Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 29 August 2013

macam ni ke????

selamat pagi...tetiba hari ni ingt nk review...xbape ingt dah pernah citer ke blum lagi...jp nk scroll cari jap ek...

okey2..scroll jumpa...tp yg belum review adalah album kawin...yg dah review barang2 lain..ewahh...

bila tgok tajuk je..mesti dah dapat agakkan..ade je yg xkena...mmg..mmg pun..huhhh..lame pendam nk cerita..hahaha...

xingt bila ntah dapat albumnyer...seminggu atau 2 minggu lepas dapat yg lain2 tu...lepas dapat..masa tu tgok dekat rumah pakcik..xla belek2 sangt pun..bg pakcik yg tgok dulu..sebenarnya xde yg perasan pun..

blik umah..belek2 album..eh bnyk yg xkena..huhhh....k cerita 1 1 dulu ek...

boleh pulak sama ye???
(amik ha..kasi large sbb geram...hahahha)

 masa belek2 2 3 kali...terperasan yg ini..



sama kan????mmg pun sebijik lah sama...huhh...sabar n terus mesej OP tu...

OP:eh mana ade lah rahmah sama....kan 1 tu gmbar rahmah senyum..yg 1 lagi tu xsenyum sngt..

cik mah: (dlm hati dok kata...eh klau betul pun..boleh pulak letak gmbar yg xsenyum...cacatlah album mahal sy....hampeh..)
mana adelah...ni mmg sebijik sama...yg cik mah tgok kat website OP tu gmbar lain..tp ni page 2 n 6 sama sebijik...

OP: ooo yeker...boleh sent x kat fb gmbar yg sama tu...ni salah kedai tu lah ni...

cik mah: (ala..masa2 ni nk salahkan kedai..konfirm2 ko g amik kat kedai x tgok ape2 terus bg customer...keje nk cepat je...huhhh..geram)
ok..jp nk sent...

bila dah sent tu die kata t die amik blik gmbar tu n kasi betul..katanya kedai tu boleh betulkan...fine...

2 3 minggu juga nk tunggu dpt blik...

bila dapat blik...masalah lain lagi...

masa cik mah pulangkan skali kotak..masa ni bulan puasa..sekali dpt xde kotaknya..

adoi...angin lagi...ape yg die jawab

OP:eh...masa hari tu pulangkan ade kotak ek????

fine...servis hampeh..nmpk sngt wat keje sambil lewa lewang..hahahha...

sampai ke hari ni xdpt2 lagi kotaknya..malas r nk mesej2 ko lagi OP...pndai2lah...

cik mah xbyar lagi baki deposit RM300...semua orng xpuas hati...mmg rasenya xdptlah OP tu RM300...

ape kebenda sekerat2 ni ha???

agaknya apa yg cantik2 manis nmpk kat gmbar bawah ni...


mana perginya muka hensem en suamiku ha???????
berapi je tgok k...

bila mesej tnyer lagi..sikit2 nk mesej kan..eh mestilah..hak kita kot..nk sngt tau alasan die...

masuk gmbar gtu2 je...ntah2 main grab je masukkan..pastu x tgok ngan details...

jawapan dari OP

OP: oooo..yg gmbar tu...sy xberniat pun nk cut kepala tu..tujuan saya nk tunjukkan yg just married tu je..

FINE!!!!!

xle nk pk agaknya..klau gmbar ko mcm tu suka?????

huhhhh..sakitnyalah hati...suka2 je ko xde niat..sbnarnya lewa lewang kan!!!!!

bukan sekali okey!!!!!

