Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 12 June 2018

labor room kit EO

selamat pagi semua..


Hadiah yg xseberapa utk wife sepupu cikmah..
Hari tu minta sepupu amikkan brg 
Dekat area rumah die..
Dah minta tolong..

Mesti nk bg sesuatu sbgai tanda terima kasih.
So terus teringat..
Wife sepupu cikmah nk bersalin xlama lagi..
Cepat2 terpikirkan EO..
Dah kata life style kan..
Semua bnda pk EO je..
Cikmah buatkan labor blend..

🌻boleh guna nnti masa dlm labor room utk membantu percepatkan bukaan nnti..insyaallah



🌻lagi 1..inhaler yg cikmah letakkan lavender eo..supaya dpt bantu mamanya bertenang melayan contraction nnti..
*
Moga eo ni dpt memudahkan lagi kelahiran baby..xsbr nk bau newborn baby lagi..😍
Semoga eo dpt memberi manfaat..

alhamdulillah..

selamat dah sepupu cikmah bersalin..baby boy lagi..tahniah2...

korang klau rasa nk cuba2 eo tu..meh roger2 cikmah..cikmah bg FREE sampler meh..

TQ

PUAN MAH

Friday, 8 June 2018

MUSIBAH...

selamat pagi..

salam jumaat..

sebagai peringatan kita bersama..


TQ 

PUAN MAH

Thursday, 7 June 2018

3 bulan pertama..


selamat pagi..

alahai...

baru perasan...

xde lagi update gmbr ilya..

baby girl cikmah yg ke 3..

masa berlalu dah kan..dr single..kawin..anak sorang..skrg dah ada anak 3 dah pun...

skrng ilya dah 7 bulan dah pun..

ni kasi update sebagai kenangan utk die..



alhamdulillah..membesar dgn sihat..syukur sngt...

ilya xsemanja uzma..boleh geng dgn sesiapa je..selagi xdgr suara uminya..hahaha...


nk tidurkan die pun senang...lepas menyusu terus lena..bestlah die sbb ada 2 kakak yg sngt ajin melayan...


ni masa 3 bulan tu..cikmah buat aqiqah ilya..gmbr ni abi nya yg amikkan..tq abi...

nnti rajin2 umi update lagi ye tentang ilya...

paling2 best..semua mesti tnya..np anak2 xsama muka ek..hahaha...iras2 tu mcm ada..tp masih xde yg sm...adik beradik kan..ada iras2 je..okeylah..ada identiti masing2..

mcm yong..rambut die cantik..perang....muka putih melepak..

angah pulak..mata bulat besar..gigi arnab comel..

ilya pulak..istimewa die ada 2 lesung pipit kiri kanan...

masing2 lain2 kan..

okeylah tu je..esok2 cerita lagi k..

TQ

PUAN MAH

Wednesday, 6 June 2018

teh tarik sedap!!!

selamat pagi..

opsss..sorry..

pagi2 share gmbr teh tarik pulak..hahaha

saja nk share..teh tarik sedap ni...

nk suruh korang buat juga..

dannnnnn..

nikmatilah...


ni cikmah buat masa malam tunggu keputusan pilihan raya tu...

buat tehtarik biasa...tu ayah yg ajar..walllahhhh...memang sedap..

tetiba sblm ni BFF ada bg aiskrim..so sj try letak aiskrim wall vanila tu..

perghhh..skali try...
mmg sedap betul...

memula en suami jual mahal..
skali die dah try..

terus suruh amik 1 bekas aiskrim tu..

habis terus 1 bekas...

letak yg coklat punya pun sedap gak...

korang try lah ye buka puasa ni nnti..

mmg puas hati..

jimat dah nk beli kat luar..

1 bekas dah RM5 yg besar tu kan...

so..trylah buat sendiri..memang best...

tu je nk share..

hehehe..

selamat mencuba ye..

TQ

PUAN MAH

Tuesday, 5 June 2018

sudah 3 puteri cikmah..




Allah maha mengetahui..
Mana yg terbaik..
Dulu..
Masa ada azwa je..
Umi bisnes tasbih..
Alhamdulillah..
Masih sampai skrng..
Rezeki yg murah..
💖💖💖💖💖💖💖
Masa ada uzma. 
Umi buat bisnes kad kahwin..
Perlu sesuatu yg lebih mudah..
Nk fokus pada anak2 lebih..
Masih sampai skrng juga 
💖💖💖💖💖💖💖
Bila ada ilya..
Umi buat YLEO..
Xpyh masa mana pun..
Tp alhamdulillah..
Rezeki masih murah 
Utk kami sekeluarga. 
Bila kita buat & share bnda yg baik..
Yg baik juga kita akan dpt..
Duluuu..
Pernah terfikir..
Mampukah???
Dgn anak2 nk uruskan..
Rumah tangga lagi..
Diri sendiri lagi..
Tapiii..
Allah mmg maha mengetahui..
Bila kita mudahkan urusan anak2 
Kita selesaikan mana yg menjadi 
tanggungjawab kita..
Allah akan selesaikan kerja2 kita..
Itu yg umi pegang skrng ni..
Umi hanya surirumah je puteri2 umi..
Umi beri semampu yg boleh..
Seluas lautan kasih syg itu je umi ada..
Berguni2 emas permata umi xde..
Moga anak2 umi nnti..
Menjadi anak solehah..
Bekalan umi abah nnti utk ke syurga..
InsyaAllah..
Alhamdulillah
Atas anugerah & rezeki ini..
Jgn berhenti memohon..
Allah maha mendengar..

