Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 18 August 2014

D.I.Y:Guestbook..Bila dah pandai baca..

Tetiba nk gelak dulu..hehehe..sbb harini kasi tajuk entry pnjng punya..hehe..xtau nk tulis apa..so okaylah tu..straight to the point je...ni al kisah dari teaser hari tu..teaser kelam kabut..hehe..

Ni hasilnya..alhamdulillah...suka sngt..n puas hati ngan hasil sendiri..

Yg buku ni cik ma beli kat kedai buku je..pastu cik mah gamkan ngan kertas kraft yg cik mah jual tu kat bahagian depan tu....then bersedia untuk deko..



Mmg xde ide pun..ni main try2 je..pastu terus tempek..yg bunga kuning tu xngt dah bila ntah beli..hehe..ada dlm simpanan...soummi gunakan...tema ummi wat untuk guestbook azwa ni warna pink purple..kain felt ni..masih lagi lebihan dari yg menang GA miss jue...nampak x..cik mah gunakan sebaiknya...


Yg rama2 tu pun lebih masa wat baby on board ni...then.pearl2 tu...dari stok pearl tasbih cik mah lah..pastu yg gmbar azwa tu..ala2 palaroid tu dari cintafasia yg cik mah pernah cerita kat entry ni...ala2 nk bg lagi comel..cik mah letak konon2 gmbar tu timbul sikit...hehe..pilih gmbr anak ummi yg pling sopan skali..


sngt puas hati ngan hasl sendiri..yg ni pulak bahagian dlm..cik mah just kosongkan n letak lebihan gmbar azwa...ada lebih 6 keping.,,so cik mah letak selang 5 pages...n hasilnya lepas diberikan ucapan untuk anak ummi dari tetamu...


Ni antara ucapan dari tetamu yg hadir untuk nur azwa safrina..bnyk lagi,.tp ni antara yg terpilih lah ye...

TQ

PUAN MAH

7 00 sudi berkongsi cerita:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum cikmah. wahh bestnya Azwa dapat ibu yang kreatif ni. hehehe nanti azwa dah pandai baca mesti dia excited nak baca semua ucapan ni...

Aty_Fared said...

comel jer guest book.. :)

dhiera said...

dah jadi mak-mak pun kreatif tu jangan lupe. go DIYing! hihi

Zila Zainal said...

wahhhh bestnyaaa.. nak buat jugak lah untuk sikecik!

BIE said...

alololo.. comeynya..
mesti terharu azwa baca guestbook yg umi dia buat ni :) Be a good girl ayang,, Insyaallah :)

Princess Feyqa said...

Kreatif cik mat nih! Fiqa mse nk kawen tu semangat gak wat DIY guestbook tp ble tgk hasil mcm x cantik je huhu

Sya Mimie said...

cantiknya hasil cikmah diy.. suka sangat...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...