Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 30 April 2012

pelamin + bj sanding + bj nikah +++++

mood cik mah sekarng ni...hehehehe

Fuhhhhh!!!!ceh..konon2 nk tunjuk lah tu cik mah penat btol 1 setengah hari ni bercuti...full of aktiviti gtu...hehehhe...mulakan ngan hari sabtu lepas keje kol 1..terus blik umah siap2 nk p usha pelamin yg dah jnji nk p tgok kat puchong ngan en tunang...sblm tu g tgok akk sepupu ku aka along yg dah nk bersalin di hospital ampang...wawawa...excited tunggu bby....then pecut ke puchong...smpai awl kat butik tu...bincng2....inilah itulah...mula2 nk 1 panel je..then en tunang kata...xsesuai la..nmpak kelakar...alahai...huhuh...nk tmbh 3 panel...so add bdget...

gundah gulana hati ni tau...pk2.....pk...terus pk....last2 en tunang kata...xpe amik je la....then cik mah kata dah lebih bdget....terlebih2...adoi...tp en tunang kata...cantik n sayang aka cik mah lah tu...dah suker giler..xpe..t duit kita pndai2 lah kumpul...huhuhu...touching lah ngan en tunang ni....makin dekat harinyer..en tunang semakin mentouchingkan cik mah...hahhaha..eh ade ek ayat mentouching...hehehe...bialah...

bj untuk sanding belah cik mah..ingt nk DIY je..tp biler dah sekali pakej..then xpe...butik wat kan..tp cik mah design sendiri t bersama2 en tunang tersayang...yg tragik n sedihnyer...cik mah xpndai design2 bj ni..adoihai...design ade dlm kepala ni ha..tp tgn xkesampaian nk melukis n melakar..hahaha...kalau pkai autocad...agak2 boleh x????hahhahahah

selesai..dah byr deposit pun...so senng..n suker sgt2...xpyh dah mencari2...setel halfway dah..tinggal nk ckp kat akk tu je warna ape n mcm ne n discuss selnjutnyer..yes....ok...yg bestnyer butik ni....pakej yg cik mah amik dpt bj nikah custom made sepasang..yes...walaupun ade je bj nikah yg dh tempah pun kat tailor...tp dah butik tu nk bg...amik je la kan,....hehehhe...

walaupun hati masih gundah gulana memikirkan mane nk kecau duit t..hehehe...tp still maintain n cool...en tunang cool je...die adelah kot duit..hahhahaha....cik mah relax je la....sooooooooooooooo.....seperti tjuk entry tu...cik mah dah setelkan bnyak bnda..alhamdulillah...agak2 pelamin ape cik mah amik???bj plak mcm ne?????? t kita cite lain lah...hahaha....ade dah hint pelamin yg cik mah cr2 kat entry disini n disini jg....

berdoa n berharap...ape yg diimpikan bakal jd kenyataan....  :)

proses design bj kn siap before bulan 10 ye...so minggu depan le start...sekarng ni dah cr2 dah nk yg mcm ne..nk kain ape..ape2 lg lah...huhuh...xsngka..cik mah bakal design sepasang bj,...hahahha...

oklah..tata...xsabar nk p kenduri aisyah humaira esok...hehhe....

TQ

CIK MAH

9 00 sudi berkongsi cerita:

Diyana said...

pergi kenduri cik aisyah humaira bukan nama sebenar jgk ye?

IMaH said...

Wah bestnya! Harap2 semuanya berjalan dengan lancar. Rasa lega kan bila dah booking benda2 penting?hehehe..

Rahmah said...

diyana:aaa...aisyah humaira bukan nama sbnr tu..kwn cik mah...hehhe....try r tgok blog die...

imah:aaa btol tu..rase lapang dada ni..xpayh dah nk cr2 lg ni ha...snng hati kan,...insyaALLAH...doakan segala berjalan lncar.....

Diyana said...

owh~
saya xtau lg dpt pergi ke x esok... mcm nk pergi...tapi~

Rahmah said...

ala...knp plak..jom r..ne tau le jumpe esk..hehehhe

Diyana said...

mcm ada urusan laen.... huhu
ada rezeki kita jumpa,insya-Allah

Rahmah said...

ooo...xpe2....okey...t sempat kita jumpe ek... :)

Munnafendy said...

kalau dh si tunang relakan, angguk aje le cik mah... =)

Rahmah said...

hehehhee...btol tu kan...so heppy sebnrnyer ape yg diidamkan dlm genggaman..hehehhe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...