Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 20 December 2017

Geng baru si merah didapur...


selamat pagi semua..

bz nya lah walaupun surirumah..anak dah 3 kan..mcm2 bnda nk kena uruskan..fuhhhh...tp xdelah sampai tahap penat sngt!!

buat mana yg mampu..sbb nk pastikan diri sendiri sihat..ye lah nk jaga anak2 & suami kan..so umilah kena sihat ..

bertambah dah geng dapur merah cik mah ni ha..

sblm ni warna cream pemanas air tu..yg adik cikmah hadiahkan dulu masa kawin..alahai..sedih sbb xsempat bertahan sampai 5 tahun..sikit lagi nk 5 tahun ...

so ape lagi,..alang2 nk cari yg baru..bia sama temalah dgn yg lain2 tu..

masa tu g giant setia alam..kebetulan pulak ada..k..tgok2 harga..okeylah..beli lah..sbb ni lagi bear dr yg seblm ni..puas hati..sedap mata memandang..hahaha..


mmg obses rasa dgn warna merah ni utk dapur..mmg suka sngt..rasa semangat nk memasak tu lain mcm je tau...

masih lagi pkai pemanas air yg mcm ni..maklumlah belum lagi nk bertukar pada yg baru skrng ni..ntah boleh pulak kami suami isteri ni sepakat...so nnti2 lah dulu...

cantik manis pulak tema ape kat dapur tu???

tinggallah link..t boleh cikmah usha2 dapatkan idea baru ke..

TQ

PUAN MAH

1 00 sudi berkongsi cerita:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...