Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 21 October 2013

apa yg dimimpikan???


selamat pagi cantik manis....tgh sarapan ke???good2...cik mah baru je sudah...sarapn biasa2 je..susu n biskut je.....hari ni pulak..bnda yg lepas lama dah...tp dok lupa je nk share kat blog ni ha...adoihai...bila nk wat entry baru je luper nk cerita...tersimpan lagi...tp kali ni ingt dah nk cerita...

sepanjang trimester pertama cik mah xhabis2 mimpi...hari2 boleh kata mimpi...tdo malam je lah yg mimpi klau siang xpun lah mimpi..elok je tdo..hehehe..

APA YG DIMIMPIKAN?

agak2nya mmg ibu mengandung ni slalu mimpi ek..sbb ade terbaca hari tu yg ibu mengandung kerap bermimpi kerana tekanan perasaan n terlalu bnyk pikir..terutama tentang tanggungjawab baru yg bakal dipikul xlama lagi...

xtaulah sama ada ni fakta ke x...xingt sudah bca dimana..hehehe....

yg cik mah mimpikan sepanjang trimester pertama adalah...anak cik mah bila dah besar nnti...

giler haaa...maksudnya..cik mah dah tualah...hahahahha...masa tu mungkin umur bby dah pun 20lebih...maknanya cik mah dah dekat 50 thun sudah..hahahha...

cik mah mimpi yg anak cik mah nnti jadi tentera gtu..ala2 SWAT pun ade...hahahhaha...mmg kerap sngtlah..asal tdo malam je mimpi..

yg pling xtahan tu sbb siap jadi SWAT lagi,..pkai bj hitam tutp muka untuk sesi menyelamat..n selesaikan kes2..hahaha..

gmbar amik dari yahoo ye...

so..dah tutup sampai ke muka xnmpklah anak cik mah girl ke boy..hahhaha...tp mmg bestlah..mmg bersemngt btul..ngan berperang2 bgi..pkai bj hijau tentera tu..hahaha..


ni pun dari yahoo juga..

serius kalau je mimpi swat2 n tentera2 ni mmg semngtlah bgn pagi nk cerita kat abah to be tu...hahahha
habis semua orang kat rumah kena dengar cerita cik mah punya mimpi..hahahha...tp np x mimpi POLIS ek???

ummi kan ade semngt kePOLISan...hahhaha...dulu masa belajar diploma semngt masuk sukarelawan polis 3 tahun..jadi jugaklah inspektor sukarelawan..ummi n abah tau..np bby xmo ummi mimpi jadi POLIS???

hahahha...bby nk kelainan ye...

kadang2 tu mimpi kes2 yg mengarut ntah pape ntah...tempbak menembaklah...smngt ngan mcm2 snjata lagi,.ntah smpai kenegara mana ntah merantaunya...kelas haaaa.....anak ummi????anak ummi konfermlah yg ketua je..mana le jadi ank buah kan..hahhaha

terasa kagum sngt masa tu ngan anak ummi...xtau lah klau2 ni mmg petanda awal kerjaya ank ummi nnti..hehehe...

ape2 pun ummi nk ank ummi berjaya dlm bidang2 yg terbaik diceburi suatu hari nnti...jnji pekerjaan ini semua halal n berkat kan...

cantik manis pulak ade mimpi pape x sepanjang pregnant????

jom share2...rase menarik sngt bila ingt2...sekarang ni dah trimester kedua xde dah mimpi2...sbbnya..nk tdo pun susah dah..manekan nk mimpi kan..hehehe...

t kita story2 lagi ek... 

TQ

PUAN MAH...

5 00 sudi berkongsi cerita:

AyongAtikah Zaid said...

hehe..comel je..ayong pun sokmo mimpi..kdg2 rasa x msk akal lgsg...kdg2 mmp ngeri smpai tahap dah nak sedar tp x leh bukak mata...huhu..

Shizan Syafik said...

Hehe.. Ank lelaki ni ye.. Msa preggie dlu xde mimpi pun. Tp sy mmg jrg mimpi time tdo.. :)

IMaH said...

imah kalau preggy ke x preggy pun mmg kerap mimpi. kdg2 best kdg2 mengarut. hehe..

Ziema said...

HAHAHA ok la tu jadi askar.
Kuat! :)

dhiera said...

askar ye.. abg askar or kakak askar to be. hikhik

kite ada mimpi gak masa preggy. tapi bila tanye ustaz, mimpi2 tu semua sbb ada gangguan jin masa pregnant.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...