Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 29 March 2012

mane nak cari props ni???

Salam semua n selamat pagi...

Harap-harap hari ni bakal jd hari yg indah2 je ek..hehe...yela...walaupun mengantok tp xpe..keje ttp kn rajin2...sementara nk menunggu keje dtg jp lg...meh cik mah nk kongsi citer sikit ek pasal props masa cik mah g amik gmbr yg pre wedding ke ek???heheh...

seminggu jg la nk mengumpulkan props..pk2...sebelum pape...kn la bergoogle dulu...tq google...bnyak btol la membantu...idea nk pkai bj ape...nk posing mcm ne..nk pkai pros ape..mcm2 ade kat goole tau...eh mcm astro plak ek...okay2 teruskan citer ek...cik mah cari2 di google 2 hari jg la..maklumlah bz..hahhaha...then dah jumpe ape yg nk p cari kat giant batu caves..p sorang je...en tunang biasela keje..xpe2..kn berdikari sikit kan...

p giant jumpe la mcm2...then tgok bdget..okay...bole..terus rembat je n terus g tau en tunang dah jumpe...hepynyer....meh nk tgok ape yg dah dijumpe..

tu lah antara props yg cik mah p cari...yg jumpe kat giant kipas yg warna pelangi tu...cik mah beli dua...1 kecik 1 bsar sikit...yg kecik mestilah tok cik mah kan..hahaha...pastu jumpe love oren n kuning tu...ala rm1 je pun 1...xpyh pk pun..terus beli je...pastu plak beli greenboard tu...dr masa tunang hari tu cr xde..then ni dpt jg..ade diskaun...then beli dua je...untuk tulis ape2 yg patut la kan..


ala...tp sebenarnyer kan..rasa xcukup...sikit je props ni...tb hr jumaat...my BFF mesj ckp nk trun k.l...ewah2 mcm la jauh sgt my BFF duduk..hehhe...puncak alam je pun...pastu kitaorng decide nk p wangsa walk untuk teruskan pncariaan props..ok...alhamdulillah jumpe..yeahhhhhhhhhh!!
kat ctu kami jumpe lolipop love tu cntik kan..warna merah putih...then jumpe buih2 tu..buih2 tu dekat kdai yg ade lolipo bsar kat dinding tu..kat je ngan tempat beli tiket wayang...ade dlm 2 je hr tu...huhuhu..nasib mmg baik. gula2 kapas pun ade..menariknyer ade mcm2 warna..kitaorang beli warna hijau n biru..tp kat gmbar warna ijau je ek...biru dh kempis..hhuhu...

nasihat cik mah plak ek...

untuk props tmbahan..korang le r gunakan ape je yg ade masa kat tempat korang p amik gmbr tu...tp yg penting selamat n dibenarkan la ek..jgn main redah je ek...mcm cik mah la...nmpak x yg mcm ade tiang warna coklat tu..tu sbnrnyer shower kat tepi kolam renang tu...kameraman kata cntik gak wat amik gmbar..so ape lg...scra xsengaja tu jglah props jadinyer...n cik mah bw gak chipmunk yg ade dlm kete tok jdikan props...ade 6 ekor tau chipmunk n makwenyer..hahhaa...merah hijau biru...n ade dua yg saiznyer sedang2..kira saiz M la...hahahha...

mcm2 lg korang le wat jd prop tau...tp disebbkan kesuntukan masa inilah je la yg ade...kira ok la kan...last skali..tq to my BFF sudi teman cr props n bw kami p amik2 gmbar..t kita jalan2 lg ek...amboi2 cik mah..bg betis nk peha lak..hahha...ok..tu akhir kata dah..nk sarapan sat ek...lapaq...tata...kita jumpe lg ye...tq sudi baca..komen2 la sikit ek..hehhe...

Tq...

CIK MAH..

2 00 sudi berkongsi cerita:

ayu'shaza amir said...

lalalala, jom cameron! ^^

cik mah said...

@ayu'shaza amir


boleh je..isnin depan-depan kan cuti...hahhahahahahha....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...