Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 24 February 2017

Minyak utk kucing selesema.

selamat pagi..

hari ni tentang young living essential oils lagi..lagi dan lagi..benda baik..nk semua tau..nk semua merasa kebaikkannya,,

kali ni customer cikmah share..alahai..sampai kucing pun guna skali tau essential oils..

bukan je 1 family boleh guna tau..ni sampailah ke kucing pun guna juga,

alhamdulillah sngt sbb elok utk kucing juga..seronok sngt2 bila kucing pun sihat cepat dgn EO ni..




RC ni gunanya utk selesema n batuk2...klau dah teruk tu tu mmg amik masa lah kan nk sembuh..mmg kena konsisten pkai...yg penting rajin..bukan skali pkai je dah nk sembuh..semuanya perlukan kesabaran dan usaha kita juga kan..

klau ada skali dgn diffuser lagilah bgus..sbb boleh diffuse skali..elok kita sedut udara bersih n skali dgn zarah2 EO yg sngt membantu kita utk sembuh..

ini semua dtgnya dari tumbuhan ciptaan Allah..bila kita tau menghargainya..insyaAllah kita akan rasa kehebatnannya..

cikmah mmg ada je RC ni..sbb mmg perlu ada utk anak2..baru2 nk mula selesema n batuk tu lah kena cepat2 kita cegah kan..so mmg skrng..ni lah teman sedia dlm handbag cikmah...

xrugi pun cantik manis ada ni..xla asyik nk ke hospital je..ke klinik je..ape yg boleh kita cuba benda baikkan,

nk tau ape2 tentang EO,.jgn segan2..whatsapp k 0176626152..


terima kasih juga pada pembaca blog cikmah yg sudi beli YLEO dari cikmah..sambil2 tu bertambah kenalan kita kan..


TQ

PUAN MAH

1 00 sudi berkongsi cerita:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...