Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 28 February 2017

Birthday Sale Young living dari cikmah

selamat pagi...

hari tu masa birthday uzma..cikmah..azwa..cikmah ada buat birthday sale..lupa nk update dekat blog..biasalah..kalut2 tu..xsempat betul nk buka laptop tau,,

so ni antara yg sudi join birthday sale hari tu..


dengan pembelian 2 EO mana2 yg eo bajet tu..dapat FREE carnkiness blend tau..ni mmg cikmah suka..sbb sngt serasi dgn anak2 cikmah..pkai kat diri sendiri pun boleh tau..nk kawal marah tu..

yg EO ornge kecil tu cikmah bagi free pada 2 orng kawan cikmah..sebab perkenalkan kawan mereka dgn YL dan membeli dengan cikmah..tq syg2 ku..


so..hari ni last bulan ni..cikmah offer utk pembacca blog cikmah yg nk try2 eo ni..boleh try EO bajet ni..tapi sorry yg RC xde dah yg 5ML..ada 15ml je skrng ni ye..

FREE CRANKINESS tu masih ada utk pembaca blog..so meh whatsapp 0176626152 ye..

jgn lupa tau bgtau dpt promo ni dari blog cikmah ye..

TQ

PUAN MAH


0 00 sudi berkongsi cerita:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...