Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 25 October 2017

Playroom anak-anak.


selamat pagi...

dah berbulan2 dah siap ni...bnyk kali dah kemas sepah kemas sepah..hahaha

ni utk azwa & uzma..

bila ada ni nmpk senang nk `suruh dieorang kemas lepas main tu..cepatlah juga..xla susah2 umi nk kena tolong je..hahaha..

berbaloi2 sngt ada set trofast ni...warna warni tu pun menarik juga..






Reward utk kaklongazwa & kakngahuzma... 👭

Nnti ada adik baby..korang duduk dlm ni je tau..jgn keluar2..hahaha

Sempena sale ikea maka umi abah terpergilah ikea..tp yg beli ni xde sale pun 😂😅

Nmpk 2 hari dah abah pasangkan..agak tersusun juga..sebab senang nk kemas kot..dah main umi kata kemas..terus kemas..okeylah..walaupun xla ikut kategori kemasnya..tp tersusun lah juga..dptlah 5 🌟

Yg pasti kakngah dah berjaya panjat 😂 silap2 angah tu ada yg sampai kat grill tu bergayut..alahai..angah mmg pelik2 tau..penat yong jerit 😜

Tq iboo pada azwa & uzma bg umi idea kemas mainan 2 beradik ni..


bilik ni masih lagi pink sepenuhnya...sebab adik baby pun xtau boy ke girl..so pink je lah dulu..klau boy..t kita pk lainlah ye..

TQ

PUAN MAH

2 00 sudi berkongsi cerita:

dorsett pink said...

Wow!! Cantiknya... Pink sgt.. Sesuai utk anak prpn

MiYOKO SuKi said...

cntikla cik mah..rjin sggh..lps ni sy nk kena deco2 bilik ank2 jugak.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...