Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, 4 March 2012

baju tunangku...

Salam semua,

harap2 sihat lah hendaknya kan...cik mah sihat2 je kat cn...ni nk cite pasal bj tunang hari tu....bj cik mah biase je...simple je...tp sgt la berpuas hati....cik mah xsempat la nk tempah2 jahit...ala tunang je kan..hehe...so beli dah siap je...beli kat ampang park je...sgt2 suker ngan bj ni...mula2 xnk dah tmbah pape..then ade ala tunang orang ni aka syafina ni suh tmbah jahit manik...erm...biler pk2,cik mah pun tempah la kat kawan mak die tok jahit manik..hehhe...so hasilnyer...wow..sgt teruja...mcm nk nikah dah plak..hahahhaha....cik mah nk bagi la sape2 yg nk sewa bj tunang cik mah ni...veil pun ade jg siap ngan tudung...tudung biase je la..tudung bawal...sape2 yg berkenan nak sewa bj cik mah le r g tau ye..bj ni saiz SS...heheh...jom tgok bj cik mah....ade ke SS..mybe tuan kedai nk letak SS kot..heheh...


ni baju tunang,tudung n veilnya...




ni part tangan...
 

yg ni plak bhagian leher...

 

yg ni plak yg bj bhagian bawah...cntik sgt...

n tq sgt pada fina kerana pndai pilihkan manik untuk nj ni..sgt kena...then...yg ni skarang menjadi sumber rujukan untuk cik mah jahit veil nikah nnti..

TQ

CIK MAH

0 00 sudi berkongsi cerita:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...