Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 31 July 2015

2nd pregnancy: Alhamdulillah...kak long azwa to be...

Selamat pagi...

Alhamdulillah...betapa bersyukur nya...peluang kali kedua...


Azwa bakal jadi kak long ..insyaallah tahun depan...hari ni sudah masuk trimester 2....maaf sngt SBB xshare awal...cik mah sedikit risau atas pengalaman sebelum ni...syukur sngt2...

Al kisahnya...cik mah masih lagi planning...kami plan nk start TTC bulan 1 tahun depan..so..kot2 Azwa dpt adik bulan 10 nnti...

Tetapi perancangan ALLAH itu tersangat lah indah...insyaallah...adik Azwa bakal dilahirkan bulan febuari juga nnti...

SM bulan kelahiran ummi...Azwa n ulang tahun perkahwinan..insyaallah...

Al kisahnya..period lewat sehari Je...so..xla amik kisah sngt..SBB selalunya lewat 2 3 hari..tu malas nk pk...

tp tetiba terdetik dlm hati..xeffect ke klau betul ada bby makan ubat sakit kepala ni...

al kisahnya pulak...minggu seblum tu cik mah sakit kepala melampau sampai 2 hari berturut2...lain macam sakitnya dari biasa...xpernah sakit kepala sampai nangis2..ni mmg pelik...nasib masa tu lepak rumah mama..so mama n ayah n abah azwa jagakan n layankan azwa...

bila lewat tu..ada kwn2 cik mah cdangkan buat UPT..masa ni hari kedua lewat..

3 JUNE 2015...

bgn jugaklah buat upt...kebetulan ada beli skali ngan uya hari tu...so teruslah buat..alang2 dah ke tandas...then debar sendiri..pastu sambung baring layan azwa tdo n menyusu semua..mls benar masa tu..hahaha10 minit lepas tu bgn...g tgok resultnya...

bila tgok result..gayanya mcm baru 1st time pregnant...hehehe...

terkebil2 biji mata ni ha...

Alhamdulillah double line...tersenyum2 sendiri..n terus p kacau azwa masa tu ngah tdo..kak long bgn...kak long bgn...nk jadi kakak dah ni..hehehe...

pastu whatsapp en suami...sent gmbr..die pun blur..hahaha...terus ajak p dktr mlm tu...amboi..awal sngt nk g pun...

mlm tu..kitaorng decide..xpyhlah g dulu...esok wat lagi upt..

4 JUNE 2015

bgn2 je..excited..bgn p cari2 upt..p toilet..test lagi..pastu siapkan bj n air en suami nk g keje...en suami bgn tnya mcm ne??

tu tgoklah sendiri...

die senyum2...

alhamdulillah double line juga walaupun samar2 je...tp lama2 terang juga...

okey..esok wat lagi kata en suami..ewah2..mentang2 upt murah...suruh buat je ek...

5 JUNE 2015

okey..masa ni sj xnk buat awal..kasi en suami p kerja dulu..pastu baru buat...

alhamdulillah..masih lagi double lain..blur2 lagi tp bersyukur sngt..whatsapp kwn2 rumah dulu tnya2...dieorng pun kata klau mcm ni pregnant...

so..kami decide..esoknya g klinik utk confirmkan..

6 JUNE 2015

dlm pukul 12.10 mcm tu kitaorng pergi klinik yg dulu cik mah pergi utk scan azwa...masa nk dftr..dktr nk keluar dah,.kebetulan sempat lagi terserempak ngan dktr sebelum kuar masa nk dftr..so dktr kata meh lah masuk dulu..kejap je...so...terus masuk lepas dah daftar..

masuk2 je blik dktr

dktr ckp..eh kita kenal kan..

aaa...mmg kenal..sbb masa preggy dulu.pape mmg rujuk ngan dktr lah cik mah ckp...

so bgtau dktr pasal ubat yg lepas dktr bg dah okey..xsakit kepala dah..tp ni sy lewat period pulak...

lewat 6 hari dah...ooo..br 6 hari..last bila..7/5...so xsampai sebulan lagi...

slalunya sy period 23 hari atau 25 hari..ni kira lewat dah..

ooo..okey...lewat dah...sambil tu dktr pegang tgn cik mah ckp..ntah2 u pregnant ni..kita check upt dululah...

sy check dah kat rumah...tu nk check lagi ni...

okey2 cepat g toilet..xsbr pulak sy..

hahahhaa...nmpk..dktr pun excited..hehehe

g lah cik mah ke toilet...

xsamapi 5 minit lepas tu...nurse panggil n buka kan pintu..belum sempat nmpk muka dktr..dah dengar dktr ckp TAHNIAH!!!  dari dlm...

alhamdulillah..syukur...

then dktr kirakan due date...baru2 lagi masa tu..

