Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 22 September 2016

Essential oils bantu tidur lebih lena.


Selamat pagi..

Alhamdulillah..makin ramai yg mempercayai dgn keberkesanan Essential oils..hari ni cik mah share 1 lagi cerita...2 EO ni mmg hebat..cik mah mmg suka..kdng2 tu..konfius nk diffuse ape...SBB semuanya best n fungsi yg sngt bgus..



Utk kali ni cik mah share tentang cedarwood...cedarwood ni ada yg xsuka baunya..TP cik mah suka..sedap bila hidu dlm2...selain buat tidur lebih lena..cedarwood juga bantu utk kurangkan rambut gugur..titiskan 2 titis dlm syampu kita tu...insyaallah...membantu sngt tau...cik mah pun dah rasa sendiri..maklumlah lepas bersalin rambut gugur tu kan..skrng ni dh ok..xpekat dah nk sapu bnyk2 kali..hehehe..

Masa nk tidur malam tu..diffuse kan cedarwood bersama lavender ni..3 lavender n 2 titis cedarwood...mmg lena tidur..anak2 pun xde terjaga2 MLM terkejut ke ape ke..alhamdulillah..bila anak2 tidur lebih lena,,itu sngt membantu perkembangan otak mereka..akan lebih sihat n cerdas bila bgn..lavender tu mmg memberi ketenangan...so mmg sngt padan bila kita padankan dengan cedarwood ni..

Buat diri cik mah sendiri pun..mmg sngt membantu dpt tidur lena..SBB kan surirumah..cik mah mmg xkn tidur siang..SBB jaga 2 orng ank yg kadang tu waktu tidur siang mereka xsama..kdng tu mmg xkn tidur SBB ada Je kerja nk buat,,.so ml lah masa utk tidur lebih lena skali...mmg bgn tu mmg bertenaga Je..xde rasa letih2 tu semua..alhamdulillah..cedarwood ni xtahan pun..lavender pun sama..berbaloi lah klau cantik manis beli ni..

Utk anak2 yg. Susah tidur MLM n meragam2 tu..ni sngt elok klau diffuse utk mereka masa nk tidur tu,,cubalah...insyaallah sngt membantu..cik mah cerita dr pengalaman sendiri..

Mana nk dpt?

Senang Je..meh2 whatsapp cik ah 0176626152...

Free gift ada tau utk pembelian skali dgn diffuser tu,,meh2 lah cuba..mmg xrugi..boleh guna utk macam2 lagi tau..

TQ

PUAN MAH

2 00 sudi berkongsi cerita:

sya mimie said...

Waaa. Mnrik nya..

sya mimie said...

Bab dpt menggalakkan tdo yng lebih lena tu, elok sngt la klau ianya mmbntu. Yela, kurang tdo, badan letih. Nk buat apa Pn pyah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...