Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 7 September 2016

Dew drop diffuser + essential oils lavender + essential oils lemon..

selamat pagi..alhamdulillah..cerita minggu lepas.mulakan bulan september dengan cerita yg best sngt...seronok sngt...kenapa seronok???..sebab dapat bantu kawan2 n dapat majukan bisnes baru cikmah..

meh2 nk story..




Alhamdulillah..menanti nk berjumpa tuan barunya xlama je lagi...selamat berkhidmat ye..terima kasih sudi order dgn cikmah ye...ni set ddd dpt free eo lavender + lemon + special gift dr cikmah..xde dlm gmbr lah...dh order br tau..heheh..2 drpd ni order drpd pembaca blog cikmah yg comel tu..hehe...utk tempahan boleh whatsapp 0176626152 ye 
😍😍


baru2 je lagi...dalam bulan ogos cikmah start cerita tentang essential oils..alhamdulillah 2 pembaca blog cikmah sudi memberi kepercayaan pada cikmah n beli dengan cikmah..terima kasih anis n emmi..sayang korang sngt tau...

utk set ni ada dew drop diffuser..iaitu bekas utk diffusekan oils tu..dan free 2 botol lagi tau..mmg berbaloi2 sngtlah kan...5ml pulak tu..bukan sample kecik bukan 2ml tau..5ml ye..penggunaan bukan banyak..sekali guna dlm 2 3 titis je..ada yg oils ni sesuai bila bergabung..maksudnya titiskan skali...utk fungsi yg tu,..nnti cikmah story lain pulak ye...

2 cod n 1 akn cikmah pos..yg beli ni semua ada anak2 dah..n rata2 sekrang anak2 mudah sakit..sbb cuaca xmenentukan..so DDD ni sngt2 membantu..bukan je utk anak2..kita pun sama..so..1 keluarga akan rasa lebih sihat!!!!

siapa yg xnk sihat kan..mestilah nk...marilah kita sama2 mencegah ape yg boleh dicegah..contohnya mcm udara xbersih..lavender sngt membantu tau...

k..skali lagi..utk kawan2 blog..special cikmah bagi..+ ada 1 lagi free gift tau..so..berminat boleh whatsapp kita story2 lagi panjang2 ek..0176626152

TQ

PUAN MAH

0 00 sudi berkongsi cerita:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...