Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 2 February 2017

Yang ke 30 kalinya..

selamat pagi,,

alhamdulillah..syukur..

yg ke 30 kalinya,,

selamat hari lahir buat diri sendiri..

ni cerita hari tu..dapat hadiah besday...


Abah blik kerja hari tu rabu hari tu..tetiba bg "beg plastik"...nah...bukalah...abah kata hadiah hari lahir..dr dulu abah mmg tau xpndai nk balut2 hadiah..mmg beg palstik kedai yg beli tu lah yg die bg..hahaha..nasib tag harga pandai cabut .hehehe...10 tahun kenal..masih sm seperti dulu..tp hadiah tu mmg surprise..haha..

Testing2..hadiah harilahir baru..tq abah uzmazwa...t umi study lagi mcm ne nk guna ek...ni paling cantik dah ni umi amik..hahaha...esok2 lusa t umi cari angle cantik2 sikit ek...love u..




tadaaa...

hahahaha...mana nk pandai guna bnda ni..baru sngt lah lagi belajar pkai...

masih blur2 nk set itu ini kan..

pape pun mmg best sngt2..sbb cikmah suka sngt amik gmbr..xkisah pape pun..wat masa ni..suka deko2...gmbr essential oils..

best sngt sebenarnya ada kamera ni..luas permandangan dapat kita snap kan..

n5 0asa sa0pa5 1a0batan 2ed4a p43a4 p5nang..dpt snap..wah..seronok


suka sngt!!!

ada bnyk dah cikmah snap...nk cerita tentang kamera ni xla pro mana pun..baru belajar..boleh amik video skali...best sngt sebenarnya..dlm air pun boleh..tu lagi best tu kan..

TQ

PUAN MAH

0 00 sudi berkongsi cerita:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...