Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 9 March 2017

cara nk jadi member YOUNG LIVING ESSENTIAL OILS


selamat pagi semua..

alhamdulillah..bulan feb lepas..cikmah dapat dftr 2 lagi member baru under cikmah..total dah ada 16 member...syukur..

tau ape yg best...dapat komisyen!!!

nk mula tu mmg sngt susah sebenarnya kan..tapi bila dah melangkah..xboleh nk berhenti..mcm tu ibarat yg cikmah boleh share..bila kita sendiri pkai..kita niat yg betul nk bantu kawan2..insyaAllah..Allah permudahkan...




YLEO mmg suka bg FREE tau..
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Otw nk g hq YLEO ni..sempat lagi dftr member baru..horey2..dptlah free PSK lagi...alhamdulillah..

FREE juga ENDOFLEX 15ml & GERANIUM 15ml..(worth RM311)



daftar member je dapat mcm2 free gift tau...horey2 sngt..dapat pulak premium starter kit dari YL..

seronokkan...



CONGRATULATION katanya!! 😍
*************************

Alahai..tersenyum sampai esoklah closing utk FEB.dftr member baru lagi...horey2..memandangkan bulan2 cinta ni..bulan ni je 5 EO GERANIUM sampai ke tuannyer..tu belum yg dapat FREE hari tu..eh2..hr ni dpt FREE jugak!!tq YL..

Hari ni dpt free tu semua yg promo FEB EO shj (worth RM1094) 😎 tq yl lagi skali..PSK free juga..😄

Tq sudi join team cikmah ye..t kita usaha rajin2..moga magnet rezeki dekat dgn kita..sm2 kita usaha & doa..

Cepat2 sesiapa nk eo GERANIUM sempena bulan cinta + free crankiness blend @ sleep blend tu..meh whatsapp 0176626152 ye..



ni dftr masa nk last2 day tu...alhamdulillah..mcm xcaya boleh sampai 420pv..tu point utk dapatkan semua gift...seronoknyer lah..

TQ juga pada leader team cikmah yg sentiasa bg sokongan n xpernah putus asa...tq uya,,

cantik manis yg serius nk tambah pendapatan..yg serius nk share n tau kebaikkan YLEO ni..meh whatsapp cikmah..cikmah bantu cantik manis..kita sama2 share dan berjaya..inshaAllah..

bulan ni free giftnya lain pulak tau..so marilah join..untung2 dpt gift best dari YL..dari cikmah..mmg adalah yg free gift tu...

TQ

PUAN MAH

0 00 sudi berkongsi cerita:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...