Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 27 February 2017

Si pencuri ada dirumah.

selamat pagi semua..

hari nk share cerita bulan lepas..

2 kali dapat capai target..n leader cikmah kasi 1 pocket reference ni...bagus sngt tau..mcm2 info ada..tentang eo..tentang ape eo sesuai utk ini dan itu...


yg lain2 tu redeem je..jimat sngt tau..itu lah untung jadi ahli YL..xpayah dah nk beli2...belanja brng2 rumah pun jimat..xpyh g dktr tu pun jimat jugak...xla ckp dktr xbgus..g juga nk minta pendapat...

yg EO EN-R-GEE tu dpt free jugak tau..horey2..

seronok xterkata..sampai sygnyer lah nk buka.masih tersimpan elok..t sampai masa baru buka..hahaha...yg tu pulak ubat gigi..redeem juga..jimat sngt..

ni bgus..rasanya sedap..memula tu mmg mcm nk wek je..baru2 kan..tapi sekarang suka sngt...rasa bersih tu lai n mcm ..nk bg tau buih2 keluarnya xdelah berkoyan2..elok2 je...

yg botol putih tu pulak..utk pencuci sayur dan buah2..ni mmg antara yg terbaik..dan cantik manis semua mmg kena ad ni..kena ada..kena ada..t next entry cikmah share pulak..kenapa kena ada tau...

meh nk join jadi ahli YL sambil jana pendapatan sampingan..cikmah sedia nk bantu..meh2..whatsapp cikmah 0176626152..nk beli YL essential oils pun dialu2kan...

TQ

PUAN MAH



Friday, 24 February 2017

Minyak utk kucing selesema.

selamat pagi..

hari ni tentang young living essential oils lagi..lagi dan lagi..benda baik..nk semua tau..nk semua merasa kebaikkannya,,

kali ni customer cikmah share..alahai..sampai kucing pun guna skali tau essential oils..

bukan je 1 family boleh guna tau..ni sampailah ke kucing pun guna juga,

alhamdulillah sngt sbb elok utk kucing juga..seronok sngt2 bila kucing pun sihat cepat dgn EO ni..




RC ni gunanya utk selesema n batuk2...klau dah teruk tu tu mmg amik masa lah kan nk sembuh..mmg kena konsisten pkai...yg penting rajin..bukan skali pkai je dah nk sembuh..semuanya perlukan kesabaran dan usaha kita juga kan..

klau ada skali dgn diffuser lagilah bgus..sbb boleh diffuse skali..elok kita sedut udara bersih n skali dgn zarah2 EO yg sngt membantu kita utk sembuh..

ini semua dtgnya dari tumbuhan ciptaan Allah..bila kita tau menghargainya..insyaAllah kita akan rasa kehebatnannya..

cikmah mmg ada je RC ni..sbb mmg perlu ada utk anak2..baru2 nk mula selesema n batuk tu lah kena cepat2 kita cegah kan..so mmg skrng..ni lah teman sedia dlm handbag cikmah...

xrugi pun cantik manis ada ni..xla asyik nk ke hospital je..ke klinik je..ape yg boleh kita cuba benda baikkan,

nk tau ape2 tentang EO,.jgn segan2..whatsapp k 0176626152..


terima kasih juga pada pembaca blog cikmah yg sudi beli YLEO dari cikmah..sambil2 tu bertambah kenalan kita kan..


TQ

PUAN MAH

Thursday, 23 February 2017

Hiasan bilik tidur utama


selamat pagi syg2 semua..

hari ni cikmah nk share tentang mahligai cinta pulaklah..

lama rasa xshare..

sbelum ni pernah dah up gmbr..kali ni lebih dekat...sbb dh ada kamer baru.,.hahaha..excited kemain ha..
mcm biasa yg tempat letak frame tu dari ikea..cik mah beli yg panjang 1..yg pendek 1..pastu gabungkan..sebab katil king..nk kasi lebih kurang pnjng tu...

tq e sumi bersusah payah buatkan..



frame2 tu mcm biasa..gabung sn sini..ada frame yg masa kawin punya..spraykan jadi GREY tu..cantik pulak tgoknyer..hahah..yg lain dari kaison n ada kedai RM2 juga yg coklat tu..



kata2 tu amik dari yg ramai2 share dekat group deko2 tu..mana2 berkena..cikmah save dan print sendiri je..

terima kasih semua yg sudi share...

warna cat tu KCC punya jenama..biru tu mcm warna biru bendera BN tau..mmg striking juga..tapi gabungkan dgn putih tu.mmg semua yg dtg tgok..semua ckp menarik n cantik...cikmah sj je memula tu..masa xtukar perabot lagi..en suami diam je..nk ckp xcantilah tu..hahaha..kata nya warna tu xcantiklah..itulah inilah..skali balik dari ikea..excited die yg pasang perabot..die yg excited..die yg cakap..pndai juga syg ni..CANTIK!!

k..itu je yg isterinya ni nk degr..hahahhaa...

ada bakat juga katanya..cewahhh..bangga kejap..hahaha..

k lah..tu je nk share wat masa ni..

tq cantik manis sudi b blog cikmah..

TQ

PUAN MAH

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...