Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 21 August 2014

Gubahan duit mas kahwin..

Selamat pagi cantik manis semua...hari ni nk ceritakan teaser hari tu...ni yg ditempah customer dekat page tasbih cintaku...cik mah belikan kotak ni untuk die...beg yg mcm cik mah tu dah xde dah...kotak ni still cantik juga tau...

Tadaaaa...ni lah hasilnya..


Tuan punya xnk crowded ngan bunga...nk tempat letak gelang skali...then nk gubahan mas kahwin mcm yg cik mah punya dulu...


Cik mah pilihkan warna peach untuk menaikkan warna...then hijau untuk menaikkan warna duit...riben pulak cik mah guna warna pink..blink blink..riben ni yg cik mah dah ada dulu..


Ni pandangan depan duit mas kahwin...xbnyk kuntum sebab RM22.50 je...so cik mah pilih duit RM1 untuk nmpkkan duit banyak..so le buat bnyk kuntum..


Ni pulak pandangan depan gubahan mas kahwin ni...suka bil tgok pink n hiju..kena pulak..n naik serinya..

Alhamdulillah pengantin baru suka sngt...dah jadi pengantin baru pun...selamat pengantin baru tuan punya...semoga berbahagia...

Seronok dpt DIY lagi..sngt2 rindu..dpt melepaskan rindu...wah..mmg excited kan..mcm excited jumpa kekasih hati je..hehehe...

Klau2 ada yg berminat..boleh whatsapp cik mah ye..0176626152...xpun..g ke page TASBIH CINTAKU..bnyk lagi koleksi hantaran dari beg comel cik mah...

Moga2 juga dpt memberi inspirasi buat bakal2 pengantin semua..

TQ

PUAN MAH



7 00 sudi berkongsi cerita:

Sya Mimie said...

Asslmkm cik mah.. Seronoknya dpt diy.. Kreatif cikmah ni...

MizzTina said...

alahai cntiknye..berseni btl tgn cik mah kite ni..

NinaAz said...

cantik. kreatif cik mah :)

natasha said...

wow!org kreatif buat apa pun nmpk cantik...keep it up cik mah!;)

BIE said...

kretif.. info yg sgt berguna untuk semua ni. ehhehe :D

[CoRn_HeLiuS] said...

kreatif nye! idea yg best ni. thank you. :)

http://cornhelius.blogspot.com/

nini said...

cantiknyaaaaaa...:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...