Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 16 February 2017

sakit sampai masuk zon kuning kecemasan!!

selamat pagi...

masa blik kg hari tu..masa hari lahir uzma..28 januari..ya Allah..start dari hari tu..selama 11 hari cikmah sakit perut yg teramat2 sngt..nk yak xle..nk kentut xle..memulas2..sampai pedih sngt2 perut tu..

xtahan sngt2...2 kali g klinik..tapi xjalan gak ubatnyer..sampai last2 tu g juga hospital..dktr suruh refer hospital..

masa tu g PMC..xditerimanya katanya kena buat appoiment..

dahlah sakit sngt...mananya nk tunggu appoiment bagai..sekali en suami bw g HKL je terus..setel..terus diterima walaupun mmg kena appoiment juga..tapi at least mereka ada buat gak lah sesuatu utk org yg tgh sakit tahap melampau masa tu...


pembantu dktr check semua..semua ok sebenarnya...xde ape..cuma check ubat ape makan sebelum ni..then dktr dtg bg ubat yg lebih kuat dan lain dari sebelum ni..

cucuk terus kat tangan je ..terus masuk...telan2 xjalan dah...

pastu rehat dlm setengah jam..mata mmg kabur sngt lepas ubat masuk masa tu..

tapi alhamdulillah..nmpk semakin lega.'

dktr bg juga ubat makan..sekarang dah semakin pulih dah..

nk kata gastrik xjuga..nk kata ape pun xjuga..

sampai rasa sakit tu lebih dari contraction..sbb contraction xla sesakit tu..dan contraction at least ada sesuatu nk keluar kan..ni x...xle nk cerita sakitnya...

alhamdulillah..dah semakin okey dan sihat..

terima kasih yg mendoakan die FB dan IG hari tu..

TQ

PUAN MAH

2 00 sudi berkongsi cerita:

MAY said...

PMC kan dah byk ward skrg.still tak x terima kes emergency ke..leceh la.

shafiza said...

Jaga diri baik2 puan Mah :) sakit macam contraction tapi bukan? Huhu harap2 semua ya ok.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...