Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 31 July 2017

Dapur basah katanya..

selamat pagi..

hari ni share lagi tentang rumah..

tentang ruang dapur..

lama betul,nk siapkan bahagian ni..slow2 buatkan..yg langsir tu pun lama baru siap alter sendiri...tu yg lama tu sendiri buat..asyiklah tertangguh..

ni pun nk cat sebenarnya bahagian atas tu...tp masih lagi xbuat2...


mcm biasa temanya merah membara tau...ni ruang nk memasak ..nk siang2 ikan n potong2 sayur...segalanya kat sinilah...sini agak panas gak..sebab xde pengudaraan melainkan buka tingkap..yg tempat sedut haba masa masak tu pun just pusing2 dlm rumah..xbuat lagi yg salur keluar..ni pun tuan rumah lama yg buat..

penapis air pun cikmah masih pkai yg biasa2 je lagi,.insyaallah ada rezeki nnti baru lah beli coway ke atau seangkatannya..

simple je ruang ni..nk tmbh baik kat bahagian sinki tu nnti..sbb buat kerja habis basah baju..huhu...tu kena letak kain kat situ buat masa ni...

alhamdulillah..setakt ni mmg puas hati dah dengan deko sendiri..


alhamdulillah

TQ

PUAN MAH


3 00 sudi berkongsi cerita:

Mazni Azmi said...

Assalamualaikum Wrmbth

Selamat pagi isnin yang produktif

Apa khabar cik mah

Serba merah dapur tu ya

Buat deko DIY memang berbaloi sebab semua kita rancang sendiri

Yang penting hati puas

Dan duit pun jauh lebih jimat

Eira Hamzah said...

cantiknya

misz sheyla said...

ok.. mak is jeles...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...