11/2/2016 insyaalah due...terus ckp kat dktr..kakak die 12/2/2014..

terus dktr senyum..okey tu boleh adjust..hahaha...

tergelak masa tu...

alhamdulillah...



terus g makan lepas tu ngan hati yg tenang n gembira...

TERIMA KASIH YA ALLAH atas rezeki kali kedua ini..syukur sngt2...

terima kasih pada cantik manis yg sngt setia mendoakan cik mah n sama2 berkongsi cerita..

TQ

PUAN MAH

Tuesday, 21 July 2015

telur kembar kembaran.

selamat pagi...

hari ni mood nk share story telur kembar kembaran..hehehe...kenapa namanya kembar kembaran...sebabnya adalah..kembarnya bukan sekali..tp kembar 1 tray telur tu,.,sbb tu cik mah namakan..telur kembar kembaran...

klaka bunyinya...

tp serius..masa en suami beli 1 tray ni dekat kedai biasa2 dekat rumah je...

cik mah tegur dah...eh kenapa telur ni nmpk besar dari biasa???

en suami kata die beli gred A...

oooo...mungkin sbb tu besar kot..sbb slalu beli gred B je...

then beberapa hari lepas tu..nk goreng telur..pecahkan skali..terus terkejut...wahhhh...telur kembarlah..apa lagi..snaplah gmbr...excited lah kan pertama kali...

then..beberapa hari lepas tu xingt dah pasal telur kembar..nk goreng telur lagi...terkejut lagi sbb kembar lagi,....ape lagi amiklah gmbr lagi...

hari2 bebrikutnya pun kejadian sm berulang..yg kalakanya..setiap kali pecahkan cik mah akan terkejut..sbb cik mah xingt pasal telur kembar ni dlm 1 tray..hehehe..

dah lebih 10 kali kembar kembarannya..xlarat dah eh nk amik gmbr..hahaha...


so...cik mah mkn telur kembar je lah sepanjang bulan tu...

siap ada yg ckp klau cik mah ngandung ntah2 dpt anak kembar..hehehe....masin mulut pulak nnti...

tu kena tunggulah ek pregnant ke x..kena tunggu scanlah..kembar ke x ye...

mmg super excited sngt..smpaikan..kakak n ayah pun excited tau dtg umah nk mkn telur kembar..hahaha...lawak je disitu..rezeki namanyakan...

tadaaa..nk gmbr telur kembar kembaran...

comel je tgok telur kembar...puas makan sbb besar tau...hehe..k lah..t kita story lagi ye..

tata

TQ

PUAN MAH

Monday, 20 July 2015

Tq PERPATUNG...


selamat pagi...alhamdulillah...di bulan syawal sudah kita...so cerita rayalah ye..dah ada yg start kerja ke???cik mah di kg en suami..br je sampai semalam..sambung beraya kat besut pulak...sebelum terlupa..ni cerita raya azwa...

cik mah pernah bgtau azwa menang bj raya...ni lah yg azwa menang tu...cik mah sj pilih warna oren..sbb xpernah lagi azwa ada bj kurung warna oren...mesti cute masa tu do bayangkan...


cantik manis silalah follow..koty2 nnti ada contest lagi nnti...le menang bj comel2 utk anak2...


excited tau masa tau menang tu..terus ss..hehe...syukur alhamdulillah rezeki azwa..

oh ye...ada kejutan lagi sbenarnya..sbb umi pun menang bj juga..alhamdulillah...tu nnti cik mah share pulak k...

tadaa...ni masa dpt2 bj tu...pagi2 tu azwa bgn tdo terus try kat die..mmg sj amik besar sikit..sbb bj yg ada dah muat elok..ingt nk pkai raya haji nnti ke kan..xpyh ummi beli 2 3 kali..ops...jimat disitu..

cik mah suka kain ni..sedap..sejuk..azwa sampai xnk buka tau masa pkai ni..ish2...then peplum tu mmg kembang...siap die flip2 lagi..ala princess gitu...perasanlah tu..hahaha...pastu ada kawan2 siap ckp..dahlah bj oren..rambut pun oren..ops...hahhaaha...rambut ori azwa dari lahir...syukur...keistimewaan kamu tu sayang...

terima kasih buat PERPATUNG kerana pilih azwa sbgai pemenang...semoga terus berjaya n maju ke hadapan ye...

