Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 30 May 2018

mudahnya travel kesana sini..

selamat pagi semua..alhamdulillah..hari ni berkesempatan nk menulis..
meh nk share tentang mudahnya travel...


yg dua ni..paling2 senang..paling2 best..sebabnya dah mmg siap2 dlm roll on punya..buka je terus roll..mmg mudahkan kerja kan..comel je..senang nk bw..selit2 dlm beg..xpyh risau tumpah ke ape ke..insyaallah selamat..

peneman setia cikmah juga ni kemana2...yg merah cikmah guna utk cikmah..yg hijau tu feveret abahnya..



Sblm tu nk bgtau..kenapa dah hari2 kena cerita EO je???kenapa??kenapa??

Sbb ia merubah cikmah pada yg lebihhhhh baik..lebihhh positif...lebihhh sihat..dgn sbb tu..cikmah nk sngt korang cuba & rasai sendiri..😍😍

Hari ni tentang carrier oil.



🌿dlm v6 oil dr YL ni ada 6 lagi oil yg bgus2..byngkan 6 oil digabungkan dlm 1..mmg lagi hebatlah kesannya kan..semestinya..



🌿v6 oil ni boleh digunakan bersama EO..lagi2 utk mengurut..campurkan skali eo beberapa titiskan & v6 1 2 pump..terus je urut..best tau..utk makan pun as vitamin pun boleh..bersama eo vitality & vege cap..nk buat blend2 pun best pkai v6 oil ni.



🌿v6 oil xberbau..tanpa pewarna..tanpa kesan pada pakaian..& xmelekit



🌿paling penting..selamat utk seisi keluarga..selamat jugaklah utk baby...xde keraguanlah kiranya.



🌿harga yg berpatutan sngt tau..

Cikmah dah nk masuk botol ke 6 dah dlm masa setahun 4 bulan ni..cikmah bnyk buat blend..sama ada ada yg bg free atau ada yg customer beli juga..dah ramai juga yg beli v6 oil ni tau..berbotol2 tau.

So..xpyh dah korang nk susah2 pening2 pk nk beli minyak ape lah nk urut anak2 terutamanya..ni v6 oil ni..xpanas pun..elok sngt tau..meh2..cikmah selitkan 1 sample utk korang yg nk cuba v6 oil ni..





Meh whatsapp & bgtau nk free skali sample eo..
0176626152
0176626152


TQ

PUAN MAH

2 00 sudi berkongsi cerita:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...