Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 17 November 2017

ikhlaskah kita???


selamat pagi semua..

salam jumaat..

mari sama2 kita saling ingt mengingati..



ada ke yg kerja kerana terpaksa???

moga2 xadalah ye..

apabila kita buat sesuatu dgn ikhlas..insyaallah...mmg rezeki yg kita dapat tu akan sentiasa rasa mencukupi walaupun ia xbnyk..kerana ikhlas tu..Allah akan balas sebaiknya..

cikmah sebagai surirumah..mmg sngt mencabar2...lagi2 fasa2 nk serasikan dgn anak 3 ni..fuhhh..mmg yg sulung slalu jadi sasaran minta bantuan..umi akan cuba lakukan sebaiknya..

pada pendapat cantik manis..mcm mana pulak???

pentingkah kita lakukan kerja dgn ikhlas??

TQ

PUAN MAH

Wednesday, 15 November 2017

Essential oils blend yg lebih jimat

selamat pagi kesayangan...

meh2 nk cerita tentang essential oils blend..utk yg baru2 nk cuba blend tu..bolehlah try blend ni..ada bnyk juga pilihan tau...




3 blend khas dgn hrga istimewa

***************************

Alhamdulillah..dah selamat sampai ke johor dah smlm..tq posmen 💌


Customer cikmah ni pengguna Dewdropdiffuser juga tau..happy customer bila anaknya serasi dgn EO lavender..nyenyak tidur katanya..

Kali ni customer add 3 blend khas utk anaknya..

Immune blend
🌼utk upkan immun sistem anak2
🌼meningkatkan daya tahan bdn
🌼mencegah penyakit biasa seperti demam/selesema/batuk

Crankiness blend
🌸utk mengurangkan anak meragam
🌸menaikkan mood happy
🌸menghilangkan stress

Sweet dream
🌷memudahkan utk tidur lena
🌷mendapatkan kualiti tidur yg lebih baik
🌷meningkatkan pengaliran oksigen ke otak

Ketiga2 ni mmg blend yg mmg customer cikmah slalu beli tau..

Mmg xkn rugi ada..semua kata best!! & puas hati 😍

Paling best..cikmah sentiasa bg FREE POSTAGE utk setiap 3 blend khas tau..+ free gift juga..tu surprise..



kali ni ada lebih lagi free gift tau..cikmah bg skali eo pouch yg cikmah DIY sendiri tau..best kan,...so jgn tunggu lama2..nk try meh ..

0176626152
0176626152


TQ

PPUAN MAH

Tuesday, 14 November 2017

kasi kehijauan sikitlah...


selamat pagi..sambungan dari entry hari tu..

hari tu xjumpa pun bunga yg sesuai nk letak...so main grab je mana ada kat rumah ni ha...

pastu masa g setia city..ape lagi..termasuklah KAISON yg berhantu gak tu..fuhhh bahaya..ada je nk belinya...hahaha

makanya..rasa daun 2 ketul dalam pasu ni sesuai je..so grablah 2 ni buat letak situ..kasi nmpk hijau2nya...


masih bertahan dah berbulan2 gak kat situ..horey2,..

menyerlah kan sikit kat situ ada hijau..merah..biru..eh..perasan pulak..

mood sngt happyt sbb dah berjaya deko ape yg nk...bilik skrng ada 3 katil dah..1 single..1 king..1 katil baby..ye lah..dah duduk 5 beranak kan..insyaallah..nnti akan suruh azwa tdo bilik die..die nk je..cuma uminya pulak rindu..opsss..hahaha

cantik manis dah ajar anak2 tidur sendiri??

start umur berapa tu???

azwa..nntilah 4 tahun..sblm ni dah ajar..die ok je..umi pulak yg xberapa ok..hahah..

TQ

PUAN MAH

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...