Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 10 May 2013

Percuma tasbih panjang..


selamat pagi lagi...sekejap je dah hari jumaat kan...seronok dok rumah..ops xcerita lagi..kisah berhenti kerja...hehehe...okay bersempena ngan hari ibu & hari guru bulan 5 ni...cik mah buat promo lagi..mane tau ade yg tercari2 nk bg hadiah istimewa untuk cikgu2 atau ibu2...

tempah 20pcs tasbih cintaku n percuma 1pcs tasbih panjang..

au ibu2...promo cik mah sampai 19 mei 2013 ni ye...meh2 jemput2 ye tempah..





ni gmbar tasbih  untuk pemenang like & share & win dari page cik mah.. TASBIH CINTAKU...

nk order boleh pm di pm atau email ye...rahmah2287@yahoo.com

TQ

PUAN MAH


7 00 sudi berkongsi cerita:

Teena Tna said...

Tasbih tu diperbuat drpd apa ya ?
Btw, nice to see your blog, i'm just started in blogging, please visit mine too :)

insanbiasabiasa.blogspot.com

adiba malek said...

Nice tasbih cinta pn mah.. idea hebat utk buat doorgift.. :)

Btw, I nak jemput u visit my blog..
http://adibamalek.blogspot.com/

Million thx in advance pn mah.. :)

s h a said...

Comei2.Hehe.Cik mah syg...x dapat lg ye kad sha?

bintanghati said...

hai cantik maniss cik mah.. haha
woww.. makin melebarkan sayap bisnes cik mah ni... hope cik mah sukses n sihat dgn baby yer.. hihi..

Miss Zahirah said...

trima kasih sudi dtg blog sya..
insyaAllah teringin nk buat sdri tasbih tu tp msa plk mencemburui sya.. sbuk ngn study ngn keje lgi..
klu nk nnt sya order trus kt fb ye... ;)

Mimie Najib said...

cantiknyaaa..comel2 macam gelang je yang kecik tu.. =)

cik mah said...

Tq semua...tasbih daripada glass pearl yg berkualiti...pada yg berminat boleh contact cik mah..semoga kita semua terus berjaya..slmt berkenalan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...