Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 17 November 2014

Puree : kiwi

selamat pagi...eh2..ada lagi cerita puree cik mah ni...

hehe...ada2..ni yg last2 version punya..sbnya bnyk klau nk cerita puree ni..tp xla semuanya cik mah cerita...rajin2 t cik mah share lagi ek..takut t ada yg bosan pulak...sekarang ni puree klau sempat cik mah bg kira mcm breakfast azwa..itulah klau anak dara ummi ni bgn awal..klaulah bgn awal..slalunya pukul 11 br celik mata tu betul2..so..ntah kemana breakfastnya..ish2...

kali ni puree kiwi...mcm best je..umminya pun skalilah ye..





masa bg ni cik mah belah sebiji n amik part2 yg xde biji tu..ala nk wat2 azwa rasa je..tgok muka pelik2 mcm xsuka..padahal suka je tu..ish2...anak ummi ni lah,laju je die makan masa tu,..

sedaplah tu...cik mah wat 2 hari je..pastu cik mah masukkan puree dlm bubur..tu nnti kita story2 ek..

ni xpayah nk blend2..snng..sb dah mcm jus pulak tgoknya...

sekarang ni azwa dah semakin pndai n laju mkn bubur...tp kan...15 suapn pertama tu mmg laju betul...yg suapan ke 16..ummi ke perang dunia ke 9 dulu..hahaha..

xkisahlah sayang..asalkan kamu kenyang...slalunya lepas mkn bubur mesti sedawa..syukur sngt..n akan bertahan pling lama 5 jam...susu pun xnk..amboi kenyang betul tu...

pandai azwa..

k lah..t kita story lagi ek..

TQ

PUAN MAH

6 00 sudi berkongsi cerita:

Ija Rased said...

sedapnya pure kiwi. tegk azwa makan terliur pulak.hihi

Cik Puan Tqah said...

sdpnya azwa.. kiwi salah 1 feberet rayyan..rayyan suka buah masam2.. nnt umi try wat plum pulak.. hehee..

SarahSyafiq said...

Bahagia rs anak nk mkn banyak.

merahitujambu said...

muka masam tu..hehehe

MizzTina said...

danish hri tu bg rs gak kiwi.. kemain laju mulut dia..

suhailah hamid said...

lama tu dapat bertahan smp 5jam kenyang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...