Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 2 September 2016

Bercuti dirumah je ke???

selamat pagi..

rasanya baru 3 kali kot..ke 2 kali ..pasang kolam 2 beradik ni masukkan skali dlm tu..hehehe..



ni dekat laman depan..kolam ni tinggi tp xlebar pun..so muat je lah utk 2 ni..t plan nk beli yg besar sikit..melabur utk kolamlah dulu..nk g pantai2 ni xde budget lagi..ye lah kan baru pindah rumah baru..alhamdulillah..ruang laman depan rumah tu besar..boleh masuk2 biji kereta..

tp owner lama dah simenkan semua skali..so xde tanah..jadinya bercucuk dlm semua dalam pasu,.

seronok 2 beradik ni berendam..ni muka uzma masa 1st masuk kolam tu..alhamdulillah..die ok xde pulak nangis2 mcm azwa dulu..tp uzma xla boleh bertahan lama2 kan..baby cepat letih..lepas mandi kolam.confirm lepas tu lena tidur..letih sngt..uzma pandai gak kocak2 kai die tu..hehehe..comel je..kaklong dah tukar pelampung..xpkai neck float dah..pkai swim trainer..memula die takut gak..lama2 okey dah..seronok main skali bola2 dlm kolam tu..

TQ

PUAN MAH

2 00 sudi berkongsi cerita:

cik hani said...

lagi jimat berkolam renang kat rumah sendiri.
lagi hygine dan selamat kan..

eh sama la..rumah kite pun owner lama dah pasangkan tiles semua kat car porch. So kena tanam pokok dalam pasu. Pastu tiles jadi kotor sikit la sebab bila siram air, jadi becak sikit area situ

cik mah said...

Itulah..lagi2 skrng ni mcm2 penyakit ada kan..so dirumah shj lah..lebih selamat.

Itulah kan..bolehlah juga menanam..susun pasu2 cantik2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...