Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 18 December 2017

ubat gigi selamat utk anak-anak..


selamat pagi..

selamat x ubat gigi yg anak2 kita pkai skrng??

sbnrnya sblm kenal young living mmg cikmah agak blur bab nk pilih ubat gigi anak2..tp xde pilihan kan..pkailah je lah jenama P..

alhamdulillah sejak dah jin YL..ada pulak mmg khas utk anak2..ape lagi..mmg bertukar teruslah..nak2 pulak besar berkali2 ganda lagi dari yg sblm ni..hrga pun okey sngt2 lah kan,,

ape yg bestnye???



ni mmg menjadi kegilaan ibu2 skrng tau..sampai out of stok ada 1 masa...so jauh cikmah dapatkan..dr YL singapore dan yl us...

alhamdulillah dapat juga buat semua ibu2 happy..

ubat gigi ni tanpa pewarna tiruan,.tnpa fluorida..tanpa rasa pelik2..yg ada semua natural je..so selamat utk anak2..lg2 yg baru2 blaja nk gosok gigi mcm uzma ni ha..nk telan je klau boleh tu kan..ish2..

so masuk pulak kat perut jadi sakit mcm2..so bila cikmah guna ni..alhamdulillah xde masalah pape dah...die pun ingt je nk gosok gigi...suka sngt gayanya,,

korang2 ni bila pulak nk bertukar tu???  inilah masanya tau,,

cepat2 whatsapp cikmah sementara ada stok ni,,,

0176626152

TQ

PUAN MAH

0 00 sudi berkongsi cerita:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...