TQ

PUAN MAH...

Friday, 17 July 2015

selamat hari raya dari kami...

selamat pagi semua kesayangan cik mah...

alhamdulillah...sudah dibulan syawal...syukur dipanjangkan usia...

tahun ni beraya di kuala lumpur dulu...ahad ni baru blik besut seminggu pulak...

selamat hari raya diucapkan pada semua rakan2 blog cik mah yg selalu support n rajin komen2 kat blog cik mah...maaf zahir batin juga diucapkan juga..

semoga syawal kali ni dapat merapatkan silaturrahim lagi antara sanak saudara yg jauh n dekat..

gmbr raya nnti cik mah share ye...



ni gmbr masa bulan puasa yg lepas...sedang ummi bz memasak..azwa bz main2...kreatif pulak die ..amik headband,..pastu kopiah abah..pastu topi die..pkai skali..pastu tunjuk kat ummi...

adoihai azwa...pndai kamu berfesyen..hahaha...

k lah..t kita share story raya ye..

selamat beraya n kumpul duit rya utk anak...

TQ

PUAN MAH

Tuesday, 14 July 2015

Berbuka bersama ibu & abi azwa..

selamat pagi..

nk hujung2 syawal ni baru sempat nk update kisah berbuka...hehe..apalah cik mah ni kan..okeylah dari xde..kenangan katakan..

plan ngan ibu azwa nk jumpa kat NU sentral ngan srang lagi kawan kami juga..uya..makan kat papa rich..then nk ke jalan tar..ke first lady cari bj melayu abi n abah azwa..

yg hujung tu adik abi azwa....


ni masa menunggu masa berbuka puasa..azwa mkan aiskrim..pastu biskut die..pastu ngendeng2 nk nasi ummi  n abah..ewah2...skrng bnyk betul die makan..pantanglah nmpk makanan...nk aja memanjang...sekarang ni cik mah xla terlalu mengawal pemakanan die..


ni dekat first lady..abi n abah azwa dok mengejar die...sana sini die g,....bawah kainlah..tepi cermin lah...ada aje...gasaklah abah n abi mengejar die...ummi n ibu bz cari bj..hahaha...tu lah gaya die..paling2 gaya feveret die skrng ni wat muka terkejut die..gitulah gamaknya...

ada je kan...rindu telatah die nnti..so kasi up kat blog sebagai kenangan...

TQ

PUAN MAH

Monday, 13 July 2015

Persiapan raya kami...

Selamat pagi... 

Nk share cerita persiapan raya yg biasa2 je...awal dah cik mah buat persiapan...cik mah. Plan pkai bj lama je..jubah tu baru 2 Kali je pun pkai..so,,.azwa n abah je beli warna sama mcm ummi...yg azwa punya cik mah beli online je...dekat textile baby...suka ngan design ha...sblm puasa lagi dah siap...snng kerja ummi...baju raya pertama setel...bj abahnya kata nk cari last minit nnti sbb raya kl tahun ni..abah die nk rasa suasana mlm raya kat kl...beres..t kita terjah ye...

Then bj jln2 cik mah bnyk beli seluar je...masa tu kebetulanlah bw mil g sogo..Ada sale bj baby...grab je hari tu...brand polo...sbb suka sngt..so beli je..saiz amik yg 2 tahun..snng pkai lama sikit...seluar Ada 3 xsilap...yg jeans warna..purple..pink n hijau..baju Ada dlm 5 ke 6 ntah...pastu beli kan juga bj anak buah 2 orng tu...klau ganu tu just pkai yg pernah g wedding n tunang pakusu die je lah...cukup lah kan..Meriah bj azwa...hahahha...

Then Ada terbeli jubah utk azwa warna purple..heheh...t cik mah share lepas raya lah ek..suka jubah tu...ops..terbeli tau...xsengaja...hahahha..cik mah pun Ada beli jubah dr mumsluv...minat sngt ngan design tu..so beli sehelai lah...warna purple..konon2 matching ngan azwa...hahahha..

