Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 24 July 2017

penyelesaian utk masalah pening kepala..

selamat pagi...

hari ni share tentang eo..




EO wajib dalam kereta..wajib juga utk musim2 nk raya xlama lagi ni..🚗🚗🚗

Selain 5 fungsi hebat tu.sesuai2 juga nk2 yg perjalanan jauh tu..meredah jem lagi..dgn anak yg ngamuk2 lagi..ape lagi kasi tenyehkan je ni..kasi 1 family dlm kereta tu ceria x mengantuk..happy2 nyanyi lagu raya nk blik kg..


sngt best ada ni tau,,,mcm2 masalah pun boleh..
cantik manis yg ada masalah mual pun sesuai sngt try PEPPERMINT ni tau,,,,

cantik manis yg nk cuba meh2 whatsapp cikmah 0176626152

TQ

PUAN MAH



Friday, 21 July 2017

Membantu masalah ulser

SELAMAT PAGI..

ada yg nk cuba ni???cikmah nk bg FREE dgn pembelian EO tau..

bgus utk imun sistem diri kita dan anak2 juga tau...so mmg sesuai sngt utk seisi keluarga..




utk yg slalu sngt ada masalah ulser tu..bolehlah sngt cuba ni tau...special cikmah bg tau utk cantik manis...

selain utk masalah ulser..bgus utk masalah penghadaman juga..

alhamdulillah..anak2 cikmah minum ni mmg xde masalah sembelit n seangkatannya,,

TQ

PUAN MAH

Thursday, 20 July 2017

kaklongazwa work!!


selamat pagi..

alhamdulillah..seperti tahun lepas..

azwa masih diperlukan khidmatnya utk photoshoot baju raya..

dgn AYSYAMEDINA...

kali ni dah besar sikit..senang lagi nk handle..cumanya...die penat n ada mcm nk putus asa,,nasib baik pandai pujuk die..

abg kameraman pun pandai..siap bg air kotak utk azwa & adam juga..model cilik lelaki anak owner..



alhamdulillah..happylah die..

untung juga utk uzma..sbb dapat juga baju raya FREE,,,


nmpk x..packing pun cantik kan..mmg best...paling best kan..sbb baunya wangi!!!!

cantik manis jgn lupa ye follow aysyaMEDINA dekat ig..

TQ

PUAN MAH


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...