Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 1 March 2017

Idea Bilik kerja dirumah


selamat pagi..

bulan baru dah ditahun 2017

bilik kerja cikmah yg sngt berterabur mcm ape je..hahaha..



nmpk tu...serabut semuanya ha...sbbnya bilik ni cmel2 je..tapi barang bnyk..nama pun bilik kerja kan...hahaha...so cikmah pk2 nk kena beli wall cabinet je..snng..xla serabut kat bawah ni ha...


tadaa..masa ni dah beli rak baru..cewah...warna niru tau..nk gak biru utk bilik kerja.hehehe...alhamdulillah..dah bnyk dah susun..n xla serabut dah..so boleh dah buat kerja dgn tenang..so kena maintain je bg teratur semuanya..dah guna kena kemas semua..letak elok2..tu je..

t next2 cikmah snap gmbr ye yg dah siap kemas semuanya ye...

ada beberapa part lagi je xsiap..

ada idea lagi x..???utk hiasan bilik kerja ape yg best ek???

TQ

PUAN MAH

0 00 sudi berkongsi cerita:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...