Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 5 May 2014

Minimum order...

Selamat pagi aunty2...hari ni mood azwa baik je..so azwa kasi ummi update blog...hehehe...

Kasi tgok gmbar dululah.


Ni tempahan dari kawan BFF cik mah.natasha order 5pcs tasbih cintaku 3 tone untuk bg kawan2nya yg lahir bulan april....ramai sebenarnya yg mesej di fanpage tanya klau nk order sikit je boleh x???

Insyaallah boleh...cik mah xde minimum order pun..ramai je yg 1 pcs beserta kotak...kurang dr 50pcs pun boleh...cik mah xkisah...selagi boleh mmg nk jual...keuntungan tu tolak no 2...yg pertama...kepuasan untuk DIY...hehe..smngt DIY...alhamdulillah xpernah padam lagi...membuak2 lagi tau...


Warna bergantung pada customer...boleh pilih warna ape yg nk gabungkan atau nk cik mah yg pilihkan...wat masa ni cik mah mmg xsempat sngt nk upload warna2 yg ada dlm simpanan...

Slalunya customer akan gtau je warna yg customer nk...klau yg pelik2 atau cik mah takut salah..customer akan bg contoh...snng lagi mcm tu kan...xpun...boleh tgok dr previous order customer...

Alhamdulillah..setakat ni ramai yg repeat order ngan cik mah untuk tasbih n kertas kraft...syukur sngt...so pada cantik manis yg nk order...cik mah xde minimum order pun...nk 1 pun boleh je...

Pada yg nk order boleh email cik mah..rahmah2287@yahoo.com..atau whatsapp 0176626152...fanpage tasbih cintaku..klik n like ek...terima kasih..

TQ

PUAN MAH

2 00 sudi berkongsi cerita:

misz sheyla said...

orang klau dah minat buat mmg x fikir untung..yg penting kepuasan tu kan...hehehe

Sya Mimie said...

Ya allah.. Cntiknya.. Geram tgk.. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...