.tgok2...lepas masalah yg ats..jumpa lagi bnda yg sama..huhhhhh...sakitnya lagi hati ni...

gmbar cantik manis yg cik mah sayang tau jadi mcm ni....


ni ape pulak alasanya ha????

sah2 dah mmg OP x belek2...just grab gmbar mcm tu je...finelah klau berbulan2 nk siapkan...tp hasilnya bialah sama ngan masa yg lama tu....

suka2 je kan cut muka cantik manis yg bersusah payah dtg majlis cik mah....sakit hati woooooo......


yg menambah sakit hati pulak!!!

nmpk x...kat dlm entry ni penuh ngan tanda seru je..nmpk sngt darah sudah meninggi..perlu segera menamatkan entry berapi ni...huhhhh....



kepala ngan kai mana lagi penting???
kepala lah kan...kai xnmpk xpe...bukan 1 ni je..bnyk lagi...malas je nk tunjuk....


walaupun beza sikit..tp serupa je...muka mak mertuaku bukan nmpk pun..letak 1 sudahlah....
menyampah tau x...


gmbar yg lebih kurang juga..yg frame tu...skali tgok mmg nmpk sama kan..cuma besar n kecik je..n angle lain sikit...perlu ke????ulang juta2 kali...hahhahahahha...


ni pulak..haaaa...kan ilang pulak kepala kak iparku...masa amik xtgok ke????xle ke tgok???dah klau x elok..xpyh masuklah album...bnyk lagi lah gmbar lain...ratus2 kot gmbar...ni yg dipilih....huhhhh

ni ade bbrp lagi gmbar yg menambahkan sakit hati cik mah ni...walaupun sikit2..tp nmpk sngt sambil lewa lewang OP wat keje.....

alkisah video????tu nnti..bila kemarahan dah reda sikit..cik mah share okey....

oh ye...xmolah mention nama OP cik mah....pada yg dah tau oklah tu..pada yg belum...kena lah skroll2 entry tahun lepas...huhhhhhhh....



sekian saja perkongsian berapi hari ni...

TQ

PUAN MAH...

26 00 sudi berkongsi cerita:

InaYusoff said...

ape ke bangangnyee OP cik mah ni!!!..
geram la pulak.!!!

Rina Ellisa said...

aah la cik mah.. memang sambil lewa..

ni yg rina takot nak hire OP..
survey2 pon makan masa dah ni Y__Y

softcopy ada kan? cik mah print balik semua sendiri.. kan ada photoalbum kat mydeal semua tu..

Princess Feyqa said...

sbr ye sis, hmm lepas ni xblh lg lah promote servis dia. hampeh semacam je. yg xblh tahan tu ayt dia xsngja nak potong gmbr suami tuh.. ai mcm la xleh letak kat ruangan yg besar sikit.. mcm dengki je OP ni.. sbr eh sis...

merahitujambu said...

teruknya dear..kalau ckit xpe..ni byk kot..apa la diorg edit ni..diorg xleh salahkan kedai..sbb edit OP tu..haish

izfanora said...

pergh.. tunggu punya lama, hasil hampeh gile.. nasib baik za pny superb.. lama2 pun puas hati.. minta betulkan semula pn, sume ok..

bgtau je cik mah oi.. biar sedar sikit duit nak bayar bukan macam buang air kat toilet.. hahaha..

zarith said...

Saya pun ada macam-macam masalah dengan photog saya... Geram je... Bukan saya je, family saya pun tak berpuas hati dengna photog tu. Tapi benda dah lepas.. Malas nak pikir-pikir dah

Diyana said...

ish xpatut nye.. klu sticky album tu leh laa gak kita cabut bukak tampal laen.. ni custom album kot...
dah laa mahal... xleh wat sendiri lak tu...

xyah bayar yg balance tu... lantak kan dia.. klu dia nak jugak balance tu, suh dia betolkan custom album tu dulu... haha

Cik Rad said...

Biasalah tu rahmah.. sblm dpt job janji mcm2.. bila dah dpt job, ada je benda xkena kn.. rad pon malas nk review psl OP taw.. nnt tambah sakit hati.. huhu

khadijah said...

Teruknya la dia buat keje.. tula pilih la gambar yang elok2 kan suke suki dia je mengedit nak cepat kot. Cik mah tak leh emo sangat tau ade baby dalam pewot tu :)

Ijiyu said...

uh...geramnye cik mah...saya yang tengok pun rasa tak puas hati...kalau camni gaya gambar dari OP...kita buat sendiri lagi cantek..huhu

sabar cik mah...

