Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 3 May 2017

Mencari magnet rezeki

selamat pagi...

moga semuanya murah rezeki hari ni dan hari2 akan dtg..lagi2 yg berbisnes online tu...

antara eo2 yl ni..ada 1 eo namanya ABUNDANCE...nama popularnya MAGNET REZEKI tau..

cikmah dah cuba...alhamdulillah sngt...ni antara yg cikmah bg FREE masa ada sharing dekat rumah adik ipar...bestnyer lah sharing ada TCER WATIE dtg...


pape pun bila cantik manis pkai ABUNDANCE ni...niat tu yg paling2 penting ye...cara2 nk pkai ada beberapa cara..klau dah beli..baru cikmah bgtau cara2 nk pkai nya..baru lagi best nk share cerita itu ini kan..

Alahmdulillah..rezeki kesihatan..rezeki dlm bisnes..rezeki anak2..semakin luas..Allah bukakan jalan..syukur sngt..

nk cuba meh whatsapp cikmah 0176626152

TQ

PUAN MAH

Tuesday, 2 May 2017

Royal blue + white utk master bedroom

selamat pagi..

hari ni nk cerita tentang rumah pulak..lamanya menyepi kan..rindu x????hahaha..

masa pilih2 warna cat kan..cikmah mmg xsuka pun warna biru tua...kira bg cikmah ni warna biru tua..tp bila teringat bj wedding adik..royal blue tu..eh mcm cantik..k..tgok warna tu..pilih2 ok..berkenan dgn warna ni..

xyakin pun memula tu...sebab masa kedai cat buat cat..katanya..warna ni pekat!!!

hrga pun mahallah sikit..tp nk juga..

hahaha..

skrng ni..bila perabot dah tukar...lagi2 meja solek tu..mmg lain sngt dah rupanya...en suami kata berseri2 dah bilik..ada bakat katanya..eh mestilah...lama cari idea tau..



bilik ni bentuk L..so so yg belah luas ni letak katil..yg belah depan katil tu..ruang menonton..masa beli rumah ni dah siap ada almari yg build in tu..cikmah dah makeover pun..puas hati..t cikmah share ek hasilnya..lama dah siap tahun lepas..haha..lmbt benar nk share...simple1 je buat masa ni...nnti menabung lagi pulak..mcm2 lagi nk buat dlm kepala ni..

karpet tu en suami belikan..tapi cikmahlah pilih..masa g pesta penang last year...seronok sngt...jimat!!!

puas hati sebab idaman hat dapat dah...

k lah tu je nk story2..

TQ

PUAN MAH

Friday, 28 April 2017

Tolong menolong..

selamat pagi...

lama xbersiaran..masalah kemalasan melampau melanda..hahaha...tu nnti cikmah story ek..


cantik manis percaya x dgn kata2 ni...??

cikmah??

iye cikmah percaya...setiap yg baik kita buat..pasti akan ada balasannya kan..

kalau bukan hari ni..mungkin esok..lusa dan akan dtg,..

dan percayalah..klau bukan pada kita..mungkin yg baik itu akan berlaku pada anak2 kita..pada keluarga kita...

slalu ingt yg ni..

TQ

PUAN MAH

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...