Then azwa Ada memang contest bj raya...t cik mah share ye..pnjng pulak cerita sini nnti...cik mah pun Ada gak menang..alhamdulillah..rezeki...

Bab bj kemeja n t shirt abah azwa..beli seminggu semlm puasa kat parkson..beli dalam 4 5 helai...lama xshopping bj abah azwa...merangkap setahun tu...hahahha...


Bab kuih raya..beli sikit2 je yg nk makan sendiri je..rumah xde siap pape pun..sbb raya rumah mama je pape nnti..hahaha...pemalasnyer lah..hahaha...

Duit raya abah azwa yg sediakan semestinya..ummi nnti tukang bg..hahahha.azwa tukang collect duit raya..hahaha...ewah2...




BersyukurLah slalu..

Persiapan cantik manis mcm mana pulak???

Bnyk ke shopping tu??.

TQ

PUAN MAH

Friday, 10 July 2015

Bercuti ke cherating: Kolam lagi Dan memanah di the legend..

Selamat pagi...sambung lagi story..ni hari kedua bersarapan di the legend...pagi ni Ada nasi lemak pulak..azwa xnk nasi pagi2...so buah tembikai tu die punya...tau je bila cik mah dtg bw pinggan yg Ada tembikai..mula lah die senng duduk...heheh..


Makan bnyk sbnrnya..tp malulah nk amik gmbr semua..hahaha..sikit2 je lah ek...teh Tarik pun sedap..bertambah 2 Kali jugalah tau...Bubur pun sedap...semua sedaplah kiranya sarapan buffet kat the legend ni..

Lepas makan tu..balik bilik..bersiap2 nk p mandi kolam lagi...horay2...plan yg nk g memanah..tp memanah buka pukul 10 pulak...so kena lah berendam dulu...


Tgok tu...ada2 je azwa ni tau...die dok menunggu abah die ngah jwb call masa ni..so sempatlah umminya snap gmbr die..suka betul die..


Sementara nk tunggu pukul 10 tu..cik mah beli kan azwa bubble tu..Ada jual dekat kau tepi kolam..RM3 je..oklah..ape lagi..abah lah mangsa kena tiupkan bubble tu...azwa mengejar bubble...sukalah tu die...then dah pukul 10 tu...kitaorng dibw oleh pihak the legend utk memanah...kitaorng dh inform awal2 yg kitaorng nk memanah tu...so akk tu bw kami ke tempat nk memanah tu.,then Akk tu pun ajarlah kami mcm mana nk memanah tu...maklumkan masa ni br pertama Kali Cuba...memula tu memang kena dinding n rumput je lah...hahaha...then gilir2 ngan abah azwa...azwa sibuk tiup wisel yg Ada kat bubble die tadi...hahaha...dah Gaya mcm pengadil dah..sampai 30 Panah kitaorng main...dlm rm25 se ingat cik mah..okaylah..dptlah merasa juga...n Ada juga yg kena..se penuh hati tau main ni..hahaha






TdAaaa...Ada Gaya x??.hehehe..mcm2 aktiviti boleh buat kat the legend ni tau...best..cik mah suka sngt...


ni link yg lain 








TQ

PUAN MAH

Thursday, 9 July 2015

Bercuti ke cherating: Pusat penerangan Dan konservasi penyu di cherating


Sella at pagi...sambung lagi cerita di cherating yg lepas...tgh hr tu lepas Zohor kami siap2 ...plan mmg nk g tgok penyu n cari satar...

Senng je cari tempat penyu ni..Ada signboard dr tepi jln...then masa tu pkai je Google map...jumpa...

Masa g ni Ramailah juga orng..xdelah Sunyi je...so..sesi bergmbr dulu...



Ni dekat pintu masuk luar..abah n azwa lah...then yg dlm Kawasan..ummi n azwa pulak..tiada bayaran die kenakan utk masuk..just nnti derma seikhlas hati je...muziumnya xla besar..tp bnyk gak info2 boleh dptkan...azwa mcm biasalah...terkejut n teruja...hahaha...sudah2...takut ikan ummi beli ikan..takut bunga..ummi beli bunga...xkanlah nk kena beli penyu kot..hahaha




Ni pulak kat luar...Ada kolam besar 1 n beberapa kolam kecil...Ada penyu besar tau...besar dari azwa...kolam mmg terjaga bersih je..Kawasan sekitar pun bersih juga...oh ye...masuk kena buka kasut ye..ni antara gmbr yg cik mah sempat snap...


