Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 26 August 2013

bukan kerja-kerja sambilan...

selamat pagi cantik manis..selamat hari isnin...smngt2 jom kerja...wahhh...walaupun skrng ni mmg full time housewife...tp waktu bekerja tu kadang2nya lebih dari yg bekerja..

ni sudah bukan kerja-kerja sambilan dah ye..mmg sngt serius dengan kerja ini....hehehe...meh nk cerita dengan lebih lnjut...

seperti yg cantik manis tau...cik mah wat bisnes kecil-kecil TASBIH CINTAKU..alhamdulillah semakain maju...terima kasih yg memberikan support..terutamanya b2b yg dah jadi ex-b2b n bakal2 tu...

terabai pulak nk update kat blog ni...sbb bz ngan pages..xmenang tgn nk update hari2 kan...so..hari ni bg masa lebih untuk bloglah..sambil tu leh memperkenalkan lagi..

bekerja sendiri pun kena ade displin tau..klau x..xmenjadilah kerja...fokus2...

bermula dengan TASBIH CINTAKU 1 TONE...

yg ni harga bermula dari rm1.70... special diskaun untuk B2B....


ada yg nk skali uncang n ade yg xnk juga...terpulang atas permintaan....

then cik mah memperkenalkan TASBIH CINTAKU 3 TONE..

harga bermula dari rm1.90...

nk tgok bnyk2 lg gmbar le tgok kat pages fb tasbih cintaku ye..


seterusnya tasbih yg lebih jimat bugest...masih 3 tone..
TASBIH CINTAKU  PEARL BESAR + PEARL KECIL

Yang ni harga bermula dari RM1.50


selain dari fokus 3 TASBIH ini...ade juga tasbih kristal...tasbih pnjng...
1 atau 3 tone...berserta kotak atau x pun boleh...




alhamdulillah setakat ni xpernah putus order...bersyukur sngt2...cumanya masa bulan puasa hari tu sngt slow production..sbbnya morning sickness yg sampai ke night sickness teruk..hehehe...so skrng ni..alhamdulillah...sudah smakin sihat....fokus pada bisnes blik..kumpul duit untuk bakal anak tersayang...umi dah jnji jgn notti2..t umi belikan bj cantik2 bnyak2..hehehe...

pada yg berminat nk order boleh terus ke page cik mah TASBIH CINTAKU..
klau nk special diskaun..kenalah gtau yg cantik manis b2b dari mana n link blog skali...sure special diskaun..hehehe

esok atau lusa...tgok pada kelapangan ek...cik mah akan cerita pulak bisnes smpingan selain TASBIH CINTAKU ini...semuanya kerana DIY untuk majlis sendiri...nantikan ye...

jumpa lagi...

pada yg sama2 berbisnes juga..semoga kita semua dimurahkan rezeki..amin2..

TQ

PUAN MAH..

7 00 sudi berkongsi cerita:

Shizan Syafik said...

cik mah dah berenti kerja eh.. bestnya.. sy pun teringin nak jadi housewife.. uhukkk

Cik Jelita said...

kreatif dan rajin boleh buat duit...huhu...hope rajin macam cik mah jugak.

cikCT said...

sy kenal! sy kenal! sy kenal!

sy kenal yg tasbih kristal lastu tu. mihmihmh

p/s: mls gila kita nk buat review kan :p

khadijah said...

Sebok dah cik mah dengan aktiviti di rumah ya, ada aktiviti tak la bosan sangat :)

Mila Kamil said...

semoga terus sukses rahmah! semoga kita semua di murahkan rezeki.. Aamiin...
p/s: mmg syok jadi suri rumah kan... heee... =)

Princess Feyqa said...

bestnye jd suri rumah sis.. xpe nti masa kte byk trluang dgn ank2 so blh didik dorg betul2 hehe

semoga success ye sis!

Sutera said...

Admin Tumpang Share...
Main Simple Games Dan Dapatkan Duit Sebenar Dalam Matawang Euro. Klik Sini Panduan Cara Main Game Ini Dan Full Support Dari Saya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...