Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 23 February 2017

Hiasan bilik tidur utama


selamat pagi syg2 semua..

hari ni cikmah nk share tentang mahligai cinta pulaklah..

lama rasa xshare..

sbelum ni pernah dah up gmbr..kali ni lebih dekat...sbb dh ada kamer baru.,.hahaha..excited kemain ha..
mcm biasa yg tempat letak frame tu dari ikea..cik mah beli yg panjang 1..yg pendek 1..pastu gabungkan..sebab katil king..nk kasi lebih kurang pnjng tu...

tq e sumi bersusah payah buatkan..



frame2 tu mcm biasa..gabung sn sini..ada frame yg masa kawin punya..spraykan jadi GREY tu..cantik pulak tgoknyer..hahah..yg lain dari kaison n ada kedai RM2 juga yg coklat tu..



kata2 tu amik dari yg ramai2 share dekat group deko2 tu..mana2 berkena..cikmah save dan print sendiri je..

terima kasih semua yg sudi share...

warna cat tu KCC punya jenama..biru tu mcm warna biru bendera BN tau..mmg striking juga..tapi gabungkan dgn putih tu.mmg semua yg dtg tgok..semua ckp menarik n cantik...cikmah sj je memula tu..masa xtukar perabot lagi..en suami diam je..nk ckp xcantilah tu..hahaha..kata nya warna tu xcantiklah..itulah inilah..skali balik dari ikea..excited die yg pasang perabot..die yg excited..die yg cakap..pndai juga syg ni..CANTIK!!

k..itu je yg isterinya ni nk degr..hahahhaa...

ada bakat juga katanya..cewahhh..bangga kejap..hahaha..

k lah..tu je nk share wat masa ni..

tq cantik manis sudi b blog cikmah..

TQ

PUAN MAH

1 00 sudi berkongsi cerita:

PERMATABIRU said...

husband kita pun dh terjebaj dengan ikea..tgh mendeco rumah hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...