Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 22 February 2017

Cupcake topper didi & friends..

selamat pagi..

curi2 update blog ni masa ank2 tidur pagi,,bukan senng nk turun dari katil kan.hahah..

so ni tepi katil je pun menaipnya..hehe..

ni dah lepas pun majlisnya..so nk share sikit2 lah buat kenangan n bg idea kat mommy2 lain..

kebanyakkannya cikmah DIY je utk majlis hari jadi anak2 hari tu..temanya DIDI & FRIENDS...tgh famous kan...

tadaaa....yg kecil bulat2 tu buat cupcake topper gitu...senang je..cari kat google je gmbr2..pastu edit sendiri je..pkai word n paint je edit..senang sngt pun..pastu..siap gunting je n lekatkan dgn pengcungkil gigi je..senang sngt..jimat bnyk tu..puas hati..


ni masa dlm proses nk siapakn..memang cabaran betullah kiranya nk siapkan ni..dua2 nk sama2 tolong umi  buat..yg si adik..siap naik atas meja..pndai mcm2 dah sie skrng..umi..layankan je lah..walaupun amik masa nk siapkan..huhu...



tadaaa...ni lah hasilnya..tp cikmah pkai kertas biasa je..tapi jenis keras..ala..nk makan t cabutlah kan..okey sngt dah yg mcm ni..sekadar hiasan..xperlu mahal2..janji nmpk temanya kat situ kan..

cumanya bekas cupcake je tema sesuka hati..sepupu belikan..semua suka n cakap cantik..so mmg puas hatilah kiranya kan..

done 1 DIY yg sngt lah mudah je nk buat...

TQ

PUN MAH


1 00 sudi berkongsi cerita:

MAY said...

sbb tu la sy tak buat sendiri..hehe..tak snggup belwan emosi dengan anak2 pintar ni..yg byk tny.. yg byk aksi..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...