Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 6 September 2016

600pcs kad kahwin kraf bersama doily paper..


selamat pagi..ni cerita hari tu..dah cod pun dengan selamat...tempahan 2 minggu dr tarikh nk amik..

discuss semua dlm whatsapp je senang..n emailkan details..




ni masa memula nk start print utk  600pcs tu...design tukar itu ini sehari je boleh siap..


ni pulak proses kedua ..dah potong2 n lipatkan dgn doily paper tu..semuanya cikmah buat sendiri je utk 600pcs tu..hehehe




dan siap dah..ikutkan 7 hari dah siap dah..tp sabtu ahad rehat2 xbuat..fokus utk anak2 kan..so lmbtlah sikit..

alhamdulillah utk yg ni free 600pcs sampul coklat tu juga..then yg tag panjang tu cikmah buat juga...sblm ni pernah buat utk 200pvcs je..ni 3 kali ganda bnyk..utk pertanyaan n tempahan boleh whatsapp 0176626152

TQ

PUAN MAH

2 00 sudi berkongsi cerita:

ZULHILMI TEMPOYAK said...

nice. tgh mencari. mn nk dpt quote ye. sy follow reply ni

cik mah said...

Boleh whatsapp sy utk details .tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...