Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 27 July 2017

Yg penting kita enJOY!

selamat pagi..

masih lagi mood raya kan..mood open house ada lagi kan tu,,,

so ape kata meh grab 1 essential Oils JOY ni..

best sngt baunya..memula mmg rasa xserasi je..tapi lama2..alahai..jatuh cinta dgn baunya tau...

mcm2 boleh buat dgn EO JOY ni tau...

nk gantikan jadi pelembut fabrik pun boleh..xcayalah kenalah cuba..mmg semerbak baunya..

anak2 yg ada masalah suka nangis2..marah2 tu pun elok pkaikan eo ni..kasi calit2 n urut2 kan die..mudah je...

alhamdulillah..sngt menjadi utk anak2 cikmah..seronok sngt..uzma xde dah melekat gam gajah die tu...hahha...dah elok boleh main2 dgn kaklong..dah elok main sendiri juga...okeylah..adalah masa uminya ni kan..

cantik manis klau nk try atau nk tau lebih lagi jgn segan whatsapp cikmah 0176626152..selagi xtdo..cikmah balas k..

TQ

PUAN MAH

0 00 sudi berkongsi cerita:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...