Ijiyu said...

-

Nursaila Norman said...

sorry to say la cik mah, ayah saila pantang amek gambar tapi x nampak kepala..pantang gila2..nmpk sgt x professional. mcm saila selalu ikut ayah saila amek gambar wedding org ms kecik2,ayah saila akan pastikan semua org tersusun cantik dlm pic..xde mslh..dulu lg la mana ada DSLR..pakai kodak..mana boleh delete2 kalau silap..sbb tu saila x pernah heran dgn OP2 kat luar tu..ramai sgt org review yg buruk2 psl OP skrg ni..huhu..sorry la cik mah,saila marah jgk tgk OP ni bt cik mah mcm ni..mmg frust sgt.. :(

Shizan Syafik said...

puan mah; sy yg tgk, tumpang berapi sekali.. sabo jela, mmg very2 bad service la.. betul tindakan tu. tak payah bayar baki tu.. bukannya kerja kawin ni banyak kali dlm hidup kita.. sekali seumur hidup kot.. buleh lak wat cincai2

IMaH said...

Kalau jadi macam ni mmg rasa nak marah je kan sbb benda berbayar bukan percuma. Patut kena buat service bagi pelanggan puas hati jgn main buat jer..sabar cik mah. Mujur gambr kawen cantik2

cikCT said...

what?????????

how dare d OP potong kapala2 kami yg cantek ini???

ckp dgn OP tu kalau nk gambar yg full sampai kepala meh mintak kat kita.. ada je dlm simpanan kita ni ha.

huhh!

*kamilebihemosi*

cintabella said...

alahai teruknya OP nie puan mah

eddany @ WE said...

sabar jela kan ngn OP macam ni
paling takleh terima tuuu siap ada yang sama tu..dia ingat ni siaran ulang tayang tertunda ke :p
sabar tau cik mah... bikin hati panas btol

Miss N and Mr N said...

failed betul dia edit..
tp tgk gambar teaser cik mah sume cantik2.. cuma tang edit diorg tak pandai kot. tak yah byr baki 300 tu... better buat album lain.

bintang hati said...

huhu...
entry berapi dr cik mah nih!...
cik bin lak sakit hati tgknyeee gambo..
mmg hampeh nye OP..

Mila Kamil said...

teruk sgt editing nya nii... Sabar ya Rahmah..mila nye album hari tu pon dpt lambat, tp, op mmg terbaik, siap mintak maaf and album pon printing terbaik.. Disbbkn lmbt, dia bg foc satu frame besar dgn gmbr...mmg puas hati sgt2..(op side encik Qayum)...

Supposedly, op korang ni, bila dah buat kesalahan, at least minyak la maaf, dh la tak mengaku kesalahan, bg alasan mcm2 pulak...ishk...sgt tak elok peragai ituuu... Erkh, mila pulak yg emoo....

SFaezah said...

aiyokkkk..panas nye tgk..
amik gambo cam budak baru blja guna camera..ish3

nu na said...

kesian kak mah. mujur sy xkne masalah cmni.

SFaezah said...

jom join my 1st GA!http://sfaezah.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-by-sfaezah.html

intanurulfateha said...

op kite lg best. kawen bulan 3, skang dah bulan 8. x dpt lg gmbo. op tu kazen hasben. die ckp nak SPONSOR. x payah byar. ckp x payah amek OP lain. pastu tunggu la gmbo smpai skang, tp x dpt3. smpai kite da peknen dah :'( nyesal pon ade. ritu hasben tanye die, die ckp nxweek siap. tgkkan je lah. sep baek la ade amek gmbo pakai camera sndirik. kalau tak.......... T___T

Sya Mimie said...

aduhai.. sabar je la bila tgk gmbar camtu.. dah excited nak tgk, lain pula yang jadi.. mybe OP tu nak ambik gmbar semata2 gmbar pengantin je kut.. sebab tu dia main cut2 kepala orang..kalau sy pun geram..

neng ana said...

ate vengongnye la op nih...baca pn da sakit ati.huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...