Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 1 June 2018

Starter kit dari young living essential oils

selamat pagi..

alhamdulillah..dah bulan jun dah kita..

di bulan ramadan...

hari ni cikmah nk share PREMIUM STARTER KIT dr young living essential oil ni..

harga ASAL..  RM1000++ TAU..

TP YG BEST...yleo..bg hrag terbaik..terus pulak dapat jadi member YLEO..dptlah less 24% LAGI LEPAS TU...

UNTUNG KAN..

BERAPA HARGANYA???

RM756 JE...

berbaloikan..

mana x nya...skali diffuser tahan lasak tu skali ada tau..

so..sngtlah bertuah..

ada pulak 13 ESSENTIAL OIL dpat...


tu belum pulak masuk free gift dr cikmah...contoh dlm ni..

cikmah bg free himalayan salt///ada kalender...ada flipcard info2 eo...ada eo pouch bag...
ada inhaler juga..

kan best kan...

dan paling best..korang xperlu nbk risau2..
beli tapi xtau guna...

cikmah boleh bantu..

cikmah ada group support utk customer2 cikmah...

klau korang serius nk tmbh pendapatan..m
meh join team cikmah meh...

sambil2 kita share kebaikan EO ni..sambil2 tu dptlah kita tambah duit poket...

paling cikmah suka..

kesihatan sekeluarga sngt2 bertmbah baik...boleh kira je beberapa bulan baru g klinik...

happy sngt2..

so ape nk tunggu lagi tu..
meh grab cepat..

0176626152

TQ

PUAN MAH

0 00 sudi berkongsi cerita:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...