Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 30 October 2017

Essential oils semasa hamil..

selamat pagi..

rata2 essential oil ni mmg sngt bgus digunakan xkira masa..tp utk yg tgh hamil..ada juga eo yg xsesuai guna..ada efek lain..contoh mcm clary sage tu boleh mengaktifkan contraction..so xsesuailah kan klau guna awal2..klau nk guna pun masa dekat labour room ke..tu sesuai sngt...

mcm rosemary tu..sbb herba kan..so ada ibu2 mengandung yg xserasi dgn herba2 ni..boleh buat sickness lagi terukkan..so better elakkanlah...

\


antara yg dicadangkan tu mmg terbaik utk guna..selain tu eo2 citrus dan aroma ease sesuai guna utk kurangkan alahan..klau yg xalahan pun boleh guna..contoh alahan lain..naik bot ke..naik bas ke..atau lain2..eo citrus mmg rasa fresh je..so elok sngt guna nk hilangkan alahan tu..

cantik manis klau nk cuba ape2 eo dr YLEO ni..boleh roger2 cikmah..tinggalkan no hp ke kan..xpun add cikmah kat ig je snenag..rahmah2287...bnyk lagi info2 dan promo cikmah share dekat situ...

jgn lupa follow k..

TQ

PUAN MAH

1 00 sudi berkongsi cerita:

dorsett pink said...

saya pun pakai YL essential oil ni. best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...