Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 31 May 2018

Tempat penyimpanan botol2 essential oils..

selamat pagi semua..

alhamdulillah..dah nk masuk setengah tahun dah kan..kejap je berlalu..

meh2 rapat2..nk share tentang penyusunan botol2 essential oil pulak..

ni stok hari tuuuuu...skrng makin susut dah..xsempat n penuhkan..dah ramai yg order...slalu mmg cikmah buat ready stok..senang utk customer..order je..zasss..terus packing2..boleh post..ha..gitu...






kali ni tentang storage..
Yg dlm gmbr ni utk storage terbuka..yg storage tertutup dlm beg biru..tu pernah cerita dah..

Susun2 ikut warna kasi mood lebih baik..cewahh..yg ni semua ready stok..senang..slalu customer nk cepat..so xdelah customer tertunggu2 nk kena cikmah buat order..mana ada cikmah dahulukanlah..nnti topup lagi stok..ada juga antara stok ni..hasil meredeem je..hasil hadiah dr leader juga..hadiah dr YL juga..mcm2..tu yg tetiba jadi berderet2..

Eh..nk kasi tau gak..beli SEMUA ni..xpkai duit sendiri pun..komisyen kan ada..tu yg untung tu..sambil pkai..sambil share..sambil tambah duit poket gitu..

Yg kena ada gak dlm tempat storage ni..semestinya kidscent toothpaste & v6 oil tu..brng2 hot..kena simpan stok..tau2 je licin dah..😍

Storage terbuka ni dekat bilik kerja n atas rak atas..kasi tempat selamat dr anak2..maklumlah anak2 minyak ..xle jumpa minyak..confirm nk tenyeh2 je nnti 😂

So inilah cerita tentang storage cikmah..kena topup lagi rak tingkat tu..xcukup space dah ni..

Meh nk try mana2 eo..meh roger..yg dlm stok ni confirm skali dpt free gift..jgn segan2..
0176626152
0176626152


TQ

PUAN MAH

Wednesday, 30 May 2018

mudahnya travel kesana sini..

selamat pagi semua..alhamdulillah..hari ni berkesempatan nk menulis..
meh nk share tentang mudahnya travel...


yg dua ni..paling2 senang..paling2 best..sebabnya dah mmg siap2 dlm roll on punya..buka je terus roll..mmg mudahkan kerja kan..comel je..senang nk bw..selit2 dlm beg..xpyh risau tumpah ke ape ke..insyaallah selamat..

peneman setia cikmah juga ni kemana2...yg merah cikmah guna utk cikmah..yg hijau tu feveret abahnya..



Sblm tu nk bgtau..kenapa dah hari2 kena cerita EO je???kenapa??kenapa??

Sbb ia merubah cikmah pada yg lebihhhhh baik..lebihhh positif...lebihhh sihat..dgn sbb tu..cikmah nk sngt korang cuba & rasai sendiri..😍😍

Hari ni tentang carrier oil.



🌿dlm v6 oil dr YL ni ada 6 lagi oil yg bgus2..byngkan 6 oil digabungkan dlm 1..mmg lagi hebatlah kesannya kan..semestinya..



🌿v6 oil ni boleh digunakan bersama EO..lagi2 utk mengurut..campurkan skali eo beberapa titiskan & v6 1 2 pump..terus je urut..best tau..utk makan pun as vitamin pun boleh..bersama eo vitality & vege cap..nk buat blend2 pun best pkai v6 oil ni.



🌿v6 oil xberbau..tanpa pewarna..tanpa kesan pada pakaian..& xmelekit



🌿paling penting..selamat utk seisi keluarga..selamat jugaklah utk baby...xde keraguanlah kiranya.



🌿harga yg berpatutan sngt tau..

Cikmah dah nk masuk botol ke 6 dah dlm masa setahun 4 bulan ni..cikmah bnyk buat blend..sama ada ada yg bg free atau ada yg customer beli juga..dah ramai juga yg beli v6 oil ni tau..berbotol2 tau.

So..xpyh dah korang nk susah2 pening2 pk nk beli minyak ape lah nk urut anak2 terutamanya..ni v6 oil ni..xpanas pun..elok sngt tau..meh2..cikmah selitkan 1 sample utk korang yg nk cuba v6 oil ni..





Meh whatsapp & bgtau nk free skali sample eo..
0176626152
0176626152


TQ

PUAN MAH

Friday, 25 May 2018

kekal bertenaga di bulan ramadan..










Kekal bertenaga sepanjang ramadan..
Sahur td..siap2 dah letakkan utk abahnya..
🌿Air masak segelas..
🍒1 cawan kecil ningxia red..

🌹Air milo
Slalunya mmg nmpk tau..
Klau balik tu lain mcm je abahnya..
Elok melayan anak2..
Xde lah keletihan mana..
Mesti umi akan tnya..
Amik ningxia ek pagi td??
Tersengih2 abahnya..
Alhamdulillah..
Abahnya mmg perlu tenaga tmbahan..
Sbb kerja site kan..kesana sini..
Blik nk melayan kerenah 4 perempuan pulak..
Hahaha..
Supaya abah kekal bertenaga..

TQ 
PUAN MAH

Thursday, 24 May 2018

Ramadan 2018 penuh makna..


selamat pagi..
alhamdulillah..
masih berkesempatan bertemu ramadan 2018..
kali ni berpuasa bersama keluarga..
bertambah ahli keluarga..
berlima dah kan..
cabaran membesar kan anak2..
terasa hebatnyer,,
tp alhamdulillah..
syukur..
itu semua rezeki kan..
selamat berpuasa buat semua..
maaf lama cikmah xupdate..
cikmah masih aktif di ig dan fb..bolehlah follow k..tgok header ye..

TQ

PUAN MAH

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...