Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 10 February 2017

Otak kanan dan otak kiri boleh diaktifkan..

selamat pagi semua..

masih lagi bercerita tentang YOUNG LIVING ESSENTIAL OILS..

xboleh berhenti nk bercerita..sbbnya..ia benda yg sngt baik...

teringin sngt nk semua mencuba kebaikkannya tau..kali ni tentang anak2..2 EO yg sngat2 berkesan utk mengaktifkan otak kanan dan kiri..

cikmah start pakaikan sebelum cikmah start potty training utk azwa..mmg bersyukur sngt..berjaya..xsangka 2 hari je tau...mmg die sngt paham arahan dengan cepat..tu yg cikmah cukup bangga..

Nmpk mudah bg kita..


Mmg main game..kena kekiri dan kekanan tu nmpk sngt mudah bg kita..tp bg anak2 yg baru nk kenal...ia bukanlah mudah..
Mereka kena aktifkan otak mereka..kiri kanan..sebelum ni..#kaklongazwa pkai jari yg sama utk kekiri dan kekanan kereta tu...skrg ni alhamdulillah..dua tgn die pkai..1 utk kekiri & kekanan..dua2 belah otak dah aktif..
Xsemestinya game ipad xbgus kan..cara kita gunakan tu yg lebih penting..
EO utk aktifkan otak kanan & kiri..ni lah die..dah lah segar sngt baunyer..


utk percakapan pun azwa lebih jelas..n dalam membina ayat pun sngt bagus tau..cikmah bangga dengan pencapaian die..syukur sngt diperkenalkan dengan EO ni..bukan susah pun..titis2 sapu..sambil tu kita kena ykin sesuatu tu dari ALLAH..kita usaha dan berdoa sebaiknya..

klau nk tau pape tentang young living essential oils..meh whatsapp cikmah 0176626152..

TQ

PUAN MAH


1 00 sudi berkongsi cerita:

dorsett pink said...

Eo ni memang bagus.. saya dari dulu lagi suka minyak ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...