg bnyk...rezeki gelombang pertama...

seminggu lepas tu along call lagi tnyer nk hadiah apa pulak..la pulak...

ummi mestilah blur lagi..hahaha

Pastu along kata nk bg baby rocker...

So ummi okey je..

Along tanya nk besi ke plastik...alamak..ummi xkisah pun...cumanya nk warna pink lah,.hehe...

Along beli ngan kakak cik mah je..snng kan..terus dpt..then paklong azwa yg pasangkan....

Azwa mmg suka sngt tdo atas ni...selesa kot kan bg azwa...


Hadiah dari along..nek teh & tok teh...BABY ROCKER...

Pada cantik manis yg minta nk beli juga bolehlah ke fanpage kakak cik mah... 
my baby & kids online shop...ada bnyk warna n design..ada yg plastik n besi..

Setakat ni mmg cik mah suka sngt..warna pink ni serius mmg cantik sngt n mmg selesa je tgok azwa tdo...pastu. Boleh goyangkan mcm buaian tu..atau pun boleh stopkan mcm kat gmbr cik mah..

Alhamdulillah rezeki azwa..lengkap semuanya brng2 azwa...1 bnda besar je yg ummi & abah beli.t ummi share ye...

TQ

PUAN MAH


Monday, 7 April 2014

Bau dari syurga...

Salam cantik manis....semoga semuanya sihat2...tetiba mcm sedih pulak..sbb masih xde yg join GA...rasa mcm nk tutp je pulak...pastu nk lari jauh2...huhu...jemputlah ye join GA cik mah..

Xpe..lupakan sekejap tentang GA tu..sekarang ni nk cerita...mesti cantik manis pernah dengar kan,..orng ckp bau dari syurga tu adalah bau dari bby...

YA allah..serius..cik mah rasa kebenaran itu...mmg lah sblm ni ada je anak saudara..ank sepupu...tp bila ada ank sendiri lagilah terasa...lbh2 lg azwa 24 jam bersama cik mah....

Terasa syurga itu dekat sngt2....mmg xdpt nk gambarkan mcm mana...nk kata bau bedak pun x...bau bunga pun x..bau soflan basuh bj azwa pun x...mungkin benarlah kan kata orng tu...

Bau dari syurga tu dtgnya dari baby yg sesuci kain putih...

Bila dah cium skali..mesti nk lagi..lagi..lagi...lagi...dah mcm xle berhenti....

Syurga mesti lebih indah dan wangi..ini baru sikit yg Allah kirimkan...terima kasih ya allah...

Setiap kali tgok muka azwa mesti rasa tenang..smpaikan kdng tu azwa xmo tdo lagi..umminya dah ngantok nk tdo..tepuk2...zikir2 xmo juga tdo...bila ckp2 rasa nk marah..terus xjadi..sbbnya azwa pndang je muka ummi ngan senyum simpul ajak main...alahai anak ummi....rasa bersalah plak ummi...

Bila pk2 kan balik...xguna pun nk stress2 n marah2 bby sebesar azwa ni..wat penat je kan..ye lah..baby ne tau apa2..hahah...kita je emo lebih...

Azwalah penenang hati ummi..azwa lah segalanya bg ummi...bila dah ada ank ni barulah rasa sendiri n paham sendiri..yg mak sanggp buat apa je asalkan anknya gembira n selesa...

Bau dari syurga untuk ummi..


TQ

PUAN MAH


Wednesday, 2 April 2014

Hadiah dari Hospital al islam...

Selamat pagi cantik manis,.,

Mesti semua dah tau yg cik mah bersalin di pusat perubatan al islam,kg baru yg dikenali sekrng ngan HOSPITAL PAKAR pakar perubatan al islam,kg baru...

Ni cerita tentang pusat pakar perubatan...kali ni nk share yg lepas bersalin punya cerita...

Seperti yg pernah cerita sebelum ni..lepas je azwa lahir...nurse bersihkan azwa n siap2 kan...sblm tu mmg en suami dah prepare sehelai bj azwa n pampers n keperluan lain dlm beg kecil en suami...tp nurse xminta pun...nurse mmg dah sediakan siap2 dah...sweet pulak rasa...azwa xde la kena pkai bj hospital..hehehe...ada bj bby siap2 dah kat al-islam...siap ngan kain bedung bby lagi...comey je anak ummi...

Masa pg yg first time susukan azwa tu..nurse tolak ngan bekas yg letak bby tu..bawah tu ada pampers 1 paket...kapas n ubat cui pusat azwa...ada mandian skali.n ada tisu basah sepaket...bila nk balik tu nurse suh bw skali balik...wah rezeki azwa...pampers tu xpkai lagi..sbb saiz s...azwa masih pkai yg new born punya...huggies RM25.50 ada 64...sibuk je nk gtau...

Pastu pulak..smentara tunggu en suami dtg tu..ada nurse dr bahagian kewangan dtg...eh bukan nurse...pegawai...bg bill hospital..then sambil tu hulur lagi dua bag untuk baby azwa...alhamdulillah rezeki anak ummi lagi...masa tu xsempat pun nk tgok2 apa ada dlm tu...sbb xle nk gerak bnyk...blik umah tok en suami dah kemas kan..so xsempat nk snap beg hadiah...hadiahnya je ada...

Ni antara yg menarik sngt bg cik mah...bacaan yg sngt berguna untuk ummi n abah dlm mendidik puteri ummi ni...



Selain tu ada juga air zam zam n kurma bekalan dari al-islam...

Pastu ada pampers pet pet yg kecil tu...ala yg mcm trial tu.ada 2 packet..1aket ada 4 pcs...so jadinya ada 8...dlm tu juga ada travel pack baby johnson...pastu ada disposable breast pad...n tisu basah juga...

Pastu ada juga yg ni...boleh jadikan travel pack g mana2 senang...semua lengkap dlm ni ada...then ada juga tuala yg besar untuk mandi...warna biru tu...bnyk juga yg dpt..sampai jadi xingt...sbb dah dibuka oleh en suami..hehhe....so ni je antara yg ingt...tu yg bila nk blik.dr mula2 dtg 2 bag je..ummi n baby azwa...bila blik..jadi berganda2.xmenang tgn abahnya nk angkat beg hadiah tu...padahal dok kat wadnyer xsmpai 24 jam pun...


N yg pling2 cik mah suka sngt adalah ni....Ya Allah kenangan hari pertama kelahiran anak ummi...


Terima kasih buat semua staff...nurse n doktor yg sngt2 membantu...sngt2 memberikan motivasi n sokongan buat cik mah melahirkan azwa...layanan yg sngt baik...sentiasa meberikan kata2 semngt n mengingatkan kita pada Allah...terima kasih diucapkan...

Pada cantik manis yg masih terpikir2 nk bersalin kat mana...cik mah mmg suggestkan al-islam ni...mmg sngt bagus...insyaallah..adik2 azwa nnti pun cik mah nk bersalin kat sini juga..ops...dah terpikir masa depan pulak...

Hari tu dah tersasul kat en suami...

"abg...syg nk beli bj mengandunglah..."sbnrnya xsedar dah salah ckp..hahha..

"ha!!,boleh2..."

Amboi..en suami senyum je ek..

Sebenarnya nk ckp nk beli bj untuk menyusu...salah ckp pulak..hahaha...mcm ne lah boleh salah...

Okeylah..nk menyiapkan entry ni amik masa sejam..sbb azwa minta nk susu..nk suh tdokan..hehe...mcm ni lah gayanya dah jadi mak2...

Jom join GA cik mah ye,,



TQ

PUAN MAH

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...