Jln2 tambah ilmu disamping memperkenalkan azwa dengan binatang2...


Seronok juga dpt tgok penyu depan2...

T next kita story makan satar pulak ye..

ni link yg lain 







TQ

PUAN MAH


Wednesday, 8 July 2015

DIY: Gubahan peach + putih..


selamat pagi..alhamdulillah..

baru berkesempatan nk share...lamanya draft..hehehari ni share lagi hasil kerja cik mah DIY hantaran utk customer cik mah...

total kesemuanya ada 7 dulang...

amaran keras ye..harap xde lah yg mencuri gmbar dr hasil kerja cik mah ni...tolonglah ye..pape le bincang..whatsapp ye 0176626152..

temanya PEACH...selebihnya customer cik mah kata ikut mana yg cik mah rasa sesuai...

bab bunga pun die x kisah..so cik mah pilihkan mana yg sesuai masa cik mah nk beli tu..

cik mah gabungkan bunga lily n bunga ala2 carnation..

yg ni sireh...guna sireh palsu je..sbb nk amik awal kan...


then wangian..oh ye..yg bekas putih tu bukan dari cik mah..customer sendiri sediakan...


yg bawah ni pulak ada sejadah..al-quran n telekung...


then handbag...


lepas tu tempat nk letak mas kahwin n gelang rasanya di situ..comelkan tempat tu..mcm meja solek ...

\

yg ni pulak utk letak cek hantaran..


dan last skali buah buahan...ni cik mah letak buah yg ada kat rumah je dulu..sbb nk amik gmbar kan..hehe..



total mmg puas hati dengan hasil sendiri...customer lagilah puas hati..suka sngt die..terima kasih sngt2 sudi tempah dari cik mah..

utk tempahan boleh whatsapp cik mah ye

TQ

PUAN MAH

Tuesday, 7 July 2015

Majlis pertunangan adik...

Selamat pagi...

Alhamdulillah...adik cik mah telah selamat bertunang pada 7 jun yg lepas...dpt orng dekat je...die gombak juga...Wah...snng lah nk menghantar rombongan nnti utk majlis..

Bincang2..insyaAllah mjlisnya tahun depan..maybe raya nnti...insyaAllah...moga segala urusan adik dipermudahkan..

Ni antara gmbr yg OP dr tunang adik post die FB..pinjam gmbr ye nk share..sbb masa tu cik mah xsempat nk amik gmbr sngt..hujan masa kami sampai tu..then pencahayaan xsesuai sngt..kamera mahal je cantik..hehehe...

Tema majlis adik n tunang pilih warna merah...eh2 sm pulak dgn cik mah tunang dulu ek..hehe..meh2 tgok2 gmbr ye..




Ni gmbr pelaminnya...cantikkan...sweet Gitu...nmpk sesuatu x??.

Pndai...bunga tgn cik mah..tu nnti cik mah story k..



TdAaaa...mama menyarungkan Cincin pada bakal menantu...2 pasang Cincin...merisik n bertunang..



Heheh...mama kata masa ni tgn zira..Nama tunang adik...mengigil2".hehhe...nebes ek mama nk sarung Cincin..



Tadah....tu dia adik cik mah..dh semakin kurus dah die..hehehe...semngt die diet tau n bersenam...go go go adik..sethun lagi ni..



Semoga ikatan pertunangan adik n bakal adik ipar kekal hingga say menjadi suami isteri n kekal ke Jannah..jgn gaduh2 slalu tau..gaduh2 manja xpe..hehe..okey...t next kita story cerita hntaran n bunga tgn ye..

TQ

PUAN MAH








Monday, 6 July 2015

Tutu skirt..bubbles dan cermin...

Selamat pagi...Azwa dah nk setahun setengah dah...cerita besday die xhbis...ala biasa2 Je..TP nk sharekan juga...kenangan kan utk die...nnti ada adik nnti..kn share blog ummi ngan adik Pulak..hahahaha...

Kali ni tutu skirt Azwa..ni cik mah tempah dari Uya...pernah review dulu,..mmg cik mah request watkan special...cewahhh..sblm tu puas ummi Google tau nk yg MCM ne..last2 pilih pink..hitam n ada riben2 sikit...puas hati SBB cantik...syg..so simpan elok2...kot2 nnti adik2 Azwa nk..hahaha..



