Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 24 May 2018

Ramadan 2018 penuh makna..


selamat pagi..
alhamdulillah..
masih berkesempatan bertemu ramadan 2018..
kali ni berpuasa bersama keluarga..
bertambah ahli keluarga..
berlima dah kan..
cabaran membesar kan anak2..
terasa hebatnyer,,
tp alhamdulillah..
syukur..
itu semua rezeki kan..
selamat berpuasa buat semua..
maaf lama cikmah xupdate..
cikmah masih aktif di ig dan fb..bolehlah follow k..tgok header ye..

TQ

PUAN MAH

Tuesday, 3 April 2018

Jom dapatkan barangan rumah FREE!!

selamat pagi..

hari2 klau boleh mmg nk share cerita tentang ape bestnyer YOUNG LIVING essential oil ni..






Jimat belanja rumah bila join YLEO

Tu klau boleh nk kabarkan 1 taman nk bgtau..hehehe..ni hasil me'redeem' semalam ke hq YLEO..


Alahai..seronok lah sngt hati ni kan..total redeem RM255.66..TAPI!!!
cikmah semestinya dpt FREE je..sbb mmg setia dgn YLEO kan..kan best tu..tu utk hrga member YL lah..yg bukan member lainlah hrganya..skrng nk join jadi member pun boleh je nk beli brng2 thieves utk permulaan tau..so ape tunggu lagi..meh grab!!

THIEVES HOUSEHOLD CLEANER
🏡ni bgus utk mop2 lantai rumah..
🏡bersihkan tingkap ke..perabot ke ape2 yg berkaitan..mmg wangi sngt..
🏡sngt jimat..skali pkai 1 penutup kecil je.
🏡bahan2 semulajadi
🏡tidka bertoksik

THIEVES AROMABRIGHT TOOTHPASTE
🏂ubt gigi utk dewasa
🏂menguatkan gigi
🏂membersihkan gigi
🏂tiada florida & pewarna tiruan
🏂mengilatkan gigi

THIEVES FOAMING HAND SOAP
🌿pencuci tgn yg berbaloi2
🌿wangi
🌿membantu tgn bebas dr kuman

THIEVES CLEANSING BAR SOAP
💕bau yg segar
💕tiada pewarna & pewarna tiruan
💕sesuai utk masalah kulit sensitif
💕tidak mengeringkan kulit

ni beberapa bulan skali br redeem..sbb tahan lama..pkai sikit tapi hasilnya kebabooom tau..paling best..1 sen pun xkeluar dptkan semua ni..

So jomlah kita berjimat & amalkan gaya hidup sihat..

Nk tau lagi!!
Meh whatsapp 

0176626152

TQ
PUAN MAH

Monday, 2 April 2018

ubat sakit gigi anak

selamat pagi..



Anak2 ko ni kan cikmah xpernah sakit ke????

Lately ni..ramai pulak kawan2 tnya cikmah...


Alhamdulillah..anak2 mmg susah sngt nk demam..setahun adalah sekali 2 je demam..slalu demam sbb sakit gigi..xla xdemam langsung..nnti xde pulak daya tahan sakit kan..😍

Dah 2 malam kakngah demam..nmpk mcm dok tunjuk gigi die belah dlm tu..nk tgok xboleh pulak..sbb bila suruh nganga..kakngah jelir lidah.alahai..xdpt umi jd doktr gigi..eh..haha..

Cikmah tetiba teringatkan EO COPAIBA ni..xpernah lagi buka..ahhaha..syg giler tu..so xtahan tgok kakngah nangis2 td..amiklah neat terus sapu kat gusi die atas bawah..sbb xtau belah mana sakit nk keluar gigi tu..

Skrng ni???

kakngah tgh berjimba dgn kaklong kat playground dieorang tu..cepat sngt berkesan..happy sngt umi tgok kakngah boleh main dah...


ape lagi yg best COPAIBA ni???
🍀baunya wangi!!!serius..cikmah suka
🍀boleh guna pada gigitan serangga
🍀utk masalah ulser perut
🍀sakit2 otot pun sesuai
🍀dan paling best..copaiba adalah eo yg meningkatkan manfaat utk EO lain..


kira mcm kanta pembesar gitu..best sngt...xrugilah ada copaiba ni..

So cikmah dah xde masalah utk anak2 sakit gigi dah..demam kakngah pun dah kebah bila sakit gigi die dah ok..

Korang mmg kena ada copaiba ni tau..
Meh roger2 cikmah
0176626152


TQ
PUAN MAH
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...