Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 6 March 2017

Dapur tetap merah membara..


selamat pagi..

lama xcerita tentang rumah kan..

tema dapur cikmah merah...cewahhh...ala..sebenarnya kitchen kabinet masa beli rumah tu mmg merah dah..cikmah pun mmg nk merah klau boleh..alhamdulillah rezeki..

so bermulalah pencarian harta karun merah utk dapur..asal jumpa n harga boleh diterima..cikmah beli sikit2..

yg set sudu tu ada set semua ada tempat letak skali..ni sebahagiannya lah..

yg pinggan dan senduk tu jumpa dekat econsave je..plastik je..senang nk handle..lagi2 dengan anak2 ni kan..murah je pun..so okeylah..nk gak merahkan..hehe..




yg set sudu n lain2 tu beli di langkawi..RM35.90 xsilaplah..tu pun cari2 gak sebab xnk merah semua..jumpa juga ni...horey..hrga pun alhamdulillah..mampu milik kan..

happy sngtlah jawabnyer kan...


lapik tu...tu pun beli kat langkawi..hrga xingt sngt..rm10 kot dapat 2 skali..lebih kurang lah..serius xingtlah..


lapik ni keras tau..bukan yg lembut tu..suka sngt..sbb menepati citarasa..lama cari yg berkenan...

meja makan lengkap dah setnya..ada yg lain2..tu nnti cikmah share lagi ye syg2 semua..

dapur cantik manis tema ape tu???

share sikit beli brng2 kat ne??

TQ

PUAN MAH

1 00 sudi berkongsi cerita:

azizah green line said...

bila ada set sekali dgn tema rumah mmg seronok kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...