Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 9 February 2017

Bawalah "minyak" kemana sahaja..


selamat pagi..masih bersiaran..

masih lagi cerita tentang minyak..

young living essential oils..

ni kasi 1 lagi review..



P mana2 kena bw "MINYAK" ni tau
******************************

Bukan sebarangan minyak ye...sebotol ni boleh tahan 3 bulan juga..ikut kekerapan guna..ni kwn skola cikmah dulu..alhamdulillah lega hati ibu kan bila tgok ank tidur lena xde tersekat2 nafas..

Cikmah pun sngtlah happy sbb dpt bantu kwn selesaikan masalah..lagi2 ank kecil..sbb cikmah pun mengalaminya kan..

R.C essential oils ni xsampai rm60..rm70..rm100..mmg xlah..jimat kan..xpyhlah asyik ke klinik je..bnyk kita boleh save..

Sentuhan bila ibu sapu "minyak R.C" pada ank pun dah 1 "ubat" juga..😍😍

Siapa ada masalah yg sm..meh whatsapp cikmah 0176626152..mari sm2 kita selesaikan dgn cara selamat..

ni cikmah dah share dekat FB dan ig...so hari ni share dekat sini pulak..

yg xtau lagi tu..ni lah kehebatan R,C yg cikmah pernah share juga sebelum ni,..

best kan..memula tu mcm xcaya..serius tau..tapi bila keajaiban tu dtg..mak2 ni mesti akan rasa bersyukur sngt sebab diperkenalkan dgn R.C ni..mesti mak2 akan rasa menyesal sbb xcaya ckp cikmah sebelum2 ni kan..dah kata dah..R.C ni hebat...

marilah nk tau lebih lagi..cikmah sudi bantu..

TQ

PUAN MAH

0 00 sudi berkongsi cerita:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...