Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 28 November 2017

Gentle baby & eo utk baby kuning..


selamat pagi..

hari ni genap adik baby pada azwa & uzma sebulan dah...syukur alhamdulillah..

xsempat cikmah nk share..tetiba dah bersalin..cepat je rasa masa berbalu..dah sebulan dah berpantang..xlama je lagi nk habis..kali ni 2minggu je pantang rumah mama..selebihnya rumah sendiri...nnti cikmah cerita pengalaman berpantang rumah sendiri ye dgn anak 3..



Hari ke 3 dah..alhamdulillah..👶

Hari pertama & kedua..nnti br story2 


Mcm biasa..ikut jejak kakak2..adikbaby pun kuning gak..so jp lagi kena g klinik check bacaan kuning..

Dr lps mandi pagi td umi dah mmg sapukan jaundice blend ni utk adik..supaya xlama kuningnya..& semoga serasi dgn adik..yg best jaundice blend ni wangi..sbb ada GERANIUM eo tau..sepanjang hari melekat wangi tu.😍

Paling2 suka..GENTLE BABY..

Adikbaby lps mandi td..terus sapukan gentle baby..kat perut..utk elak kembung..n utk bg adik behave je..siap pkai baju..terus lena tdo..amboi..best sngt nmpknya..umi pun tumpanglah tdo skali..hahaha.


GENLTE BABY essential oil..sngt wangi..mmg bau2 baby..selain utk menenangkan baby..bgus utk elakkan baby kembung perut..masalah baby slalu muak pun dapat membantu dgn EO ni..utk ibu2 mengandung yg loya2 tu..elok juga cuba GENTLE BABY ni..cikmah sngt suka..mmg berstok2 dah ada ni..siap2 simpan..sbb susah gak nk dpt ni tau..

utk jaundice blend tu..sngt membantu...adik baby kuningnya lama..tu cikmah story nnti k..jaundice blend ni sngt membantu turunkan kuning adik baby..bnyk turunnya..cikmah sapu secara kerap sbb baby pun xde masalah lain seperti kulit sensetif..so mudahlah..kerap sapu..10ml tu lama tau bertahan..nmpk kecil je kan..tp POWER tau..

so mommy2 yg nk prepare bag baby nk bersalin atau dah bersalin pun boleh je guna ni..siap2..

klau cantik manis nk try boleh whatsapp cikmah k..0176626152,.

TQ

PUAN MAH

0 00 sudi berkongsi cerita:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...