Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 25 July 2017

Immune booster utk seisi keluarga

selamat pagi..

demam please p jauh2 naaa...alhamdulillah...sejak2 terjebak dgn YLEO..anak2 xde dah demam atau batuk yg melarat2 bawa ke 4 5 hari..paling2 pun sehari 2 je..kering terus..happy sngt2 uminya ni..


Essential oils kuasa 3

Jgn ingt boboi je ada tau..ada budak tu td..mcm dah tergolek sbb nk start batuk n selesema..umi mcm biasa..terus on diffuser titiskan THIEVES..3 titis skali ha...amik ha..p jauh2 virus..


EO RC sapu dekat dada depan n belakang..pastu titis kat sapu tgn die..pesan bila batuk je tutup dgn sapu tgn tu..

EO immune booster Blend sapu dekat tapak kaki..

Pesan suruh die rehat..umi mandi jp..turun2 .eh..dah dok tolong maktok buat karipap. 😂😄😍

Alhamdulillah..YLEO sngt serasi dgn ank2 cikmah..ramai dah cuba n sama gak serasi..korang xnk ke cuba?meh whatsapp..01776626152 .cikmah bantu skali gift..


TQ

PUAN MAH

1 00 sudi berkongsi cerita:

Mazni Azmi said...

Assalamualaikum Wrmbth

Salam pagi selasa puan Mah

Essential oil pun boleh bantu kuat kan sistem imunisasi dan antibodi ya?

Kira aroma terapi juga lah ya

Maznee lebih yakin kalau bahan nya semua organik

Kalau pewangi yang kita pakai kat kereta dan di rumah tu pun banyak pakai bahan kimia

Memang wangi tapi ada kesan mudarat pada badan

Sebab tu pewangi yang dari sumber asli ni mahal harganya kan

Barang kimia murah tapi bahaya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...