Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 2 April 2018

ubat sakit gigi anak

selamat pagi..



Anak2 ko ni kan cikmah xpernah sakit ke????

Lately ni..ramai pulak kawan2 tnya cikmah...


Alhamdulillah..anak2 mmg susah sngt nk demam..setahun adalah sekali 2 je demam..slalu demam sbb sakit gigi..xla xdemam langsung..nnti xde pulak daya tahan sakit kan..😍

Dah 2 malam kakngah demam..nmpk mcm dok tunjuk gigi die belah dlm tu..nk tgok xboleh pulak..sbb bila suruh nganga..kakngah jelir lidah.alahai..xdpt umi jd doktr gigi..eh..haha..

Cikmah tetiba teringatkan EO COPAIBA ni..xpernah lagi buka..ahhaha..syg giler tu..so xtahan tgok kakngah nangis2 td..amiklah neat terus sapu kat gusi die atas bawah..sbb xtau belah mana sakit nk keluar gigi tu..

Skrng ni???

kakngah tgh berjimba dgn kaklong kat playground dieorang tu..cepat sngt berkesan..happy sngt umi tgok kakngah boleh main dah...


ape lagi yg best COPAIBA ni???
🍀baunya wangi!!!serius..cikmah suka
🍀boleh guna pada gigitan serangga
🍀utk masalah ulser perut
🍀sakit2 otot pun sesuai
🍀dan paling best..copaiba adalah eo yg meningkatkan manfaat utk EO lain..


kira mcm kanta pembesar gitu..best sngt...xrugilah ada copaiba ni..

So cikmah dah xde masalah utk anak2 sakit gigi dah..demam kakngah pun dah kebah bila sakit gigi die dah ok..

Korang mmg kena ada copaiba ni tau..
Meh roger2 cikmah
0176626152


TQ
PUAN MAH

0 00 sudi berkongsi cerita:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...