Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 23 September 2016

kaklong yg bnyk akal..

selamat pagi..story anak2 pulak hari ni..

ni tentang kaklong pulak..die mmg bnyk sngt akal..sampai xtertulis umi dlm blog ni kaklong..mana umi sempat bolehlah buat kenangan utk awak n adik2 nnti..



Td tgh2 bz suapkan adik #babynuruzmanafeesamakan.. #kaklongazwa minta nk anggur...so letakkan dlm pinggan..xlama lepas tu...kaklong panggil.
Kaklong: Umi...errrkk..kaklong buat2 bunyi kenyanglah tu..tnda xnk dah mkn anggur..yong dah tutup tu...sambil tunjuk atas meja tu...
Umi:tgok je lah mampu...xmampu nk kata pape...hahaha..kreatif sngt dah kamu ni kaklong..hahaha..tu penutup lego yg abi die belikan..haha





Ada hr tu..uminya dok bebel2lah..adik tdolah..umi lapar ni nk makan..adik tdolah umi nk g mandi..panas ni...mcm2lah..tetiba je dgr air cond bunyi...eh...mcm ne boleh bunyi ni...pelik dah masa tu...dtg #kaklongazwa ..

"Umi...sini..umi panaskan..ini sejuk..meh2"

Haha..rupanya die yg g amik remote air cond n on..tau pulak die yg mana 1 utk on dlm banyak2 tu..ahahha...okeylah..adik xphm umi ckp..kaklong paham..hahaha..k..sejuk dah..xjadi marah...
😂😂😍😍

bab sayang adik tu die mmg no 1 lah kan..mmg sentiasa akn cium adik..bila kita cium adik die..die pun samalah juga akan sama2 gak..xpernahlah die jeles2 ngan adik die..cikmah bnyk sngt ckp kat die..yong kena bnyk2 sabar..yong aada adik..adik kecil lagi..bila yong sbr..yong jadi pndai.s.emua syg yong...so die mmg sbr je..g main mainan die dulu..masa tu cikmah tidurkan adik die dulu,,pastu br setelkan yong pulak..

tq yong sbb slalu memahami umi n jagakan adik..umi syg yong n adik..

TQ

PUAN MAH

Thursday, 22 September 2016

Essential oils bantu tidur lebih lena.


Selamat pagi..

Alhamdulillah..makin ramai yg mempercayai dgn keberkesanan Essential oils..hari ni cik mah share 1 lagi cerita...2 EO ni mmg hebat..cik mah mmg suka..kdng2 tu..konfius nk diffuse ape...SBB semuanya best n fungsi yg sngt bgus..



Utk kali ni cik mah share tentang cedarwood...cedarwood ni ada yg xsuka baunya..TP cik mah suka..sedap bila hidu dlm2...selain buat tidur lebih lena..cedarwood juga bantu utk kurangkan rambut gugur..titiskan 2 titis dlm syampu kita tu...insyaallah...membantu sngt tau...cik mah pun dah rasa sendiri..maklumlah lepas bersalin rambut gugur tu kan..skrng ni dh ok..xpekat dah nk sapu bnyk2 kali..hehehe..

Masa nk tidur malam tu..diffuse kan cedarwood bersama lavender ni..3 lavender n 2 titis cedarwood...mmg lena tidur..anak2 pun xde terjaga2 MLM terkejut ke ape ke..alhamdulillah..bila anak2 tidur lebih lena,,itu sngt membantu perkembangan otak mereka..akan lebih sihat n cerdas bila bgn..lavender tu mmg memberi ketenangan...so mmg sngt padan bila kita padankan dengan cedarwood ni..

Buat diri cik mah sendiri pun..mmg sngt membantu dpt tidur lena..SBB kan surirumah..cik mah mmg xkn tidur siang..SBB jaga 2 orng ank yg kadang tu waktu tidur siang mereka xsama..kdng tu mmg xkn tidur SBB ada Je kerja nk buat,,.so ml lah masa utk tidur lebih lena skali...mmg bgn tu mmg bertenaga Je..xde rasa letih2 tu semua..alhamdulillah..cedarwood ni xtahan pun..lavender pun sama..berbaloi lah klau cantik manis beli ni..

Utk anak2 yg. Susah tidur MLM n meragam2 tu..ni sngt elok klau diffuse utk mereka masa nk tidur tu,,cubalah...insyaallah sngt membantu..cik mah cerita dr pengalaman sendiri..

Mana nk dpt?

Senang Je..meh2 whatsapp cik ah 0176626152...

Free gift ada tau utk pembelian skali dgn diffuser tu,,meh2 lah cuba..mmg xrugi..boleh guna utk macam2 lagi tau..

TQ

PUAN MAH

Wednesday, 21 September 2016

Memborong young living essential oils...

selamat pagi..

seronok pulak join bisnes minyak ni tau..hahaha,...

kira cepat ada berapa ni semua..1 masa ni dah baru je COD masa tu tau..yg dlm beg kecil tu cikmah punya..tu nnti cikmah story2 lainlah..pnjng pulak story sini nnti..



alhamdulillah dah selamat sampai pada tgn tuan barunya..ni ada juga order kawan2 cikmah..cikmah COD kan juga sbb dekat2 dgn rumah cikmah..n alhamdulillah dah 3 bulan join..dpt hadiah istimewa dari YOUNG LIVING..seronok sngt2lah namanya kan..

set Dewdropdiffuser ni skali free lemon n lavender 5ml tau..so xpyh risau2 nk beli miyak2 lagi..try 2 ni dulu..nnti dah suka..br kumpul minyak lain pulak ye..

nnti cikmah story minyak kawan baik utk anak2,...tu mmg kena ada..cikmah bersyukur jumpa ni..sbb berjaya pada diri sendiri..so mmg nk share sngt ngan semua bia sama2 rasa kebaikkannya..jgn risau..harga xla sampai darah tinggi ye..

nk tau lagi dan lagi..whatsapp je snenag..boleh sent segala info..0176626152

sipa nk join order bulan 10..mehlah..ada sesuatu menanti..free gift tu semestinya dari cikmah..

TQ

PUAN MAH
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...