Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 20 August 2014

Free je ni...jomlah...

Selamat pagi cantik manis...takziah untuk keluarga MH17...n ya allah selamatkanlah GAZA...

Hari ni gara2 iezalah..ni semua gara2 ieza..hahaha..sj nk mention dua kali..hehe...gara2 tgok ieza share yg die dpt free pampers untuk darwisq yg ensem tu...pastu pulak..dpt lagi pulak..beg yg comel tu...teruslah..xle tahan lah kan..

Lagi2 pulak..free gtu..just sign up je...senang sngt..xsampai pun lima minit...

Sign up...pasti isi2 details n pilih2 saiz...pastu tunggu je lah sampai pampers tu nnti...dijangkakan 2 minggu...tp xsmpai seminggu dh dpt dah...wah...bgus2...cepat...ni yg suka ni...

Tadaaa...



Ni dptlah menjimatkan lagi...duit ummi..hehe...maklumlah..azwa dh pkai CD...so...pampers pkai bila mlm je...n pampers bila waktu keluar je..alhamdulillah..cik mh pilih saiz M...azwa bontotnyer comel je...saiz s pun pkai sampai 4 bulan 2 minggu...muat lagi..tp cik mah tukar saiz M..bia selesa sikit...xtau np pulak ada 2 kali anta..mungkin yg petama tu salah saiz...bg saiz l..cik mah minta M n sj nk try yg ultra tu..okeylah..rezeki lebih..hehe

Pastu,..seperti yg ieza ada mention...dpt free beg comel ni...alhamdulillah juga..azwa pun dpt..kiranya cik mah antara 50000 yg bertuah...masa tu adik gtau ada brng smpai..pampers lagi kot katanya..cewahhh..ms tu confident je...eh bukan pampers tu...beg rasanya...eleh2 dh baca entry ieza bolehlah kan teka mcm tu..hahha...



Tadaaa..untuk azwa letak make up,..ops...hehhe..letak lotion2 n peralatan mandi..cewah kan..kelas anak ummi...beg ni comel je..t azwa dah le jalan bolehlah galas beg ni...arghhhh mesti comel anak ummi klau boleh jln..terkedik2 bontot golek2....xsbrnya...

Apa2 pun..jutaan terima kasih buat drypers untuk pampers n beg comel ni...suka sngt.

ape lagi..p isi..4 helai pun jimat ye..duit tu...


TQ

PUAN MAH..

5 00 sudi berkongsi cerita:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum cikmah. sheila pun dah dapat beg comel drypers ni. hahah Adam memang serasi dengan drypers ni. tahan bocor. i like it. hihiii

NinaAz said...

waa. cutenya beg mekap azwa. hehe

lia said...

wahhhh best nyer... akak x dpt lagi beg tu hu3

Nastyna said...

nak jugak bag tu... seriuos comel.

MizzTina said...

aisey..nk jugak la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...