Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 9 January 2012

Mini pelamin anganku.....

Salam semua....

Kali ni nk cerita pasal pelamin plak...mula2 pk nk sewa pelamin...adoi bl tnyer2 mak ai...mahal2 jg ek walaupun mini pelamin je pun....rata2 rm350 ke atas..huhuhu...then dekt bakat yg ada nk try la wat sendiri..kira2 wat sendiri pun dlm rm350 jg....tgok2 kat internt dptla idea drpd blog2 yg ada....tq ye...ada yg siap ajar la...jutaan terima kasih...lg seminggu lbh je lg t le r tgok pelamin kami ye..hehhe...ni antara contoh n idea pelamin kitaorng nnti...warna pelamin merah putih....jom tgok....

pelamin ni ringkas n cantik...sewwt je tgok kan....kitaorng punyer pun ada lngsir yg 3 tu...tp wrna merah....

ok...yg ni ada kerusi..tp kitaorng t just pkai bntal je untuk duduk...n ade lantern tu sm jg...wrna merah n putih...ade jg bunga merah dlm pasu kaca kat tepi tu nnti....
yg ni plak bg idea untuk bantal empat segi tu...kitaorng bl 4 biji warna merah hitam...
gmbar kredit pada google ye..hehhee..sumber inspirasi...
T sape2 nk sewa pelamin cik mah  le r bgtau...murah je pun...tp wat masa ni warna merah je ada..lain2 warna nak..le r maklumkan ye...tq...jumpe lg ye....



TQ..

CIK MAH

0 00 sudi berkongsi cerita:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...