Pastu props ya..bubbles...die mmg suka main bubbles..cuma ni die blur SBB br bgn tdo..hahaha...tukang tiup abahnya kot...kalut2 masa nk amik gmbr..xingt siapa yg tiup bubbles...hehehe...so..abi Azwa snap Je gmbr...alhamdulillah..suka sngt...

Oh Ye..tutu pun kembang elok Je..geram Pulak ummi tgok..terkedek2 bontot comel die..hehehe..





Props lainnya Pulak..adalah cermin...ni pun Azwa suka..SBB mmg budak2 suka tgok muka die sendiri kan...so..terfikir nk jadikan salah 1 props..seronok bila tgok Azwa suka..snng hati nk amik gmbr die..pastu Pulak die dpt pegang belon..lagilah die suka...



Semuanya puas hati..ape yg difikirkan n dirancang berjalan lancar..horay2...seronok.. Simple TP ummi puas Hari sngt...

TQ

PUAN MAH


Friday, 3 July 2015

Bercuti ke cherating: Pantai the legend,cherating..

Iselamat pagi..hr ni marilah menyambung cerita cik mah g bercuti di cherating yg lepas..

maaf..separuh jln baru cerita..almaklumlah ada je cerita yg menyelit..hehehe..

ni kat pantai depan the legend tu..

bg cik mah cantik..bersih..pasir pun tinggi juga masa tu..seronok main pasir..bersih n halus je...so azwa pun suka je main..

Masa ni nk hujan sebenarnya...so kami lepak2 je lah amik2 gmbr n kena angin pantai sikit...Nyaman skali..



Ni azwa dok main pasir dengan abah die...kejap2 die mcm geli bila kaki die yeti bus dgn pasir tu...die takut nk angkat kaki....so..abah lah in rescue..hehe



Yg ni masa hari pertama...sejuk die smpai biru bibir...tu pun xnk naik lagi...die nk gak main air lagi...wefie tiga beranak...


Tadah....budak kesejukkan masa ni..heehhe...cik mah suka gmbr ni...tenang je tgok pantai n lagi tenang Ada azwa disitu...


Masa ni xde lah ramai orng..sbb bukan cuti sekolah...so sngt tenang berehat2 di pantai Dan kolam...

Moga2 Ada rezeki lagi nnti utk pergi lagi...

ni link yg lain 






TQ

PUAN MAH



Thursday, 2 July 2015

bahasa apakah ini sayangku??


selamat pagi...

selamat berpuasa...awal lagi ni klau nk pk menu ape berbuka..so kita relax2 dulu..meh layankan azwa membebel..hehehe

ntah bahasa ape ntah die ckp tu pun ummi xtau...ni lah yg die suka ulang2 sekarang ni..


video


sepupu cik mah ckp..dulu anak die pun ckp mcm tu juga...hahaha...samalah kamu ngan abg amir...

bnyk juga perkataan yg azwa boleh sebut...contohnya..hitam..enam..klau abah..ayah...emak..kakak n abang tu dari dulu lagi die boleh dah...

pampers...nk..kedai..nmpk...alhamdulillah..tu antaranya..bnyk lagi..tp umminya xberapa nk ingt..maafkan ummi ye..

seronok meayan die..lagi2 masa die bebel2...hahaha..

ni video die nk adik pulak..ewah2..



video

then..rasanya semua arahan azwa paham dah..kira mmg boleh minta tolong dah..nk mandi dah buka baju..suh masuk bakul die..die g buat...suh amik penyapu pun die paham...itu ini mmg die paham dah..pling die xboleh klau ummi n abah die letak hp merata...mesti die akan amik suruh kita pegang...

seronok sngt ummi melayankan kamu hari2 sayang...

ada je bnda baru kamu nk buat...

moga membesar dgn sihat n solehah ye...

TQ

PUAN MAH

Wednesday, 1 July 2015

kertas kraft dan riben

Selamat pagi cantik manis...ni nk share lagi...

Hasil DIY dr customer cik mah..kiranya..hasil dr kertas kraft...cantikkan..lagi cantik bila letak skali ngan riben tu.alahai comelnyerlah...





Mmg puas hati dpt DIY kad kahwin sendiri kan...di samping dpt jimat kan Kos..dpt kepuasan sendiri..sbb semuanya kita buat sendiri...


So,.klau cantik manis nk dptkan kertas Kraft atau nk tempah kad...boleh whatsapp cik mah ye. 0176626152...

TQ

PUAN MAH

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...