Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 25 October 2013

Roses 3 warna peberet....


selamat pagi cantik manis....wah mcm lama pulak rase xupdate blog....rindu...bukan xmo update..cuma xsihat sngt + tergesa2 menyiapkan order customer...huhuhu...

so hari ni free sikit nk update perkembangan TASBIH CINTAKU....alhamdulillah semakin mendapat sambutan walaupun xla femes mana kan...terima kasih pada semua yg sudi like n bg support...pada yg belum like..jemput like ye...

kali ni nk share promo yg cik mah wat dekat page TASBIH CINTAKU...

cik mah wat promo hari tu...untuk 3 customer terawal tempah bunga tangan roses akan dapat free tasbih cintaku panjnag beserta kotak...alhamdulillah...sekejap je dah ade 3 orang yg booking...

mari sama2 lihat...


sebelum ni cik mah mmg xreti langsung mcm ne nk wat bunga yg bentuk roses ni..hehehe...pastu try & error bnyk kali alhamdulillah berjaya...ni masa2 pembikinan selepas dapat 3 order tadi....semua berkenan ngan warna yg cik mah postkan di pages TASBIH CINTAKU....warna pastel biru + peach + purple...


seronok sebenarnya wat yg roses ni..cuma part yg susah sikit masa nk memintal je...sakit sikit tgn ni...pearl tu...cik mah guna pearl yg sama dengan tasbih cintaku..jimat kos...hehehe..senng nk cari...


hasilnya....ni yg pertama siap untuk fira...requestnya nk sama dengan bunga tgn roses yg cik mah pernah wat sebelum ni...saiz medium...selamat dah sampai pada customer dengan free tasbih cintaku yg pnjng....

TERIMA KASIH FIRA..


yg ni pulak untuk afzal...owner KAHWIN JOM!! DESIGN yg cik mah mnng mini pelamin untuk nikah tu..afzal tempah dua tau..alhamdulillah...request dari afzal nk collar riben nett semuanya warna kelabu...saiz medium juga...

TERIMA KASIH AFZAL...


yg ketiga tempahan dari afzal juga...tp yg ni special design...cik mah selitkan pearl2 besar untuk bg nmpk perbezaan ngan yg lagi 1 tadi tu...design n warna semuanya sama juga...

TERIMA KASIH SKALI LAGI AFZAL..

pada cantik manis yg berminat...cik mah buka juga harga promo untuk cantik manis..tp kali ni untuk 2 cantik manis yg terawal je ye...hehhe...pape bolehlah email cik mah...rahmah2287@yahoo.com atau whatsup 0146891789...bgtau ye yg cantik manis dapat promo ni dari blog...supaya cik mah boleh bg harga promo baik punyer..hehehhe..

ARRGGHHH...email yahoo problem..ntah ape ntah..server ape kejadahnyer..so sila whatsup ye untuk sebarang pertanyaan..huhuhu

ade lagi bunga tgn roses yg cik mah dah siap n dah digunakan customer pun..t cik mah try update ye secepat mungkin...tunggu....

TQ

PUAN MAH...


8 00 sudi berkongsi cerita:

Nursaila Norman said...

mmg comel-comel :D
semoga cik mah sihat2 ye..go go chaiyok cik mah! :)

cik mah said...

@Nursaila Norman

tq saila...itulah...moga2 baby meberi kerjasama yg baik nk bg umi siapkan order..hehhee

sara said...

tangan makin kreatif yer..

sara said...

tangan makin kreatif yer..

sara said...

tangan makin kreatif yer..

cik mah said...

@sara

uii...smpai 3 kali sarrah komen..hehehe...tq2...alhamdulillah rezeki nk berbisnes kecil2 ni...

BIE said...

uwaaa.. santiknyaaa.. seriously!
suka sangat combination kaler dia

cik mah said...

@BIE

Tq cik bie...tu lah..ramai yg berkenan ngan warna ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...