Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 2 December 2016

Positif lagi...

selamat pagi..

salam jumaat yg indah..sudah di bulan terakhir tahun ini..


ada kawan cikmah kata..adakala je ni betul..

tp cikmah slalu ingtkan diri..supaya sentiasa positif pikirkan sesuatu..lagi2 atas apa yg berlaku setiap hari..pikirlah positid dan bersangka baik bukan shj dengan pencipta kita..tp orng2 disekeliling kita..

mmg ada kalanya ramai yg akan berbuat negatif..tp yakinlah..itu semua sudah Allah aturkan utk kita..slalulah kita berdoa dan ingt padanya..mohon ape yg sulit tu dipermudahkan..moga kita jumpa jln penyelesaian yg baik2 shj..

alhamdulillah atas kehidupan skrng..walau xsemewah mana..tp kami sentiasa rasa mencukupi dan bahagia..

syukur..

cantik manis semua stuju x??

TQ

PUAN MAH

Thursday, 1 December 2016

Family day 2017


selamat pagi..

setahun berlalu..yg dulu punya pun xhabis cerita..sbb gmbr ntah kemana..huhu..sedih...sepupu cikmah lupa simpan mana...so..ceritalah mana yg ada je..

kali ni family pak anjang yg uruskan..

so tempatnya D'ALAI homestay MELAKA..

melaka xla jauh sngt dari KL kan..

so cikmah n family sj g awal..nk ronda2 kejap..en suami amik cuti hari jumaat tu..



kami gerak dlm pukul 11 pagi..sampai sana dah zohor..so en suami xsempat solat jumaat...kami semua zohor di homestay je..jalan2 kejap kat mydin melaka...alahai seronoknyer mydin melaka tu..

padahal ada je mydin kat subang tu...tp skali je pernah g..hahahah...

seronoknyer sbb ada kedi2 kecil kat luar mydin tu.jual baju anak2 RM6 tu...murah n cantik..dress pun murah2 gak..bestnyer lah...mmg uminya ni boronglah juga beberapa helai..dah murah kan..kenalah gak grab...yg penting cantik kat mata umi..ehehe...

check in homestay dlm pukul 3 lebih...kemas2 brng jp..pastu terus azw dgn abahnya terjun kolam dgn sepupu2 semua tu..hahaha.ewah2...umi main kolam tepi je kuis2 kaki..hehehe..

tu je lah die..uzma xsuka neck float...pipi tembam sngt agaknya..

k t cikmah cerita tentang homestay pulak ye..

TQ

PUAN MAH

Wednesday, 30 November 2016

Bedung baby extra large

selamat pagi semua..

hari ni cerita tentang bedung pulaklah,.

tq kawan blog dulu2..skrng nana dah x berblog..rindu tau..nsib masih friend kat fb tau...

tq juga sudi tempah bedung extra large ni utk baby no 2 nana..luthfan...


2 helai bedung extra large..tema polkadot cikmah buatkan..skali dgn sapu tgn minky dot dot ibunya tempah..tq2..

nk dptkan bedung extra large ni..boleh whatsapp cikmah ye..

0176626152 ye

TQ

PUAN MAH

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...