Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 20 February 2018

batuk dan selesema baby

selamat pagi..

lamanya xbersiaran,,

melampau bz betul as surirumah ni ha...hehehe...anak 3 kan..mcm2 perlu diberikan perhatian..

tapi masih lagi berbisnes itu ini..alhamdulillah ada kesempatan...

kali ni nk share tentang 1 lagi EO yg best utk seisi keluarga..

EO RC..respiratory congestion


alhamdulillah..elok sngt utk anak2...
ilya kena selesema & batuk masa 20 hari lahir..mmg xdelah ubat nk bg kan..alhamdulillah ada EO ni..sngt membnatu..

cikmah secara kerap sapukan dekat dada depan & belakang ilya..dalam 3 hari mmg clear dah.,..sambil tu..cikmah sedut skali yg dah cair2 keluar hingus die tu guna seduut manual tu..

utk EO RC ni..boleh pkai secara dilute..masukkan dlm botol roller atau spray...senang rollkan...atau pkai secara direct..yg ni xpanas EO nya....klau sapu direct pun..cikmah mmg akan add v6 oil dr YL tu utk lancarkan urutan skali..

selain tu..boleh juga titiskan dlm inhaler...lagi senang utk anak2 yg dh pndai guna ni..bg mereka then mereka hidu2 je terus..insyaallah..mudah utk mereka & kita..xla asyik nk paksa makan ubat je kan..

ni sepupu cikmah pun ada pkai utk anaknya..sebaya ilya..selang sehari je...alhamdulillah..mmg serasi utk anak sepupu juga..

utk 1 botol ni 15ml..mmg lama tahan..lagi2 klau cantik manis dilute dulu..

sekarang cikmah ada birthday sale..nk tau meh whatsapp cikmah k..
0176626152

sampai 28 feb ni je k..

TQ

PUAN MAH

0 00 sudi berkongsi cerita:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...