TQ

PUAN MAH

Monday, 4 June 2018

Diffuser dalam kereta pun ada??


selamat pagi..





Car clip diffuser + orange EO 🍊
****************************

+ biskut sepeket 😂😛

Mmg ni terbaik utk 2 beradik ni...mmg orange ni buat mereka

🍊mood sngt baik
🍊happy2 sngt
🍊umiabah pun xpening
🍊nyanyi2 sampai tertidur
🍊abah pun xmengantuk

Ni 2 ni..mmg korang kena ada tau..so korang boleh bergembira update status..eh .hahaha..





Hari ni tukar span PINK pulak...span utk CAR CLIP DIFFUSER ni bnyk..so seronok tukar2 ikut warna EO..cewahhh..

Hari ni JOY dlm kereta..kasi anak2 happy..umi abah pun tenang je..

Nk try juga..meh whatsapp



0176626152
0176626152


cikmah nk bg free juga...dgn setiap pembelian RM250 brng2 YLEO dr cikmah..



so jomlah tukar..dr yg penuh bahan kimia..pada yg lebih selamat..insyaallah..

SELAMAT SKRG..SELAMAT MASA DEPAN..

TQ

PUAN MAH


Saturday, 2 June 2018

makeup dari Young living..


selamat pagi semua..

awal bulan 4 hari tu..

young living dah lancarkan makeup tersendiri..

savvy mineral namanya...

wowwww...

kenapa wowwww???

sbb ia bebas dari bahan kimia yg berbahaya...bebas dari benda2 yg boleh merosakkan diri kita ni sebenarnya..nmpk mcm biasakan..tp sebenarnya makan dalam kan benda2 yg xelok ni..


tadaaa....ni pulak pilihan foundation dari SAVVY MINERALS...

seriusly...cikmah xpernah pkai pun foundation mcm ni..tp skali pakai..jadi KETAGIH oiii.


tadaaaa...ni hasil cikmah pkai yg simple2 je..masa ni baru2 je blaja lagi ni..

skrng dah pandai dah sikit..cewahhh..upgrade dah sikit..

eh2 nk bgtau..
xrisau dah anak2 cium ke.cium2 anak2 ke..termakan lipstik ke..hahaha...

sbb tau yg selamat2 je kita guna..

harga sngt2 mampu milik...

berbaloi sngt..tahan lama..nk tips semua cikmah boleh share..

meh2 nk tau lebih tentg savvy ni..boleh whatsapp cikmah k..

0176626152..

TQ

PUAN MAH

thankful...


selamat pagi..

g cari baju raya ke jap lagi?

hati2 dan selamat bershopping...

cikmah dah setelkan awal2 dah..bulan2 puasa..more pada kemas2 rumah je..


TQ

PUAN MAH

Friday, 1 June 2018

Starter kit dari young living essential oils

selamat pagi..

alhamdulillah..dah bulan jun dah kita..

di bulan ramadan...

hari ni cikmah nk share PREMIUM STARTER KIT dr young living essential oil ni..

harga ASAL..  RM1000++ TAU..

TP YG BEST...yleo..bg hrag terbaik..terus pulak dapat jadi member YLEO..dptlah less 24% LAGI LEPAS TU...

UNTUNG KAN..

BERAPA HARGANYA???

RM756 JE...

berbaloikan..

mana x nya...skali diffuser tahan lasak tu skali ada tau..

so..sngtlah bertuah..

ada pulak 13 ESSENTIAL OIL dpat...


tu belum pulak masuk free gift dr cikmah...contoh dlm ni..

cikmah bg free himalayan salt///ada kalender...ada flipcard info2 eo...ada eo pouch bag...
ada inhaler juga..

kan best kan...

dan paling best..korang xperlu nbk risau2..
beli tapi xtau guna...

cikmah boleh bantu..

cikmah ada group support utk customer2 cikmah...

klau korang serius nk tmbh pendapatan..m
meh join team cikmah meh...

sambil2 kita share kebaikan EO ni..sambil2 tu dptlah kita tambah duit poket...

paling cikmah suka..

kesihatan sekeluarga sngt2 bertmbah baik...boleh kira je beberapa bulan baru g klinik...

happy sngt2..

so ape nk tunggu lagi tu..
meh grab cepat..

0176626152

TQ

PUAN MAH

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...