Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 1 August 2017

aria diffuser dari young living

selamat pagi...

ni nk share cerita tentang young living lagi..

salah 1 juga diffuser dari Young living ni...

best sngt...sbb keluasannya penyebaran EO tu lagi luas..so kesannya confirmlah lagi cepat kan..


yg best lagi juga..aria ni ada remote..boleh control dari jauh..cewahhh..

siap ada pilihan warna lampu LED lagi tau...slalulah azwa tu nk pink die tu..

selain tu ada melodi juga..lembut je..mmg lena dibwa mimpilah..

boleh pilih nk on 1 jam..2 jam..atau 3 jam...

best kan...

cumanya..penutupnya kaca...so penjagaan..kenalah berhati2..

ni cikmah dapat FREE je sbb reward member YL utk setahun..

cumanya..skrng reward dah tukar lain..menarik juga reward baru..dpt redeem bnyk2 tau..wow kan..best sngtlah...

cikmah slalu pilih EO JOY...utk anak2..

EO STRESSAWAY utk cikmah & suami.

klau tdo..suka EO LAVENDER juga...

cantik manis yg nk cuba tu..nk tau pape ke..meh whatsapp cikmah..jgn malu2 k 0176626152..

TQ

PUAN MAH

Monday, 31 July 2017

Dapur basah katanya..

selamat pagi..

hari ni share lagi tentang rumah..

tentang ruang dapur..

lama betul,nk siapkan bahagian ni..slow2 buatkan..yg langsir tu pun lama baru siap alter sendiri...tu yg lama tu sendiri buat..asyiklah tertangguh..

ni pun nk cat sebenarnya bahagian atas tu...tp masih lagi xbuat2...


mcm biasa temanya merah membara tau...ni ruang nk memasak ..nk siang2 ikan n potong2 sayur...segalanya kat sinilah...sini agak panas gak..sebab xde pengudaraan melainkan buka tingkap..yg tempat sedut haba masa masak tu pun just pusing2 dlm rumah..xbuat lagi yg salur keluar..ni pun tuan rumah lama yg buat..

penapis air pun cikmah masih pkai yg biasa2 je lagi,.insyaallah ada rezeki nnti baru lah beli coway ke atau seangkatannya..

simple je ruang ni..nk tmbh baik kat bahagian sinki tu nnti..sbb buat kerja habis basah baju..huhu...tu kena letak kain kat situ buat masa ni...

alhamdulillah..setakt ni mmg puas hati dah dengan deko sendiri..


alhamdulillah

TQ

PUAN MAH


Friday, 28 July 2017

setahun 6 bulan


selamat pagi...

alhamdulillah..hari ni genap uzma setahun 6 bulan dah...lama lagi nk jadi kakngah dah..kejap je kan...rezeki awal..





sejak2 Bulan ramadhan kakngahuzma ni nmpk semakinnnnn baik...baik betul tau..bukan perli tau..elok juga die nk pkai topi...tudung..klau x..zass kena tarik 😂😍

Setiap malam skrng abah "minyakkan" kakngah & kaklong..alhamdulillah.lama dab anak2 umi xjejak kaki ke klinik..happy sngt..

Happy juga skrng..ARIA kat bilik tidur..DOLPHIN kat ruang tamu..DEWDROPDIFFUSER kat dapur..horey2...mari hidup secara sihat & bersih..

Feveret minyakkan kakngah PEACE& CALMING...tu mmg best..






alhamdulillah...uzma nmpk perkembangannya lagi cepat dari kaklong..mungkin sbb ada kaklong..die bnyk blaja dari situ..mcm cakap..perbuatan..semua die cepat...ramai yg bercakap dgn die kan..so cepatlah..

berjalan masa 10 bulan 10 hari...awal dr azwa..xingt dah pernah update ke belum..

skrng ni pun mcm2 dah boleh ckp..klau kita ckp tu mmg die phm semuanya ...kdng2 sj kacau2 die..eh tapi die phm lah..bangga rasa tau...

bab suka kacau azwa..ni lah juara..suka sakat azwa sampai nangis..pastu buat xtau je ..haha..

suka nangis juga ni klau xdpt ape yg die nk tu..

So mmg bnyk kena sabar melayan uzma berbanding azwa.kdng tu mmg penat n sampai diri sendiri yg nangis2..

insyaallah nnti die ok kan..so bnyk2 je lah bersabar..

hehe...sorry,,terlebih luahan pulak,..

TQ

PUAN MAH







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...