Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 18 July 2017

Makeover dapur


selamat pagi semua..


Dapur pun nk beraya juga!!

Dari awal pindah part paling suka KC tu sbb warna merah..tp xsuka tiles besar petak2 merah tu..sbb bukan peminat petak2..haha..akhirnya jumpa juga sesuatu yg berjaya menyembunyikannya..

Sejenis yg xboleh sbr tunggu abah uzmazwa blik kerja..ni projek smlm..bersungguh siapkan..haha..abah kata lepas ni semangat umi masak..eh mestilah..mata dah sedap memandang..hehe..

Mmg nk konsep ala2 morocon gitu..eh betul ke x nama konsep..haha..😂

Yg xsedap pandangan skrng ni pemanas air tu..dah jumpa yg merah tp syg pulak nk tukar sbb ni hadiah kawin dr adik kesayangan.oven tu pun syg nk tukar merah sbb hadiah dr mama..😍😍

Tq abah uzmazwa bg support umi siapkan smlm jagakan anak2..abah kata umi gigih sbb details sngt buat bnda alah ni..nmpk senang tp x pun..dr pukul 3 petang sampai ke 12mlm siapkan 1 dapur yg 2 bahagian tu..😚😂



ni gmbr sebelum dan selepas..


tadaaa..gmbr full..



wallpaper tu cikmah beli dekat kaison je...ada 3 design ala2 mcm ni...tp ni paling sesuai..sbb ada lagi 1 warna biru n teal xsilap..

so xnk lari bnyk dari merah..amik design yg ni...

alhamdulillah..sngt puas hati skrng ni,,,sedap dah mata memandang..

mood nk memasak tu mmg ada je selalu..cewahhh...

TQ

PUAN MAH

1 00 sudi berkongsi cerita:

Mazniza Mustapa said...

Bila pasang wall paper semua nampak berbeza kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...