Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 28 June 2013

pilihan terbaik....

selamat pagi cantik manis...senyum sikit..mcm tu lah...hehehhe...hari ni nk review bj masa mjlis sanding cik mah...

warna tema ni sbnarnya kak zetty yg tolong pilih kan...xsangka pulak gabungan pink & biru sangt cantik n menyerlah...design bj semua kak zetty yg pilihkan...

yg lebih penting..kami xdelah cerewet sngt...yg penting cantik..hehehhe

so marilah tgok hasilnyer....mmg awesome..


baju ni mmg sngt selesa pkai...kain pun lembut je...tgok tu..flow kebawah...suka gmbar ni....


ni pulak en suami..heheh...smpai hari untuk fitting pun en suami xtau yg sampin nnti warna pink..hehehe..takut nk ckp..t en suami xmahu..sbb pink..awal2 dah en suami ckp xmo warna pink...t die xmo pkai...hahahha..

skali amik ha warna pink sampin n tanjak..hahahha...last2 bila dah gabungkan dua ni...eh ensem juga ek abg pkai pink n biru...eleh2...sempat lagi perasan ek...



ni masa perarakan masuk...kasi gmbar yg zoom punyer dari OP....nmpkkan details kat tgn tu...cantik sngt...ade bunga2 kecil yg 3D tu..mmg sngt2 suka...beading yg lain dari lain...gabungan warna beading pun cantik n suka sangt2...mama pulak suka dengan veil tu..simple n cantik mama ckp....then bj en suami sangt2 muat n cantik ngan badan en suami..itulah yg diidamkan..n xhbs2 ckp kat kak zetty nk yg xlonggar sngt./..kira cantik bila die pkai..so mmg kak zetty sngt2 memahamilah....


tadaa...full view baju kami....kain bawah tu kak zetty wat mcm flow2 gtu....mmg best sngt2...then yg lebih menarik ade kain mcm selendang ratu cantik warna pink tu...hehehhen akseosri yg crown tu cantik...feeling pricess btul okay...


sekali lagi bersma en suami...alhamdulillah bila tnyer kak zetty tudung warna ape sesuai..kak zetty cdngkan pink...wahh..mmg kena sangt lah...sampin en suami pun cantik tau..songket tu...bukan yg bunga besar..bunga kecil2 tp serius mmg cantik...pink + gold songket tu...


kasi zoom kain songket sampin tu...cantikkan.n tanjak pun mmg macthing dengan sampin kan....n suka juga part butang kat lengan en suamii...n kami nk design baju tu ade 3 butang je...then yg kebawah tu dijahit2..agak2 nmpk x??sbb masa tu tengok kat jakel...cantik sngt design tu...itulah yg pilih mcm tu..


haaaa...ini full view lagi...wahhh...mcm menang ratu cantik x???hahahaha...see2..pink tu cantikkan mcm selendang...n cantik dengan biru...nnti cik mah review pelamin pulak ye...


suka sangt ngan beading..lain dari lain...bunga 3D yg xterlalu besar + new beading style...mmg sngt2lah puas hati..alhamdulillah...hati rase sngt2 gembira + bnersyukur sngt2...terima kasih kak zetty & geng...

TQ

PUAN MAH


9 00 sudi berkongsi cerita:

SFaezah said...

nice colour..2 2 kulit cerah..mmg nmpk cantekk

Cik Rad said...

gojes dear.. suka tgk kombinasi warnanya.. soft je.. sejuk mata memandang.. hihi

zarith said...

Cantiklah. Jahitan baju pun nampak kemas. Memang baguslah kaka zetty ni. Bagi pendapat semua.

LiNda said...

kak zetty punye baju semua cntik2 kan cikmah, linda selalu tgok fb dia, kalo tnye dia mcm2 pun. dia stil layan kite dgn baik..suke dia..:) baju cikmah tu warna cntik sgt, tenang je mata tengok :)

cha said...

husband i awal2 ckp nak pakai pink langkah mayat dia dulu haha. tp i mmg tak suka pink pun saje sakat husband i :p

btw nmpk ok dgn u and husband kaler ni. yg penting kene konfiden pakai kan :)

tqahmisdar said...

cantik sgt warna dia..sweet je...

Mimie Najib said...

suka sngt gabungan pink ngn biru ni..lembut je..pastu menarik.. :)

Fana Aqim said...

nice color..kalau tgk kaler je memang nampak macam tak cantik..tapi once dah pakai baju kaler cam tuh..haaa baru terserlah kalernye kan...

NinaAz said...

Betul tuu pn.mah. gabungn warna ni sgt menyerlh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...