Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 6 February 2017

Minyak utk batuk & selesema sekeluarga


selamat pagi..

hari ni share lagi tentang essential oils..

mana nk dapatkan sesuatu yg boleh pkai seisi keluarga..dari baby sampai ke atok neneknya skali..

ni cikmah nk kenalkan YOUNG LIVING ESSENTIAL OILS...


R.C essential oils dari young living... nama penuhnya respiratory congention

ni utk selesema dan batuk2..

kalau anak2 dah nk start batuk2 tu elok sngtlah kiranya kita sapu ni..

cikmah sapu kan dekat tapak kaki..dada n belakang badan tu..

klau tetiba je terus dtg selesema teruk tu..mmg setengah jam skali..

alhamdulillah anak2 cikmah sngt serasi..cikmah pun serasi juga...lega dah xpyh nk makan ubt batuk dah..ubat selesema dah...paling best jimat xpyh g klinik..

1 botol ni..boleh pkai berulang kali..sebab kita dilute skali dengan VCO atau V6 oil dari young living ni..

dilute dlm botol mcm cikmah buat ni..letak 3 4 titis..then campur then V6 oil..mmg lama bertahan tau..seronok sngt bila ank2 xpyh susah2 dah nk makan ubat...

mereka sendiri yg ingt kena pkai minyak lepas mandi..n sebelum tidur..kan best kan..

so..bila ada diffuser skali..lagilah bagus..sebab bersihkan udara2 yg bersin tadi skali..disamping keluarkan zarah2 dari EO yg kita diffuse tu,.contoh THIEVES...mmg larilah kuman2 ke habuk2 tu semua tau...

mmg setiap mak2 kena ada ni...skali pos..xsampai RM60 pun tau..berulang2 kali boleh pkai...cikmah pkai tahan 6 bulan dah..nmpk kan jimat.sngt2 tau..g mana2 pun senang..anak2 pun susah sngt dah nk kena selesema n batuk2...1 family sihat..seronokkan..senang hati mak ayah..nk tidur pun lena je..xde risau kan anak2 dah..

meh2 nk try boleh whatsapp cikmah 0176626152

TQ

PUAN MAH

0 00 sudi berkongsi cerita:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...